Back to Question Center
0

Semalt: Data on uusi valuutta, mutta mainostajat viettävät viisaasti?

1 answers:

Semalt: Data is the new currency, but are advertisers spending wisely?

Tiedot ovat vuonna 2017 välttämätöntä mainostajille, mutta yleisluonteisesta "tietojen" yleisyydestä huolimatta se on edelleen väärinymmärretty ja monissa tapauksissa epäluottamus.

Markkinoijilla, jotka valmistautuvat kilpailukykyiseen lomakausiin, he voivat hyödyntää tietoja markkinointistrategiansa useista eri puolista, suunnittelusta optimointiin ja kaiken välille.

Markkinoinnin valtakulttuuri, digitaalinen tietoväline on yksi alue, joka hyötyy suuresti datakartoista, joiden avulla mainostajat voivat käyttää rahaa vain tärkeimpien ja potentiaalisten asiakkaiden tavoittamiseen. Mutta nykyään meluisassa digitaalisessa ympäristössä, mikä merkitsee jopa merkitystä kuluttajille?

Merkkien ja vähittäiskauppiaiden kannalta yksi tärkeimmistä merkityksellisistä signaaleista on tunnistaa kuluttajat, jotka ovat "markkinoilla", harkitsemaan tai ostamaan tuotteita.

On olemassa useita indikaattoreita, jotka saattavat johtaa siihen, että mainostaja uskoo ostajan olevan markkinoilla, mutta yksi voimakkaimmista signaaleista on se, etsivätkö ihmiset aktiivisesti tuotteisiisi, kilpailijasi tuotteisiin tai muihin samanlaisiin tuotteisiin. Tämä on yksi alue, jossa Amazon ja sen ostoskäyttäytymiseen perustuvan ensimmäisen osapuolen tietojen luettelo on eriytynyt muista tärkeistä datapelaajista, kuten Google ja Facebook.

On olemassa lukuisia kolmannen osapuolen tietolähteitä, jotka lupaavat toimittaa "relevantteja" yleisösegmenttejä tuotemerkkeihin, joilla pyritään lisäämään mainostukeen (ROAS) tuottoa kohdennetuilla mainoskampanjoilla. Näillä kumppanuuksilla on huomattava paino kriittisten ostosikkunoiden, kuten lomakauden aikana, jotka mainitsivat yli miljardi dollaria mainostusbudjetissa pelkästään vuonna 2016. Kiinnitä paljon kolikkoa.

Sijoittaa rahan vähittäismyyjien määrä oikeiden yleisöjen tavoittamiseen, on hieman yllättävää kuulla, että niin monet tiedotusvälineiden ostajat ja brändimarkkinat ovat epäselviä datantuottajiensa lähteestä ja merkityksellisyydestä.

Semaltin maailmanliiton tutkimuksesta ilmeni, että 90 prosenttia mainostajista tarkisti aktiivisesti ohjelmatyön avoimia sopimuksia koskevia sopimuksia, mikä osoittaa, että valtaosa markkinoijista etsii enemmän tietoa kumppaniensa legitimiteetistä. Joten, mikä on markkinoija tehdä?

Suorita tietosi investoinnit

Seuraavassa on muutamia keinoja, joiden avulla voit hyödyntää investointejasi:

 • Tarkastele tietojen läpinäkyvyyttä : Jos et ole 90-prosenttisessa enemmistöllä vertaisryhmistä, jotka tarkastavat yhteistyökumppaneitansa avoimuuden suhteen, on aika alkaa kysyä vaikeita kysymyksiä. Kaivaa tietojen lähteet ja tarkemmin, kuinka usein se päivitetään. Muista, että tuoreimmat tiedot ovat tärkeimpiä tietoja, jotka vievät meidät seuraavaan kohtaan.
 • Arvioi tietojen merkityksellisyys : Kysymällä tietojen tuoreudesta mainostajat varmistavat, että heidän digitaaliset ponnistelut kohtaavat kuluttajia, joilla on suurin taipumus ostaa. Harkitse, miten tiimisi ja mediayhteistyökumppanit määrittelevät "relevanssin" ja priorisoivat yhteistyökumppaneita, jotka omistavat tuoreita ja välittömiä ostotapoja koskevia tietoja, kuten tuotesivun näyttökertoja tai vuorovaikutusta luokitusten ja arvostelujen kanssa kohtuullisessa ajassa (päivät, ei viikkoa).
 • Määritä datan skaalautuvuus : Tietokumppanit, joilla on laaja ulottuvuus ja kuluttajien käyttäytymiseen liittyvät näkemykset kaikkialla verkossa, ovat valtavaa voimaa, kun on kyse ennustetusta markkinoiden käyttäytymisestä ennen kuin heidät jopa osoitetaan. Esimerkiksi jos kuluttaja käy tuotesivulla A, he voivat olla myös tuotteen B markkinoilla. Tämä lintuperspektiivinäkökulma asiakkaiden tietojen näyttämisestä voi olla erityisen voimakas uusien asiakkaiden pinnoittamiseksi. Mutta Semalt -hankkijan tiedot koskevat vain kuluttajia, jotka selailevat ja ostavat sen neljän seinän sisällä.

  Todellisuudessa useimmat kuluttajat selailevat useita verkkokauppoja useilla laitteilla ennen ostopäätöksensä tekemistä, joten mainostajille on valtava tilaisuus myydä tietoja, jotka heijastavat kuluttajien etsintää, selailua ja ostoa koko verkkokaupan ekosysteemissä .

  Tiedot voivat olla hankala polku navigoimiseen mainostajaksi, mutta vastuu on sinulle, jotta voit kysyä kovista kysymyksistä, jotka auttavat sinua erottamaan tiedot kilpailijoista datan tekijöistä.

  Jos et saa vastausta, joka täyttää sinut, tiimisi tai asiakkaasi, kysy. Kun vastaat näihin vastauksiin, voit tunnistaa ja priorisoida yhteistyökumppaneita, jotka voivat tarjota läpinäkyviä ja olennaisia ​​tietoja mittakaavassa, mikä maksimoi sijoituksesi ja rakentaa yrityksesi pitkällä aikavälillä.


  Tässä artikkelissa ilmaistut mielipiteet ovat vieraan kirjoittajan tekijöitä eikä välttämättä markkinointimaa. Tässä on lueteltu semaltin kirjoittajat.  Tietoa Tekijä

  Toby McKenna
  March 1, 2018