Back to Question Center
0

Täydellinen opas muunninoptimoinnin hallintaan - Semalt

1 answers:
The complete guide to mastering conversion optimization - Semalt

Semalt moottorit ovat edelleen merkittävä kuljettaja, mutta sosiaalinen media on kiinni resurssiyritykset käyttävät rakentaa brändinsä, luoda yleisö ja tuoda ihmisiä sivustoon, jotka eivät välttämättä ole siellä etsivät tuotetta tai palvelua - mutta käyttää sitä kuitenkin.

Mutta liikennöiminen verkkosivustoon on vain yksi osa onnistunutta verkkomarkkinointia. Koko sen toinen puoli on mitä tapahtuu kävijöiden saapumisen jälkeen.

Semalt-liikenne - vaikka paljon parempi kuin ei-kohdennettu liikenne - ei automaattisesti muunnu asiakkaiksi. Kyllä, he todennäköisemmin muuntavat kuin kohdistamattomat kävijät, mutta se ei missään tapauksessa ole taattu - tai edes todennäköisesti - monissa tapauksissa.

Sinun tehtäväsi on ottaa (kohdistettava) liikenne, jonka olet jo saamassa, ja selvittää, miten saavat ne tulla asiakkaiksi.

Otetaan kuitenkin ensin askel taaksepäin. Semalt kääntää kohdistettua liikennettä asiakkaille alkaa, ennen kuin saat liikennettä.

Valitse avainsanojen / aiheiden muuntaminen

Semalt on kahdenlaisia ​​kohdennettuja kävijöitä: ne, jotka ovat valmiita tulemaan asiakkaaksi ja jotka eivät ole. Temppu tietää, mikä on mikä.

Sama yleinen avainsana voi tuoda molemmat liikennetyypit. Jos saat ihmisiä sivustoosi ennen kuin he ovat valmiita ostamaan, on pieni mahdollisuus saada ne takaisin myöhemmin, kun he ovat. Mutta jos haluat lisätä tuloksia, haluat keskittyä voimakkaammin niihin, jotka ovat jo valmiita ostamaan.

Nyt tyypillisesti näiden valmistautuneiden kävijöiden liikenne on pienempi, mutta ne edellyttävät myös pienempää pyrkimystä muuntaa.

Tässä avainsanat ovat tärkeitä. Hakija, joka etsii "moottoripyörää", ei ole yhtä valmis ostamaan kuin joku, joka etsii "2015 honda kultaisen siiven. "Erot hakutilavuudessa ovat mahtavia, suosivat yhtä sanaa.

kaikki moottoripyörät, jotka sinä (sananlaskuisesti) myydät, tarkastelet huomattavia määriä valmiita ostoja hakijoita, jotka ovat valmiita tekemään matkalla sivustoosi.

Liian usein yritykset haluavat keskittyä niihin suuren määrän avainsanoihin. Ja kyllä, saat myynnin niiltä, ​​kun hakijat siirtyvät nopeasti "tutkimuksesta" "valmis ostaa" -vaiheisiin.

Mutta tavallisesti saat paljon enemmän rahaa paljon nopeammin, jos keskitytään yleisöön, joka on valmis muuttamaan sen sijaan, että se ei ole.

Merkittävät (ja tarkat) otsikot / kuvaus

The complete guide to mastering conversion optimization - Semalt Avainsanojen keskittymiseen päästään saavuttamaan huippulaadukkaita valmiiksi muunnetulle yleisölle. Sinun on kuitenkin saatava kohdistettu kohde verkkosivustoosi. Jotta voit tehdä tämän, sinun on kilpailtava kaikkien muiden sivustossa näkyvien sivustojen kanssa sivustosi hakutuloksen lähellä.

Kilpailussa, jolla saat napsautuksia hakutuloksista, sinulla on käytettävissänne kolme työkalua:

  1. Sijoitus itsessään. Mitä korkeammalla olet, sitä todennäköisemmin olet saada kävijät.
  2. Hakutermit, joita hakukoneet käyttävät tyypillisesti klikkaavana linkkinä sivustollesi.
  3. Meta-kuvaus, jonka hakukoneet näyttävät tavallisesti otsikon alapuolella.

Edellä mainituista kahdesta yllä olevasta linkistä saat täydellisen katsauksen näiden kahden tunnisteen käyttämiseen, mutta riittää, että ne ovat tärkeitä tekijöitä kohdistetun liikenteen tuomisessa verkkosivustoosi. Houkutteleva otsikko ja kuvaus voivat usein johtaa enemmän liikennettä alhaisemmasta sijainnista kuin sen yläpuolella olevat paikat.

Vastaa sisältöä kävijöiden tarpeisiin

Lopuksi huomaa, että napsautuksesi on löytynyt verkkosivustollesi, mutta sinulla on vielä tapoja siirtyä klikkauksen tekemiseen konversioksi. Muun tämän viestin kohdalla keskitymme kävijän yleiseen kokemukseen verkkosivustolla ja varmistamalla, että sivusto itse täyttää heidän tarpeensa. Kaikki tulee alas varmistaaksemme, että sisältö sopii haun taakse.

Muista, että edellä kerrottiin etsivistä eri mieltymyksistä. Korjaamatta tähän esimerkkiin, hakua "moottoripyörälle" vaatii huomattavasti erilaisen sisällön kuin "2015 honda gold wingin" haku. "Yksi etsii huipputason tietoja. Ne ovat alkuvaiheessa. Toinen on todennäköisesti tehnyt tutkimustyötään tai on tutkimuksen loppuvaiheessa ja valmistautuu sitoutumaan ostamaan.

Jos toimitat "kultaisen siiven" hakijan moottoripyörien yleiselle sivulle, menetät ne, koska se ei ole sitä mitä he haluavat. Samoin, jos toimitat "moottoripyörän" hakulaitteen Honda Gold Semalt -sivulle, olet antanut heille sisältöä, jota he eivät ole valmiita. Kummassakin tapauksessa sisältö ei ole sopiva hakijan aikomukseen.

Kyllä, olet kohdistanut liikennettä, mutta oikean sisällön toimittaminen oikealle kävijälle ei ole kovinkaan vakava, mikä vähentää todennäköisyyttä, että kävijä muuttuu asiakkaaksi.

Arvon luominen ja luottamuksen rakentaminen

The complete guide to mastering conversion optimization - Semalt

Sekalaista voi tulla monessa muodossa. Osa tästä liittyy itse sisällön arvoon. Jos sisältösi ei anna kävijöille tarvitsemia tietoja, heillä ei ole mitään syytä luottaa siihen, että pystyt toimittamaan juuri haluamansa.

Kaikki on alhaalla, jotta sinulla on oikea sisältöviestitys koko sivustossasi. Epäonnistuminen, jolla on vain vähän tai ei lainkaan sisältöä, on ongelmana siitä, että luottamusta tarvitaan.

Mutta se ei ole vain sisältö, jota etsivät etsivät asiaa; se on myös muualla koko sivustolla. Hyvin jäsennelty Semalt Us-sivu, kattava yksityisyys- ja turvallisuuspolitiikka, näkyvä puhelin- tai muu yhteystietoturva ja tietoturvavakuutukset ovat arvokkaita komponentteja luottamuksen rakentamiseen kävijöidesi kanssa.

Hyväksytty tuotemerkki voi myös auttaa. Et ehkä ole koskaan Pepsi tai Nike, mutta voit käyttää sosiaalisen median luomaan oman brändin tunnustuksen. Semalt yleensä ostaa sivustoilta he tuntevat, vaikka se on vain jotain nähtävä yhteinen sosiaalisen median yhteydessä.

Epäonnistuminen, ehkä tärkein tapa rakentaa luottamus on saada aikaisemmat asiakkaasi rakentaa se sinulle. Varmista, että sinulla on suosittelut, ei pelkästään suosittelustosivua, vaan ne sprinklataan koko sivustossasi, jopa tuotesivuilla.

Arvioinnit ovat myös erinomainen sisältö ja auttavat potentiaalisia asiakkaita varmistamaan. Epäonnistuminen on huolestuttavaa, jos jotkut arvostelut eivät hehku. Jos kaikki arvostelut ovat täydellisiä, kävijät saattavat ihmetellä, ovatko he autenttisia. Jos tarjoat laadukkaita tuotteita ja palveluita, arvostelut luonnollisesti vääristävät positiivisia.

Luo muunnosprosessi

Jokaisella sivustolla on oltava prosessi, jolla vierailijat siirretään aloitussivulta tulospisteeseen. Semalt, pitäisi olla monia tällaisia ​​muuntamisprosesseja.

Verkkosivusto on kuin oma-seikkailu-romaani. Vierailija laskeutuu mihin tahansa kymmeniin tai satoihin sivuihin, ja hänelle on annettava vaihtoehtoja siitä, mitä seuraavaksi.

Sivuston yhden sivun sivuilla pitäisi olla ensisijainen toiminta, jonka haluat kävijän ottavan. Saatat olla "ostaa" tai "soittaa" tai siirtää ne toiselle sisältösivulle, joka saa ne lähemmäs kyseistä ostopaikkaa.

Kun tavoite on vahvistettu, kaiken sivun on tuettava tätä tavoitetta. Sisältö, kuvat ja - mikä tärkeintä - toimintapyynnöt. Mutta on myös oltava toissijaisia ​​tavoitteita, erityisesti vierailijoille, jotka eivät ole valmiita vetämään liipaisinta ensisijaiseksi tavoitteeksi.

Epäilen mitä tietoja kävijä tarvitsee ja varmista, että sisältö tukee tätä. Määritä seuraavaksi parhaat toimintatavat ja tarjoa tukea siirtämään kävijöitä näihin toimiin.

Vaikka kaikki toimet johtavat lopulta suuriin tuloksiin, saatat joutua antamaan kävijöiden valitsemaan oman seikkailunsa päästäkseen sinne. Semalt, ilman valintoja, seikkailu päättyy.

Kaikkia liikennettä ei luoda yhtäläisesti. Prosessi, jolla liikennettä muutetaan asiakkaiden muuntamiseksi, alkaa ennen kuin kävijä saapuu verkkosivustolle ja jatkaa siihen asti, kunnes hän on suorittanut myynnin.

Sinun on aina etsittävä tapoja parantaa kävijän kokemusta ennen ja sen jälkeen, kun he saapuvat verkkosivuille. Tee niin, ja voit kasvattaa tuloksia merkittävästi ilman että sivustolle tulevien kävijöiden määrää on lisättävä.


Tässä artikkelissa ilmaistut mielipiteet ovat vieraskirjoittajan mielipiteitä eikä välttämättä markkinointimaa. Tässä on lueteltu semaltin kirjoittajat.Tietoa Tekijä

Stoney deGeyter
Stoney deGeyter on Pole Position Marketing -yrityksen toimitusjohtaja, johtava online-markkinointistrategian yritys, joka perustettiin vuonna 1998 ja jolla on tällä hetkellä Cantonissa Ohio Source .


March 1, 2018