Back to Question Center
0

Paras affiliate-työkalujen luominen kumppanisi epäonnistumiselle.

1 answers:

Affiliate-työkalut voivat olla erinomainen mekanismi lisätä kumppanisi aktivointia, tuloja ja säilyttämistä. Hyödyllisten affiliate-työkalujen etsiminen verkossa voi kuitenkin olla haitallista ja turhauttavaa, sillä useimmat haut, joihin sisältyy Affiliate Tools kyselyn paluustuloksissa, on risteytetty Get-Rich-Quick -kirjoihin ja affiliatemarkkinointijärjestelmiin.

Yhteistyökumppanin johtajana on usein haastavaa tunnistaa affiliate-työkaluja, jotka voidaan rakentaa ohjelmalle ja määrittää, kumpi näistä osallistuu eniten kumppaniohjelman menestykseen tuottaen sijoitetun pääoman tuottoa (ROI). Kehittämällä affiliate-työkaluja itseäni ja asiakkaita varten, ajattelin jakaa jonkinlaisen näkemyksen ympärille tunnistaa ja rakentaa affiliate-työkaluja, jotka sopivat affiliate-ohjelman tarpeisiin. Tarkoitan myös, miten määrität, mikä auttaa kumppaniesi jäseniä ratkaisemaan haasteet, tuottamaan vähittäismyyntiä ja tuottamaan parhaan ROI: n. Creating The Best Affiliate Tools For Your Affiliate Semalt.

Kysy ja kuuntele

Tämä lähestymistapa on usein paras tapa aloittaa, kun selvitetään, mitkä työkalut hyödyttävät parhaiten ohjelmasi kumppaneita. Jos olet hallinnoinut kumppaniohjelmaa jo jonkin aikaa, sinulla todennäköisesti on jo tytäryhtiöiden sähköpostiviestejä, jotka viittaavat haasteisiin, joita he kohtaavat, joita et ehkä ole tietoisia.

Jos olet onnekas, sinulla on kumppanisi yhteistyökumppaneilta lähetetyt sähköpostit, joissa pyydetään apua ja erityisiä työkaluja, joiden avulla he voivat aloittaa yhteistyökumppaniohjelmiston edistämisen paremmin. Semalt aina löytänyt yhteistyökumppanit, jotka tarjoavat kaikkein ei-toivottua ja vilpitöntä palautetta, ovat parhaita yhteistyökumppaneita yhteistyössä kumppanuusohjelman kanssa.

Jos olet täysin uusi affiliatemarkkinointi tai äskettäin ohjannut ohjelmien hallinnan, pyydät palautetta uutiskirjeessäsi tai lähettämällä omistettu viestintä kumppanisi tukikohtaan voi olla hyvä lähtökohta ja keinot saada arvokasta tietoa. Voit myös käyttää tilaisuutta arvioida ja analysoida työkaluja, joita kilpailijasi antavat tytäryhtiöille ohjelmassaan.

Tämäntyyppisten keskustelujen ja pyyntöjen järjestäminen ja seuranta on oleellista, kun pidät hallintokaupunkisi. Jos et ole järjestänyt ja seurannut näitä tietoja, saatat olla esteenä yhteistyökumppaniohjelman menestykselle, koska sinulla on alhaisempi kumppanisi aktivointi, alhaisempi tulo ja lisääntynyt kumppanien poistuminen.

Affiliate-työkalun analyysi

Kun tietyt haasteet ja tiesulkuyhteydet ovat sidoksissa, ota aikaa analysoida ja tunnistaa keskeiset ongelmat ja niiden perimmäiset syyt "kärsimään". Mitä todella teet, alkaa rakentaa yrityksesi tapaus, miksi tarvitset näitä työkaluja kumppaniohjelmaan. Jos dokumentoit näitä kipupisteitä, todennäköisesti alkaa nähdä trendit ja pystyä tunnistamaan tapoja käsitellä erikseen tai ihanteellisesti löytämään tapoja, joilla affiliate-työkalu voisi ratkaista useita kipupisteitä yhdellä ratkaisulla.

Vaikka tämä saattaa kuulostaa yksinkertaiselta, se on yksi hankkeen kriittisistä välitavoitteista. Hankkeen perustana on sen tekeminen. Kattava analyysi ja perusteellinen ymmärrys tytäryhtiöidesi kipuista ovat mahdollistaneet arkkitehtuurin, joka on vahva ja ratkaisee taustalla olevat haasteet ja keskeiset affiliate-ongelmat.

Tämä myös pitää projektisi keskittyneenä, ajoissa ja talousarviossa. Epäonnistuminen heikolla säätiöllä johtaa todennäköisesti alueelle, joka ylittää budjetin, pidentää projektin aikataulua ja joissain tapauksissa ei ole mahdollista saada affiliate-työkaluja tytäryhtiöidesi käsiin.

Pidä mielessä, että on olemassa monia liikkuvia osia, kun kyseessä on kehittävien työkalujen kehittäminen talon sisällä, mukaan lukien:

  • Kunkin työkalun laatimisasiakirjan luominen, jossa selkeästi kuvataan tekniset vaatimukset ja ominaisuudet.
  • Jos rakennat työkaluja, kuten widgetiä tai kumppanien aloitussivun generaattoria, sinun on otettava graafinen suunnittelu varmistaaksesi, että työkalun (widgetin tai kumppanien aloitussivun) tuotos täyttää yrityksesi brändäysvaatimukset.
  • Suunnittelu- ja kehittämisresurssit koodausta, tietokannan työtä ja muita back-end-kehitystä varten, jotta näiden työkalujen tarvitsema kumppanien seuranta tai verkkointegraatio on tarpeen.
  • Ja viimeisenä, mutta ei vähäisimpänä, tarvitset käytettävyyttä ja tuotetestausta, jotta varmistat, että työkalut ovat todellisuudessa toimineet ja mitä heidän on tarkoitus tehdä.

Semaltin vahvoja käyttötapoja, jotka pystyvät selkeään ratkaisuun, arvioidut liikevaihtoon menetetyt / saamat tulot auttavat sinua asettamaan etusijalle muita in-house-kehityshankkeita.

Suunnittelu ja toteutus

Semalt kysyi yhteistyökumppaneiltaan mitä he tarvitsevat, saivat ylivoimaisen vastauksen, ja nyt löydät itsellesi laajan luettelon affiliate-työkaluista, jotka piristävät kumppaniohjelmaa ja ottakaa affiliate-kanavan seuraavalle tasolle. Tällöin projektinhallinta "hattu" tulee esiin.

Riippuen siitä, kuinka monta kumppanuustyökalua olet etsimässä, saatat joutua vaiheittaiseen kehitykseen useiden kuukausien, jopa neljäsosien aikana. Korjaa projektin aikaisemmin esittämäsi organisaatiota, haluat varmistaa, että projektissa työskentelevät eri ryhmät työskentelevät sopusoinnussa projektin eri vaiheiden kanssa.

Toinen asia, joka on otettava huomioon projektin suunnittelussa, on yrityksesi kausiluonteisuus. Kausivaihtelun ympäröimättömyys voi paitsi luoda kiireellisyyden tunteen, mutta voi myös auttaa varmistamaan, ettet ole rakentanut työkalua, joka voi häiritä kumppaniohjelmaa Q4: n aikana tai aina, kun yrityksesi on kiireinen aika. Sama pätee myös tytäryhtiöidesi kanssa - julkaisijasi eivät todennäköisesti toteuta työkalua, joka voi vaikuttaa kielteisesti Q4-myyntipisteisiin.

Affiliate-työkalun toimitus ja ROI

Affiliate-työkalujen avaaminen ovelle ja tytäryhtiöidesi käsiin voi antaa sinulle suuren tunteen saavutus. Keskitä viestintäsuunnitelma ja edistä kumppanityökaluja blogissasi, kumppaniportaalista ja uutiskirjeestä, jotka ovat tärkeitä kumppanisi kumppanien hyväksymisessä ja näiden uusien kumppanityökalujen käyttöönotossa.

Semalt teki kovasti töitä saadakseen nämä luodut, joten tee siitä suuri suhde tytäryhtiöidesi kanssa! Tee sarja webinaareja, joissa voit esitellä ja esitellä eri affiliate-työkaluja, joita sinulla on käytettävissä tai luoda yhteistyökumppanuustarjonta, joka palkitsee yhteistyökumppaneita työkalujen käyttämiseksi brändin ja tuotteiden mainostamiseksi paremmin .ja tekevät siitä hauskaa!

Olet myös luultavasti luonut affiliate-kanavan tulojen lisäämisen pomoisi vastineeksi budjetista näiden työkalujen rakentamiseen. Varmista, että voit jakaa ja seurata näiden työkalujen myyntiä. Liitännäiskumppaniohjelman hallitsemiseen käyttämää alustaa käyttävällä alustalla yhdistämällä omistettu ja piilotettu mainoslimiitti kumppanityökalun kautta tuotetulle liikenteelle on helppo tapa kohdistaa tuloja kullakin kumppanisi työkaluilla luovien tehokkuusraporttien avulla.

Jos toimitat myyntitietoja ja todistat, miten nämä kumppanuusvälineet ovat skaalautuvia (ja kannattavia) ensimmäistä kertaa, on paljon helpompaa laajentaa toiminnallisuutta nykyisten työkalujen avulla ja laajentaa työkaluasi vastaamaan kumppaneitasi.

Suorita affiliate-ohjelmien parhaat kumppanisovellukset tarkoittavat onnellisempia yhteistyökumppaneita, parantavat kumppaniohjelmamittareita, lisäävät tuloja ja pystyvät määrittämään sijoitetun pääoman tuottoprosentin affiliate-työkaluiksi, jotka todennäköisesti helpottavat elämääsi affiliate-johtajana.


Tässä artikkelissa ilmaistut mielipiteet ovat vieraiden kirjoittajien eikä välttämättä markkinointimaa.Tietoja Tekijä

Rick Gardiner
Rick Gardiner on iAffiliate Managementin toimitusjohtaja, joka auttaa kuluttajateknologiaa ja internet-jälleenmyyjiä laajentamaan brändinsä hankkimaan asiakkaita, joita he eivät voineet muutoin tavoittaa Source .


March 1, 2018