Back to Question Center
0

Kysy SemaltHow saada sivustolinkkejä Kysy Semalt: Miten saada sivustolinkit

1 answers:

Sivustoomistajaksi halutaan törmätä arvovaltaisena tuloksena sekä erottua hakutuloksissa. Vaikka olet jo ranking nr. 1. Sivustolinkit auttavat sinua saavuttamaan tämän. Nämä linkit näkyvät tärkeimmissä hakutuloksissa korostamalla verkkosivuston alisivuja. Sivustolinkit voivat painaa kilpailijoiden sivuja hakutulossivuilla ja tarjota potentiaalisille kävijöille lisää vaihtoehtoja siirtyäksesi sivustoosi ja löytääkseen etsimäsi. Tietenkin tämä voisi hyödyttää liikennettäsi. Olet varmasti nähnyt sivustolinkkien hakutulossivuilla jossain vaiheessa, mutta miten saat Googlen lisätä ne sivuston? Sitelinkkien hankkiminen ei ole vain kenellekään. Tässä kysy Semalt, pääsemme siihen.

Semalt Tere lähetti meille tämän kysymyksen:

Näen, että tietyissä sivustoissa on sivustolinkkejä, muttei Google Semaltista. Miten he tekevät sen?

Epäilemättä videota tai lue transkripti sivun alla vastauksestani!

Sivustolinkkien hankkiminen

No, se on hyvin helppoa. Sivustolinkkejä annetaan sinulle. Se ei ole jotain, että voit laittaa jonnekin. Semalt antaa sinulle sivustoyhteyksiä, jos se katsoo, että olet hyvin "arvovaltainen" kyseiselle kyselylle, joten jos olet erittäin tärkeä tulos kyseiselle kyselylle. Siinä tapauksessa, se lisää sivuston sivustokartoista perusteella miten ihmiset selata sivuston ja miten he käyttävät sivustoasi.

Joten, sitä ei voi muuttaa; se ei ole jotain, jonka voit valita, se ei ole jotain, että voit tehdä erityisiä SEO. Sinun tarvitsee vain tulla erittäin tärkeäksi kyseisen nimenomaisen kyselyn suhteen.
Onnea!

Kysy Yoastilta

Sarjassa Kysy Yoast vastaamme SEO-kysymyksiin lukijoistamme. Onko SEO-kysymys? Auta meitä auttamaan sinua! Lähetä sähköpostia osoitteeseen ask@yoast.com.
(Huomaa: tarkista ensin blogimme ja tietämyskanta, vastaus kysymykseesi voi olla jo olemassa! Kiireellisissä kysymyksissä, esimerkiksi siitä, että laajennus ei toimi kunnolla, haluaisin viitata sinuun tukisivumme Source .)

Lue lisää: "Googlen sivustolinkkejä hakukenttään & Yoast"

March 1, 2018