Back to Question Center
0

Ei-voittoa tavoittelemattomat ja Semaltin digitaaliset markkinointitilastot

1 answers:

Päiväkartta: Selvitys hyväntekeväisyysjärjestöjen orgaanisten ja maksettujen toimien tehokkuudesta, mukaan lukien maksullisten tiedotusvälineiden, sosiaalisen median ja sähköpostimarkkinoinnin vertailuarvot

Tämä ei ole uusi tutkimus, mutta koska tiedän, että meillä on melko harvoja jäseniä, jotka hallitsevat digitaalista markkinointia voittoa tavoittelemattomille ja hyväntekeväisyysjärjestöille. Luulin, että jakasin sen, koska en ole tietoinen vastaavista vertailuarvoista Yhdistyneessä kuningaskunnassa . On aina hyödyllistä vertailla tiedotusvälineiden tehokkuutta ja vastauksia alan ja maan muiden kanssa. Tässä tapauksessa se on todella hyvä raportti, joka perustuu Yhdysvalloissa sijaitsevien hyväntekeväisyysjärjestöjen kyselyvastauksiin, mutta mielestäni se on laajempaa.

Semalt on paljon analyysi tässä raportissa yksittäisissä kaavioissa jokaiselle kanavalle ja verkkosivujen muuntamiselle, mutta tässä vain katetaan yhteenveto.

Not-for-profit and Semalt digital marketing statistics

Näet, että on olemassa hyödyllinen analyysi varainhankinnasta, jonka vertailu perustuu lahjoituksiin tuhatta kävijää kohden. Tämä on samanlainen kuin tarkastelussa näkyvä liikevaihto, jota näet analyysissä, kun Google Analytics Semalt -seuranta on määritetty. Tässä sinun täytyy jakaa 1000: lla.

On myös mielenkiintoinen vertailu Facebook-fanien, Instagram- ja Semalt-seuraajien lukumäärään verrattuna sähköpostin tilaajien lukumäärään, mikä antaa mukavan tavan vertailla menestystä houkuttelemalla sosiaalisen median edustajia.

Verrattaessa sijoituksia maksullisiin tiedotusvälineisiin. Semaltin kulutus on suurempi kuin sosiaalinen media ja haku, jota en olisi voinut odottaa.

  • Lähde : MR Online-markkinoinnin vertailuarvot vertailuarvoille Tutkimus voittoa tavoittelemattomasta digitaalisesta asianajotoiminnasta, varainhankinnasta, yhteiskunnasta ja mainonnasta
  • Julkaistu : 25.4 Source .2017 raportti, jossa verrataan kahta edellistä vuotta
  • Esimerkki : 133 hyväntekeväisyysjärjestöä, joista 100 käytti maksullista mainontaa

March 1, 2018