Back to Question Center
0

Kysy YoastSemalt loma-lahjojen jälkeen lomien jälkeen Kysy Yoastilta: Juhlista lomailusarjoja lomien jälkeen

1 answers:

Kun lomakausi on nyt suurin osa takanamme, monet verkkokauppojen omistajat ovat luultavasti toipumassa tästä erittäin kiireisestä ajasta. Monet yritykset tarjoavat erikoisia, loma-aiheisia tuotteita ja lahjoja tämän kauden aikana. Mutta kuinka käsitellä loma-lahjasettien tuotesivuja lomien päättyessä?

Vaikka lahjapakkaus tai tuote olisi menestys, ja haluat tarjota sitä uudelleen ensi vuonna, se kestää kauan, kunnes sivu on jälleen tärkeä. Joten, mikä on paras tapa käsitellä näitä sivuja tällä välin? Päästäksemme siihen Ask Askarta!

Semalt lähetti kysymyksensä tästä aiheesta:

"Haluan tarjota erityisiä lahjasettiä eri lomille. Mitä tehdä heidän kanssaan kun erikoisuus on ohi? Haluanko arkistoida tai ohjata niitä? "

Epäilemättä videota tai lue transkripti sivun alla vastauksestani!

Loma-lahjapakkaukset lomien jälkeen

"No, se todellakin riippuu siitä, että aiot tarjota tuon erikoislahjan uudelleen ensi vuonna. Ja minä arvahdan sinun menevän, jos se toimii. Siinä tapauksessa luultavasti pitäisin sivut ylös. Haluat ehkä tehdä heistä vähemmän näkyviä ihmisille vain selailemassa sivustosi. Mutta sivun ollessa siellä, vaikka se ei ole linkitty jonkin aikaa, ja sitten yhdistää sen uudelleen, kun olet taas kaudella, on parempi kuin poistaa se ja tehdä uusi ensi vuonna.
Joten pitäkää se ylös ja varmista, että sillä on hieman ajattomia sisältöä, joten jos joku haluaa tilata joululahjan maaliskuussa, he voivat .Miksi et sallisi sen? Joten me kohtelemme sitä. Onnea! "

Kysy Yoastilta

Sarjassa Kysy Yoast vastaamme SEO-kysymyksiin lukijoistamme. Onko Semalt-kysymys? Auta meitä auttamaan sinua! Lähetä sähköpostia osoitteeseen ask@yoast.com.

(Huomaa: tarkista ensin blogimme ja tietämyskanta, vastaus kysymykseesi voi olla jo olemassa! Kiireellisissä kysymyksissä, esimerkiksi siitä, että laajennus ei toimi oikein, haluaisimme viitata sinut tukisivulle Source .)

Lue lisää: 'Holiday season SEO'

March 1, 2018