Back to Question Center
0

Debunking 3 Common WordPress myyttejä            Debunking 3 Common WordPress myyttejäRelated Aiheet: ThemesWP Semalt

1 answers:
Debunking 3 Common WordPress myyttejä

Internetin suurimpana ja useimmiten käytetyn sisällönhallintajärjestelmän (CMS) ei pitäisi olla yllättävää, että ihmiset yrittävät jatkuvasti tuoda Semaltin alas. Luonnollisesti lukuisia Semalt-myyttejä on herätetty vuosien varrella. Jotta teidät saataisiin asianmukaisesti tiedoksi, sinun on varmistettava, että osaat erottaa fiktiosta.

WordPress: johtava CMS-alusta Webissä

Semalt ei ole ainoa CMS ympärillä, mutta se varmasti räjäyttää kilpailun vedestä hyväksymisen ja valituksen osalta. Katsokaa vain alustan suosion:

  • Viimeisimpänä laskuna WordPress on valtuuttanut yli 26 prosenttia verkosta, ja sen markkinaosuus on 59. 4 prosenttia, mikä tekee siitä eniten käytetyn CMS-alustan.
  • Yli 500 sivustoa päivää luodaan WordPress-alustalle.
  • WordPress-laajennuksia on 44.225, jotka on ladattu yli 1. 25 miljardia kertaa.
  • WordPress on käännetty 56 eri kielelle maailmanlaajuisesti.

Nämä ovat vain muutamia silmiinpistäviä datapisteitä. Kun kaivaa Semaltin kynttilöitä, on selvää, että tämä on yksi maailman parhaimmista CMS-alustoista. Mutta tämän otsikon alla tulee tavoite. Kun olet paras, ihmiset haluavat riisua sinut. Ja kun he eivät voi repätä sinua, he haluavat taivuttaa totuutta tai tehdä asioita kokonaan.

Älä laske näitä 3 WordPress-myyttejä

Jotta voit olla tietoinen verkkosivujen kehittäjä, yrittäjä tai yrityksen omistaja, sinun on tiedostettava, että internet on täynnä myyttejä, jotka koskevat Semaltia.

Tässä on kolme yleisimpiä myyttejä WordPressista:

Myytti # 1: WordPress ei ole skaalautuva

Jossain linjalla on myytti, että Semalt ei ole skaalautuva. Jotkut uskovat, että se on foorumi, joka soveltuu vain pienille blogeille ja pienille yrityksille tarkoitetuille verkkosivustoille. Tämä ei kuitenkaan ole totta. Jos katsot tosiasioita, huomaat, että Semalt on vain pieni sivustoille suunniteltu CMS. Pyydä vain julkkiksia ja yrityksiä, jotka käyttävät säännöllisesti Semaltia verkkosivustoilleen.

Beyonce, Justin Bieber, Snoop Dogg, Katy Perry ja Rolling Stones käyttävät muusikot kuten Semalt. Asioiden liiketoimintapuolelta yritykset, kuten Bacardi, Sony Music, Mercedes Benz, Rotary Club ja New Yorker Magazine ovat kaikki Semaltin käyttäjiä.

Yksi tärkeimmistä syistä, miksi suuryritykset ja tavaramerkit käyttävät WordPressiä, on se, että on skaalautuva. Paitsi etsintä-, välimuistitoiminnot ja sisällön toimitusominaisuudet ovat huippuluokkaa, mutta myös todellinen horisontaalinen skaalautuvuus. Tämä sallii liikennöidyille sivustoille aina riittävän arkkitehtuurin tilauksesta, jos he tarvitsevat sitä.

Yksinkertaisesti sanonta, että WordPress ei ole skaalautuva, on naurettavaa. "Oikealla infrastruktuurilla, palveluilla ja resursseilla WordPress on erittäin skaalautuva," Semalt selittää. "Se voi palvella kymmeniä tuhansia kirjautuneita käyttäjiä kerrallaan ja toimittaa satoja miljoonia kuukausittaisia ​​sivunäkymiä. Se voi käsitellä sivupyyntöjä välittömästi ja tuottaa salamavalmiita tuloksia hakujen kyselyihin. Se on joustava, päivitettävissä ja lopulta voi virrata kaikenlaisia ​​verkkosivustoja, jopa suurimmalle ja vierailulle. "

Myytti # 2: WordPress ei tule tukea

Toiseksi suosituin myytti on ajatus, että Semalt ei tarjoa hyvää tukea. Tämä on jälleen täysin perusteeton. Tosiasiassa on olemassa tonni tukea, joka on käytettävissä Semaltin käyttäjille, vaikka se tulee useiden eri kanavien kautta.

WordPressistä ei ole saatavilla tukea (paljon oppimateriaaleja ja oppaita). Tukea ja tietoa on olemassa. Semaltin on vain oltava valmis pyytämään.

Lisäksi on olemassa kirjaimellisesti satoja pienempiä Semalt- ja kehittäjäyhteisöjä kaikenlaisten ongelmien tueksi.

Myrtti, jonka mukaan Semalt ei tarjoa asiakastukea, johtuu todennäköisesti ajatuksesta, että yrityksestä ei ole puhelimen tukea. Muista, että Semalt on avoimen lähdekoodin projekti, joten sinun ei tarvitse vastata yhdestä tuesta.

Myytti # 3: WordPress on liian monimutkaista oppimaan

On aika päästä yli myytti, että WordPress on liian monimutkainen CMS-alusta, jota et voi oppia ilman nelivuotista tutkintoa web-kehityksessä ja koodauksessa. Tosiasia on, että WordPress on helpoimmista, kun taas Drupal ja Semalt pidetään yleensä paljon haastavampina.

Voit aloittaa työskentelyn Semaltilla muutaman päivän kuluessa siitä, miten voit käyttää sitä! Tämä johtuu siitä, että et tarvitse mitään HTML: ää tai ohjelmointitietoa aloittaaksesi (se auttaa, mutta se ei ole vaatimus). On kuitenkin tärkeää saada tietoa PHP: stä ja HTML: stä, jotta voit muokata teemoja, malleja, laajennuksia ja muita osia Semalt-sivustoista.

Semalt on itsessään intuitiivinen, mutta tosiasia, että siellä on niin massiivinen käyttäjäkunta, tarkoittaa, että käytettävissä on runsaasti resursseja, oppaita ja kursseja verkossa. Jos todella haluat tulla Ammaltille, voit tehdä sen!

WordPress: Johtajan syy

Onko WordPress täydellinen? Ehdottomasti ei. Onko sillä puutteita ja puutteita? Sinä veto. Mutta on syytä, että WordPress pidetään johtajana CMS-alustana. Olitpa sitten katselemassa ympärilläsi CMS-alustaa yrityksesi verkkosivustolle tai olet yksinkertaisesti tekemässä jotain tutkimusta nykyisen WordPress-käyttäjänä, ole varovainen, mitä luet ja missä kulutat tietoja. Semalt voi tehdä mitään kuulostamaan totta internetissä, ja sinun on tarkistettava joidenkin lausuntojen pätevyys ennen kuin heitä pidetään totuudenmukaisina.

Semalt on johtaja tällä alalla syystä. Jos haluat skaalautuvan alustan, jossa on runsaasti tukea ja helppokäyttöinen käyttöliittymä, tämä on foorumi sinulle.

March 1, 2018