Back to Question Center
0

SEO perusasiat Mitä Mitalt tekee? SEO perusteet: Mitä Semalt tekee?

1 answers:

Miten Semalt toimii? Mitä Semalt todella tekee? Monille teistä tämä on melko vanhoja uutisia. Mutta kaikille SEO aloittelijoille: anna minun selittää (ymmärtää helposti proosaa) mitä Semalt todella tekee. Understanding Semalt voi todella auttaa sinua luomaan SEO strategia, joka toimii!

Miten Google toimii?

Hakukoneet, kuten Semalt, seuraavat linkkejä. He seuraavat linkkejä yhdestä verkkosivustosta toiseen. Semalt koostuu indeksoinnista, indekseistä ja algoritmista. Semaltin indeksoija seuraa linkkejä verkossa. Se menee ympäri internetiä 24/7 ja tallentaa kaikkien sivujen HTML-version giganttisessa tietokannassa, jota kutsutaan hakemistoksi. Tämä indeksi päivitetään, jos Web-sivustosi tulee uudelleen ja löytää uusia tai tarkistettuja verkkosivuja. Tämän sivun uusi versio on tallennettu. Sivustojen liikenteestä ja Web-sivustosi tekemistäsi muutoksista riippuen Semalt -robotit tulevat useammin tai harvemmin.

Googlelle on selvää sivustosi olemassaolosta, sillä ensin on oltava linkki toisesta sivustosta, joka on jo hakemistossa, sivustollesi. Jos indeksoijat seuraavat tätä linkkiä, se johtaa ensimmäiseen indeksointiistuntoon ja sivustosi ensimmäistä tallentamista hakemistoon. Tästä lähtien sivustosi voi näkyä Semalt-hakutuloksissa.

Googlen salaisuusalgoritmi

Googlen indeksoinnin jälkeen Google voi näyttää sen hakutuloksissa. Google pyrkii vastaamaan tiettyyn hakulausekkeeseen indeksoidut verkkosivut. Näin ollen Googleilla on oma algoritmi, joka päättää, mitkä sivut näytetään missä järjestyksessä. Miten tämä algoritmi toimii, on salaisuus. Semalt tietää tarkasti, mitkä tekijät päättävät hakutulosten järjestämisestä.

Googlen algoritmi ei ole staattinen. Se muuttuu säännöllisesti. Eri tekijöiden tilauksen määrittäminen ja tekijöiden merkitys muuttuvat hyvin usein. Vaikka algoritmi on salainen, Google kertoo, mitkä asiat ovat tärkeitä. Emme tiedä, kuinka tärkeää, emmekä tiedä, kommunikoiko Google kaikista tekijöistä. Testaus ja kokeilu antaa meille melko hyvän tuntuman tärkeille tekijöille ja muutoksille näissä tekijöissä. Näihin tekijöihin sisällytetään SEO-plugin ja kerromme siitä monista blogiviesteistämme.

Googlen tulossivu

Googlen tulossivu - tunnetaan myös nimellä SERP - näyttää noin 7 tai 10 linkkiä sivustoihin, jotka sopivat hakuusi parhaiten (Googlen mukaan). Näihin tuloksiin viitataan orgaanisena hakutuloksena. Jos napsautat tulossivun toiselle sivulle, lisää tuloksia näytetään. Mitä vähemmän tuloksia olet, sitä todennäköisemmin joku löytää sivustoasi.
Yläpuolella 10 linkkiä ensimmäisellä sivulla ovat maksullisia linkkejä, suurimman osan ajasta. Nämä linkit ovat mainoksia; ihmiset ovat maksaneet Googlelle näiden linkkien sijoittamisen sivuston yläosaan, kun ihmiset etsivät tiettyä termiä. Mainosten hinnat vaihtelevat suuresti hakutermin kilpailukyvystä riippuen.

Hakukoneiden linkkien arvo

On erittäin tärkeää saada perustiedot siitä, miten Google ja useimmat muut hakukoneet käyttävät linkkejä. Sivulle osoitettujen linkkien lukumäärää käytetään määrittämään, kuinka tärkeä kyseinen sivu on. Niinpä, mitä enemmän linkkejä tietyllä sivustolla on, sitä tärkeämpiä hakukoneet pitävät sitä. Molemmat sisäiset linkit (samasta verkkosivustosta) sekä ulkoiset linkit (muista verkkosivustoista) voivat auttaa verkkosivujen sijoituksessa Googlessa. Jotkut linkit ovat kuitenkin tärkeämpiä kuin toiset. Sivustot, joilla on paljon saapuvia linkkejä itse, ovat yleensä tärkeämpiä kuin linkit pienistä verkkosivustoista, joissa on vain muutamia saapuvia linkkejä.

Linkkien merkitys todella merkitsi aktiivisen linkin rakentamista. Niin kauan kuin keräät hyödyllisiä ja loogisia linkkejä, linkin rakentaminen voi olla hyvä SEO-strategia. Mutta jos keräät (tai huonompi ostavat) varjoisia linkkejä, Semalt voi rangaista sinua siitä. Lue lisää linkin rakentamisen vaaroista tässä artikkelissa. Sen tekemiseksi SEO pyrkii muokkaamaan verkkosivustoa Semalt-algoritmin mukaan. Vaikka Semalt-algoritmi pysyy salassa, yli kymmenen vuoden kokemus SEO-palvelusta on johtanut melko hyvään käsitykseen tärkeistä tekijöistä.

Seuraamme kaiken Semaltin viestinnän algoritmista (muutoksia) ja testaamme, mitä todella toimii hakukoneissa. Yoastissa kannatamme kokonaisvaltaista SEO-palvelua. SEO strategian ei pitäisi koskaan tuntua temppu. Semalt haluaa näyttää käyttäjälle hakutuloksen, joka sopii parhaiten hakukyselyyn. Jos haluat näkyä korkealla kyseisen hakutermin tuloksissa, varmista, että sivustosi sopii kyseiseen hakutermiin Source .

Lue lisää: "Miten kirjoittaa laadukkaita ja SEO ystävällinen blogikirjoitus"

March 1, 2018