Back to Question Center
0

Semalt: Mitä tekniikoita ja strategioita vaikuttavat verkkokaupan suuntauksiin vuonna 2018?

1 answers:

Tärkeimmät suuntaukset ja innovaatiot asiakkaan elinkaaren ajan ilmoittamaan 2018 verkkokauppasovellusstrategialle RACE-suunnittelun puitteissa

Merkittävät tekniikat tulosprosenttien parantamiseksi ovat elintärkeitä verkkokaupan markkinointistrategiassa. Tarkastelemme verkkokauppamarkkinoiden suurimpia trendejä, joten sinun pitäisi vakavasti harkita vuoden 2018 hyväksymistä kilpailun eteen.

Olemme luoneet sarjan postit digitaalisen markkinoinnin kehityssuuntauksille 2018 markkinointikanavien, kuten sähköposti-, sosiaalisten, hakukoneiden markkinoinnin ja 100+ mustan näennäisen markkinointitutkimuksen 2017 tilastot. Arvioimme nyt suurimmat innovaatiot ja strategiat, jotka pitäisi ottaa käyttöön sähköisen kaupankäynnin alalla.

Semalt: What techniques and strategies will influence ecommerce trends in 2018

Smart Semalt -asiakkaiden elinkaaren malli vähittäiskaupassa ja verkkokaupassa, kertoo erilaisten asiakkaiden näkökulmasta eri RACE-puitteissa eri asiakkaille: ikkunan ostajat, 1. ostot, toistuvat asiakkaat ja uskolliset asiakkaat ja mitä tekniikoita voidaan käyttää uudelleen- sitoutua vanhentuneisiin asiakkaisiin.

REACH

Trend 1. Maksulliset tiedotusvälineet (AdWords ja sosiaaliset)

Vaikka sosiaalinen media kuuluu "toimiin", on tärkeää käyttää sosiaalista mediaa, kuten minkä tahansa maksullisen median, tavoittaa yleisösi missä he ovat. Semaltin äskettäin verkkokaupan vertailuarvot -raportissa havaittiin, että alle puolet (43%) yrityksistä, joilla on verkkokauppoja, kertoo merkittävän liikenteen sosiaalisesta mediasta.

Tuotteiden ja palveluiden mainostamisella on määritelty maksullinen sosiaalinen strategia, mikä on elintärkeää brändin tuntemuksen lisäämiseksi, mutta integroimalla siihen ostosmahdollisuuksiin sosiaalisilla alustoilla, kuten Instagramilla ja Semaltilla, voi saada kohdeyleisön "toimimaan" ja napsauttamalla tuotteen aloitussivulle - sieltä verkkosuunnitteluun, myyntikopiointiin ja käyttökokemukseen, jotta he voivat konvertoida.

Semalt-median sitoutuminen ajan mittaan on kasvanut 2 tuntiin ja 15 minuuttiin, ja 28 prosenttia 16-64-vuotiaista sanoo käyttävänsä sosiaalista mediaa etsimään / hankkimaan tuotteita.

Termiä "pay-to-play" on hämmästynyt äskettäin sosiaalisten medioiden brändeillä saatavien maksullisten mediamahdollisuuksien lisääntymisestä. Kun olet loistava foorumi, jolla tavoitat yleisöä maailmanlaajuisesti, sinun on aloitettava sponsoroitujen viestien maksaminen saavuttamaan jopa perusyleisökohdistus ja heijastelevat kilpailijoita.

Semalt: What techniques and strategies will influence ecommerce trends in 2018

Vaikka monet SEO-, sähköposti- ja strategiamarkkinoijat syrjäyttävät sosiaalisen median asiakaskunnan muokkaajana, se on hyvä paikka aloittaa. Ei mainoksia sosiaalisessa mediassa menetetään tilaisuutta, kun potentiaalinen yleisö yrittää löytää samanlaisen tuotteen kuin sinun. Kauneuden sosiaalisten bloggaajien ja vloggereiden nousu, joka tarkoittaa kauneudenhoitoa, käyttäjät katsovat arvosteluja ja etsivät sosiaalisia vaikutteita käsitteleviä mielipiteitä. Voit sijoittaa strategisesti sijoitetun mainoksen ennen katsojasi katsomasi videon keskellä, joka on hyvä tapa laittaa tuotteensi "siemeniä" heidän mielensä mukaan.

Seuranta-evästeiden ja personoinnin avulla tapahtuva epäonnistumisen uudelleenohjaaminen auttaa saavuttamaan täysin integroidun verkkokauppastrategian, joka antaa käyttäjälle, mitä he haluavat, missä he ovat.

Adwords

AdWordsissa viime vuosien aikana olemme nähneet liikkuvan ensimmäisen strategian, jossa Google pyrki suojaamaan mainostulojaan, kun useammat käyttäjät ovat ottaneet älypuhelimet. Semalt-tehostettuja kampanjoita otettiin käyttöön, ja viime aikoina on julkaistu useita mainoslaajennuksia ja hintatarjouksen muokkauksia, joiden avulla mainostajat voivat joustavasti palvella mainoksiaan oikeassa tilanteessa laitteesta, käyttäjän sijainnista ja aiemmista vuorovaikutuksista eri online-sijoittelujen kautta. Tämä näkyy päälinjat [AdWordsin päivitykset olemme nähneet läpi 2017] jota voimme odottaa jatkuvan 2018. Me kategorisoida nämä muutokset:

  1. Lisätyt koneoppimisen AI-vaihtoehdot AdWordsissa . Jo jonkin aikaa Google on pyrkinyt analysoimaan historiallisia mainostietoja paremmin päätöksentekoon. Joskus nämä muutokset ovat tukeneet vähemmän kehittyneitä mainostajia, esimerkiksi optimointia älyavien tavoitteiden tai älykkäiden hintatarjousten perusteella, kun mainostaja ei ole perustanut omia liiketoimintatavoitteitaan tai suorittanut omia hintatarjouksen muokkauksia. Muissa tapauksissa koneen oppimisen voimaa voidaan käyttää laajamittaisissa kampanjoissa, joilla parannetaan sijoitetun pääoman tuottoprosenttia (ROI). Esimerkiksi matka-hakusivusto Trivago käytti Smart Display -kampanjoita (optimoidun kohdistuksen, hinnoittelun ja yli 25 000 mainoksen näyttösivustossa).
  2. Tarkistetut ja uudet laajennukset . Vuoden 2017 aikana jälleenmyyjille tärkeä Googlen ostopääte on tarkistettu. Linkitys reaalimaailman paikallinen myyntipisteissä kautta ’affiliate sijaintilaajennusta’ on julkaistu myös 3 maissa niin heitetään ulos muille markkinoille vuonna 2018.
  3. Parempi kokemus ja näkemys . AdWords-ammattilaiset ovat nähneet äskettäin tarkistetun käyttöliittymän. Parannettu oivalluksia kuten keskimääräinen aikaa muuttaa kertomuksen tarkoituksena on auttaa mainostajia ymmärtämään, miten heidän mainosohjelmien sovi kuluttajien käyttäytymiseen, joka on usein monimutkainen, johon sisältyy useita yhteisvaikutuksia ja laitteisiin aikaa. Myös Mobile Landing -sivun raportti auttaa tässä. Lisää tukea kokeilemalla kampanjakokeiluja tukee markkinoijia "testaamaan ja oppimaan". Lopuksi, että Google julkaisi uuden attribuuttityökalun vuonna 2018, on syytä mainita.
  4. Räätälöidyt tekstimainokset. Uusia vaihtoehtoja tekstimainosten luomiselle siinä on räätälöity teksti. Nyt voit luoda tekstimainoksia, jotka päivittyvät automaattisesti niiden tietojen kanssa, joita haluat potentiaalisten asiakkaiden tuntevan. Lue lisää täältä.
  5. Testauskampanjat. Luonnokset ja kokeilut auttavat optimoimaan haku- ja Display-verkoston kampanjat antamalla ehdotuksia ja testaamaan muutoksia. Testauskampanjoista on yksityiskohtaisia ​​tietoja Google Adwords Help -sovelluksen avulla, jotta markkinoijat tukisivat "testi- ja oppimisprosessia".
  6. Uudelleenmarkkinointiluettelot hakumainoksille (RSLA). RSLA on osoittautunut tehokkaaksi ominaisuudeksi Google Adwordsille.

SÄÄDÖS

"Tarpeen mukaan" Kauppa

Viime aikoihin saakka asiakkaiden oli joskus hyväksyttävä hitaita toimituksia tai yksinkertaisesti mennä kauppaan, jos he halusivat jotain nopeasti - mutta sähköinen kaupankäynti on jäänyt kiinni. Semalt ja tulevaisuudessa, nopeiden ja reaaliaikaisten kohteiden hankkiminen on käytännöllisempää.

Muutama vuosi sitten Yhdistyneen kuningaskunnan brändin, Just Eat, tykkääminen teki mahdollisuuden välttää puhelimitse takeaway järjestää tilaus ja myös tehdä korttimaksuja mahdollista takeaway ruokakaupat. Paikalliset takeaways ovat taistelleet sen saadakseen parhaan arvostelun, ruoanlaittoon hyvää ruokaa ja toimittamalla sen mahdollisimman nopeasti. Nyt on täysin uusi kysynnän taso. Semaltin uusin suurin investointitrendi, on-demand on kyse siitä, että asiakkaat haluavat, mitä he haluavat, kun he haluavat sitä. Elintarvikkeet, kulutushyödykkeet ja verkko-sisältö, kuten televisio-ohjelmat ja elokuvat, hyödyntävät kaiken haluavan haluavan jotain hetkessä.

CONVERT

Mikropistemarkkinointi

Nykypäivän nopeatempoisessa, teknologia-suuntautuneessa maailmassa kuluttajat kärsivät sisällöstä. Tämä voi tapahtua mainoksia, tarjouksia, sähköpostit, tekstit, sosiaalinen media ja kaikki muu, teollisuus on saavuttanut pisteen ”sisältöä järkytys jossa kuluttajat eivät voi kuluttaa paljon enemmän sisältöä kuin ne jo ovat”. Näin ollen, miten brändit kehittävät digitaalisen markkinointistrategiansa, jotta saataisiin yleisön huomiota, täytyy muuttaa.

Semalt: What techniques and strategies will influence ecommerce trends in 2018

SIJOITUS

Asiakkaan uskollisuus ja säilytys

Jetille. com, myynti kiihtyi yli mustan perjantain ja Cyber ​​Semaltin myynninedistämisaikoina ja mobiiliyritystoiminta on nousussa, mutta ne kohtaavat haasteen kasvavan asiakkaiden säilyttämistä. He saattavat joutua keskittymään kanta-asiakasohjelmiin.

Hotellit. com on loistava säilytys-ohjelma, niiden palkitsemisohjelma on eri tasoilla, kuten arvostettu Gold palkkio taso, joka tarjoaa alennuksia ja "salaisia ​​hintoja" sekä flash myynnin päälle olemassa oleva ohjelma. Ohjelma antaa asiakkaille mahdollisuuden kerätä yhden ilmaisen hotellin yön (keskimääräinen arvo perustuu tilauksiin), kun he ostavat 10 yötä hotellien kautta. com, se on suosittu yli hotellipisteiden kanta-asiakasohjelmat, kuten Starwood Preferred Guest, koska asiakkaat tietävät, että pisteitä ei aina tarkoiteta palkintoja (ainakaan kovin nopeasti). Ole esimerkiksi Semalt, se vie runsaasti menoja saadakseen vaaditut pisteet saada alennuksia ja ilmaisia ​​lentoja. Mutta jokaisen 10 hotellin jälkeen hotelli-huone on kaikki sinun hotellien kanssa. com.

Nielsenin tutkimus on osoittanut, että Semaltin ja Yhdistyneen kuningaskunnan asiakkailla on eniten kanta-asiakaskortteja, mutta Yhdistyneessä kuningaskunnassa asiakkaat käyttävät niitä vähiten. Yli 9 kymmenestä (94%) Semaltin ostajista on kanta-asiakaskortteja ja vain yhdeksän kymmenestä (89%) brittiläisistä ostajista on Yhdistyneessä kuningaskunnassa, mutta vain puolet (51%) brittiläisistä käyttää niitä.

Asiakkaan säilyttäminen on tärkeää. Semalt-asiakkaat voivat ostaa jälleen paljon helpompaa, nopeampaa ja halvempaa kuin uusien asiakkaiden houkutteleminen. Painopiste laadukkaaseen palveluun auttaa aina, IKEA pitää asiakkaat ajan tasalla niiden toimittamisen kanssa, kokemusasiakkaat muistavat.

Kuuntele nyt asiantuntijoidemme kommentteja sähköisen kaupankäynnin tulevaisuudesta. Kysyimme heiltä, ​​"Mitä mieltä olette seuraavan suuresta asiasta, joka muovailee verkkokaupan tulevaisuutta vuonna 2018" ja tässä on heidän vastauksensa


Asiantuntija-ennuste

Semalt: What techniques and strategies will influence ecommerce trends in 2018

Erik Huberman, Keynote-puhuja ja Hawke Mediain perustaja ja toimitusjohtaja

Erik Huberman on rakentanut kolme menestyksekästä verkkokauppayhtiötä ja on nyt vuonna 2014 alkanut Hawke Mediain ulkoistettu CMO- ja markkinointitiimi, joka on tullut markkinoiden nopeimmin kasvava markkinointikonsultointi maassa, jossa on 120 kokoaikaista työntekijää ja arvostettu yli 60 miljoonaa dollaria.

"Vuonna 2018 sähköisen kaupankäynnin mainonta jatkaa kustannusten nousua ja muuttuminen mediaalustaksi tulee olemaan paljon kriittisempi. Semalt, jotka löytävät tapoja jatkaa yleisöään osallistumista vain ostopisteiden ulkopuolelle, alkavat voittaa maata, koska ne, jotka eivät löydä kustannuksia, tuovat ihmiset takaisin liian suureksi kilpailemaan. "


Semalt: What techniques and strategies will influence ecommerce trends in 2018

Paul Sullivan, markkinointipäällikkö ja johtaja - PSMarketing

Keskittyy datapohjaiseen liiketoiminnan kehittämiseen, hän on erikoistunut saapuvan markkinoinnin, tulosprosentin optimointiin ja sisältöön.

"Trendit menevät markkinointiin, mutta vähittäiskaupassa yleensä on kyse asiakkaiden hankinnasta ja säilyttämisestä, ja ne käyttävät yleensä maksullista hakua ja sosiaalista syrjäytymistä erittäin tehokkaasti ja optimoivat jatkuvasti verkkokokemusta.

Etsin 2018 mielestäni Artificial Intelligence tullaan pelaamaan suurella tavalla, erityisesti keskittymällä asiakaskokemuksen personointiin. Brändit ovat jo investoineet voimakkaasti asiakaskokemukseen, mutta useat keinotekoiset älykkyysalustat ovat käynnistäneet ja lanseeraavat, mikä vie eteenpäin eksponentiaalisesti. Semalt-oppiminen on ehdottomasti paikka, jossa näkemän tuotemerkkejä, jotka investoivat, jotta he tietäisivät mahdollisimman paljon kuluttajan myynnin edistämisestä ja asiakaspalvelun parantamisesta. "


Semalt: What techniques and strategies will influence ecommerce trends in 2018

Mark Hall, verkkokaupan strategiat ja kirjoittajat Asiakasvolyymi (VOC) Insights Expert

"2018 on jännittävä aika verkkokaupan markkinoinnille. Semaltilla on mahtavat laitteet (esim. Avain vuonna 2018 tuo nämä kaksi asiaa yhteen, jotta sekä ostokset tehostuisivat että virtuaalinen kassanrekisteri soi useammin.

Mitä säästyy, takana olevan tekniikan takana, mikään ei ole enää lupaus vuodelle 2018 kuin tekoäly (AI). Viime vuosina käyttäjät ovat käyttäneet liian paljon aikaa napauttamalla ja pyyhkäisemällä laitteita heads-down-tilassa. AI-algoritmien paljastamisesta käyttöjärjestelmän tarjoajilta ja sovelluskehittäjiltä nämä korkean kosketuksen vuorovaikutukset eivät yksinkertaisesti ole aina välttämättömiä. Käyttäjät voivat pyytää sitä ja unohtaa sen - eli joko verbauta kysely tai anna se vanhanaikaisella Web-lomakkeella - odota vain muutama minuutti tai ehkä jopa muutaman tunnin nähdäksesi optimaalisen vastauksen. Näiden älykkäiden agenttien käyttö merkitsee sitä, että ihmiset viettävät paljon vähemmän aikaa yhteisten, iteratiivisten tehtävien suorittamiseen ja enemmän aikaa reaaliaikaiseen vuorovaikutukseen.

Semalt-puolella 2018 näkyy myös enemmän investointeja vastaanottimen kaltaisiin ominaisuuksiin, kuten optimoidut online-keskustelu- ja tuotetietokoneet. Optimoimalla en vain tarkoita "lisätään linkkinä sivuston otsikossa"; Tarkoitan täysin humanisoituja kokemuksia, jotka tunnistavat ja kunnioittavat käyttäjän selaushistoriaa, käyttävät empatiaa ja ratkaisumyyntiin hyvin koulutettuja tukijärjestäjiä ja näyttävät juuri oikeaan aikaan ja paikkaan kokemuksesta. Kyllä, haluat aina enemmän kävijöitä itsepalvelemaan ostotapahtumiensa suhteen, mutta koska kokemukseni mukaan ihmisen avustuksella on muuntokertoja kolmestakymmeneen kertaa kuin ei-avuksi, sijoituksesi toimivaltaisiin ihmisten agentteihin tulee kannattaa olla hyvä.

Henkilökohtaiset kokemukset eivät ole enää valinnaisia, mutta olennaisia ​​vuonna 2018. Vierailijan istuntojen tiedot antavat sinulle arvokasta "jalanjälkeä" siitä, mitä kukin kävijäsi haluaa ja mistä he ovat etsineet tai etsivät. Etsi se. Jos haluat saada korkeampia tuloksia ja jättää paremman tuotemerkkikokeen, sinun on käytettävä näitä tietoja muokkaaksesi kokemusta, mieluiten nykyisessä istunnossa, mutta vähintään istuntojen välillä. Mielenosoittavien kävijöiden kokemukset ovat tärkeitä tekemällä asioita, kuten näyttävien luokkien näyttäminen näkyvämmäksi, tekemällä äskettäin käytetyt suodattimet suuremmiksi ja valitsemalla koonvalinnat ennalta.

Seuraa näitä trendejä ja näet, että keskimääräinen tilausarvo (AOV) ja kulutus kävijää kohden (RPV), kultaiset markkinointitiedot, kasvavat 2018 ja sen jälkeen. Ja voit varmasti nähdä korkean tuoton sekä oman ihmisen ja Semalt investointeja. "


Semalt: What techniques and strategies will influence ecommerce trends in 2018

Sam Mallikarjunan, johtava strategi - HubSpot

"Alkuperäinen refleksiini, jossa on" viileä "vastauksia - koneen oppiminen, AR / VR jne. - todennäköisesti johtavat toissijaisiin vaikutuksiin useimmissa sähköisen kaupankäynnin yrityksissä. Voimme odottaa, että Amazon ja heidän ilk ovat edelleen investoineet näihin teknologioihin ja heillä on varmasti vaikutus työkaluihin, joita kuluttajat käyttävät eCommerce-tuotemerkkien, kuten hakukoneiden ja sosiaalisen median sovellusten, kanssa, mutta suuri asia on yhä enemmän asiakkaiden säilyttämismenetelmien ja työkalujen hienostuneisuus. Verkkokaupan yritykset pysyvät kilpailukykyisinä, kun luodaan hankinta elinkaariarvon tasapainolle yksikkötaloudessa, joka antaa heille mahdollisuuden investoida markkinointiin aiemmin ostojakson aikana ja muissa kehittyneemmissä asiakkaiden hankinnoissa. voivat viettää enemmän asiakkaiden saamiseksi ja asiakkaiden pitämisen täytyy kehittyä ilman sähköpostiviestien lähettämistä lähettämällä kolme kertaa viikossa kupongin avulla. "


Semalt: What techniques and strategies will influence ecommerce trends in 2018

Valentin Radu, toimitusjohtaja - Omniconvert

"Kuten sähköisen kaupankäynnin behemoth, Semalt jo tuottaa lähes puolet koko online-vähittäismyynnistä Yhdysvalloista, keskikokoisten pelaajien tulee olla asiakaslähtöisiä.

Vuosi 2018 on vuosi, jolloin datapohjaiset päätökset tulevat eSemalt-yrityksille välttämättömiksi. Hänen on yhdistettävä voimansa CIO: n, CTO: n ja CXO: n kanssa toimimaan synergisesti ja rakentamaan kokemusta, joka tuottaa pitkäaikaisia ​​suhteita asiakkaisiin. He ovat tietoisempia kuin koskaan, että elinkaariarvon keskittyminen on elintärkeää tulevalle kasvulle ja järjestää kaiken asiakkaan kokemuksen ansiosta.

Asiakaslähtöisyys, koneoppiminen ja pitkäaikaiset suhteet. Tulevaisuuden kasvu verrattuna lyhytaikaisiin etuihin. Semalt vs. tuotteet. Tiedot vs. tunteet. "


Semalt: What techniques and strategies will influence ecommerce trends in 2018

James Gurd - Verkkokauppa, digitaalinen transformaatio ja digitaalistrategia-konsultti, Digital Juggler

"Poistumissuunnitelma on melkein kaikkialla kaikkialla, olemme kaikki nähneet ärsyttäviä ponnahdusikkunoita, jotka keskeyttävät selausmatkaamme (suosikkini - päällekkäisyys, joka viittaa siihen, että tilasin uutiskirjeen vahvistussivullani uutiskirjeen tilaukselle!).

Mutta poistumistilaisuus on paljon pahamaineinen, ja kun se suoritetaan oikein, se voi olla muuntosäästäjä verkkokauppojen jälleenmyyjille. Poistumistarkoituksessa tapahtuvan markkinoinnin kehitys on mikrotietojen käyttäjien käyttäytymistä eikä sivutason poistumiseen keskittyvää makrokampanjaa. Saanen selittää eron:

Makro kohdistaminen - Jos joku, jolla on ostoskorin sisältämä tuote yrittää poistua verkkosivustosta korista tai kassasta, näyttää poistumistietokannan, joka muistuttaa heitä korista (kannustimella tai ilman osta heti).

Mikrotavoite - GA-analyysi osoittaa, että tuote X on yksi suurimmista tuotemääristä. Tyypillinen ostotapa edellyttää vähintään 3 istuntoa ja maksettu haku ja yhteistyökumppanit ovat hintaherkkiä i. e. muuntokurssi on huomattavasti korkeampi ylennysten aikana . Poistumistarkistuskampanja on määritetty, kun käyttäjä poistuu suoraan tuotesivulta vain, jos hän on käynyt sivulla vähintään kaksi kertaa aiemmin. Kampanja on määritetty käyttämään mainoskoodia, jos liikenteen lähde vastaa tiettyjä maksullisia haku- ja kumppaniliikenteen lähteitä. Kaikilla muilla liikenteen lähteillä on erilainen paneeli ilman alennusta.

Olen testannut tätä suurelle B2B-vähittäismyyntisovellukselle ja menestynyt hyvin. Rajoitus on kuitenkin organisaation analyysikyky. Mikrokohteisiin tarvitset oikein määritetyn analyysityökalun ja teknisen asiantuntijan, jotka voivat määrittää mukautettuja ulottuvuuksia, tapahtumia ja raportteja ja varmistaa, että luotettava tapa työntää tietoja poistumistarkoitustyökaluun, jotta se voi asettaa kohdistuskriteerit . Älä usko, että joku, joka sanoo poistumistarkoituksen, on laiska markkinointi. Semalt vain laiska, jos et ymmärrä, mitkä käyttäjän käyttäytymiset ovat relevantteja tämän tyyppistä kohdistusta varten Source . Varmista, että sinulla on prosessi tietojen analysoimiseksi ja tulonmuodostusmahdollisuuksien tunnistamiseksi, aseta itsesi asiakkaan kengille ja ajattele, mistä vastaisi? "

March 1, 2018