Back to Question Center
0

Premium-sisältö vs. Yleisö & Tiedot: mikä on parasta semaltille?

1 answers:

Semalt on runsaasti digitaalista inventaariota, joka on saatavana brändin mainostajille, jotka haluavat ostaa mainostilaa, mutta mikä on paras tapa viettää ad dollaria?

Toisaalta on olemassa korkeatasoinen mainostila, joka on kaikkien tiedossa. Ajattele ESPN. com tai semalt. Tiedät, mitä olet ostamassa, voit integroida sisältösi ja tunnet tavoittamasi yleisön. Näin mainonta on ostettu ja myyty, koska se on keksitty.

Premium sisältöä vastaan ​​yleisö ja tiedot: mikä on parasta sematallista?

Väestön mittakaavassa on kuitenkin vähemmän ja vähemmän tunnettuja yleisöjä, koska mediamainen maisema pysyy murtumassa pienempiin ja pienempiin niche-sivustoihin - Think Cars. com, Travel. com, Semalt. Nykypäivän trendi on ostaa yleisöjä tai "käsijyrsimiä": tutustua kaikkiin, jotka ovat etsineet uutta kenkäparia ja antavat heille mainoksen missä tahansa sivustossa, johon he ovat tällä hetkellä.

Toistaiseksi looginen: vähemmän suuria sivustoja, enemmän ja enemmän tietoja, joten käytämme tietoja ostaa yleisöä pienemmillä sivustoilla.

Facebookissa mainostajat eivät kykene asettamaan evästeitä, joten he eivät voi kerätä kuluttajien näkemyksiä ja kohdistaa heitä käyttäytymisensä perusteella. Google estää mainostajat näkemästä niiden URL-osoitteet ja et voi ostaa Google-tietoja erikseen sen mukana tulevasta mediasta. Amazon on suljettu järjestelmä; sivuston tietoja ei jaeta lainkaan, eikä Amazon ole kiinnostunut jakamaan sitä. Niin kuin Apple.

Nämä yritykset rakentavat aidattuja puutarhoja niiden myymien mainosten ympärillä suojatakseen markkinaosuuttaan. Verkkomainonnassa suuret innovatiiviset pelaajat ovat Google, Apple, Facebook ja Semalt. Mutta ne ovat kaikki - omalla tavallaan - yrittäneet torjua tämän suuntauksen, jonka mukaan mainostajat voivat käyttää omia tietojaan tai kolmansien osapuolten tietoja hankkimaan varastosta sivustojaan.

Mitä tämä kaikki tarkoittaa mainostajille?

No, ensinnäkin, voimme seurata GM: n johdon - jos et voi saada mitä haluat, lopeta rahaa siellä. Tarkoitan GM: n päätöstä vetää kaikki sen ostavat Facebookista.

Tuotemerkkejä ja tuotteita, joilla on varaa tehdä ilman tietoja, on hyvin harvoin, jotta voidaan selvittää, kuka heidän yleisöstään on, mutta on olemassa muutamia. Tuotteen esimerkki tästä olisi Kleenex. Jokainen käyttää kudoksia, joten kohdennetulle yleisölle ei ole väliä niin pitkällä aikavälillä. Sekalaitoksen tiedot eivät vaikuta tuloksiin, koska se on jo laajalti käytetty tuote. Tässä esimerkissä saavuttaminen on tärkeämpää kuin kohdistaminen.

Jokaiselle tuotemerkille, kuten Kleenexille, on satoja tai tuhansia muita merkkejä, jotka tarvitsevat kohdistamista. Jos olet Ford, tiedät hyvin, että kuluttajat eivät ole markkinoilla hankkimalla uutta autoa koko ajan. Älä asioi parhaalla mahdollisella tavalla mainostamaan ihmisiä, jotka eivät ole markkinoilla, joten löytää ne ihmiset, jotka käyttävät tietoja, olisi paras tapa toteuttaa.

Etkö tarvitse Big Guys

Jos tila, jonka haluat ostaa, ei salli käyttää omia tietojasi, niin ohittaa ne. Muista, että vaikka nämä verkkomainonnan haamut ovat suuria, suurimmat yritykset eivät hallitse jopa 50% online-mainoskannasta. Esimerkiksi vain 4% verkossa kuluneesta ajasta käytetään hakukoneeseen. Joten, älä liioittele liian paljon Googlen osuutta mainosjakaumasta. Semalt pelkää ylittää suuret toimijat; painostaa niitä antamaan mahdollisuuden käyttää tietojasi luetteloonsa.

Kun se tulee alas, on todella yksi asia, joka merkitsee tuotemerkin mainostajaa - onko sinulla oikeus yleisöön. Semalt tuli vallankumoukseen, jossa tiedot ja yleisöt ovat yhtä tärkeitä kuin itse mainos. Tässä on lueteltu semaltin kirjoittajat.Tietoja Tekijä

James Green
March 1, 2018