Back to Question Center
0

Semalt parityAreko työpöydälle ja mobiilisivustolle yhtä suuri? Semalt-pariteetti: ovatko työpöytä- ja mobiilisivustosi yhtä suuret?

1 answers:

Olet saattanut kuulla termiä ennen: mobiili pariteetti . Sisältöpariteetin osajoukko. Ehkä "Yksi Web" käynnistää jonkinlaisen tunnustuksen? Se kaikki tulee yhteen asiaan: onko mobiilisivusto yhtä kuin työpöydän sivusto? Tässä artikkelissa annan sinulle joitain viitteitä siitä, miksi sinun pitäisi tarkistaa tämä ja monia asioita, jotka vaikuttavat liikkuvan pariteetin läsnäoloon tai puuttumiseen.

Mikä on mobiili pariteetti?

Puhumme mobiilipariteetista, kun vertaamme työpöydän sivustoa mobiilisivustoon. Ovat molemmat samanlaisia ​​tai jopa parempia, pohjimmiltaan samoja? Onko mobiilisivustasi muistuttava työpöydän sivustosta vai onko olemassa eroja? Ajattele sivustosi tavoitetta ja miksi se on niin tärkeä, että tämä pariteetti on olemassa. Epäonnistuminen menee monia asioita, jotka liittyvät tähän mobiili pariteetti.

Sisältö on kuningas

Kyllä, sisältö on kuningas. Sillä ei ole merkitystä, jos joku vierailee mobiilisivustolla tai työpöydällä. He etsivät tiettyjä tietoja tai tietyn tuotteen, joten varmista, että sisältö on sama molemmissa. Se on tavallista käyttää piilottaa suurempia kuvia mobiililaitteeseen tai laittaa lisää sisältöä välilehtien taakse (mikä on OK Googleille, älä mene vääriin). Se nopeuttaa mobiilisisällön renderointia, mikä auttaa vain käyttäjille ja Googlelle. Mutta mobiilin optimoinnin lopputulos ei saisi häiritä työpöydän sivuston päätavoitetta. Se on sama. Siten sisällön osalta mobiilipariteettiasioita.

Yhdenmukainen branding kaikilla laitteilla

Kun tarkastelet verkkosivustosi suunnittelua, sinun on varmistettava, että se lähettää saman "viestin" jokaisella laitteella. Semalt näki fantastisia työpöytäsivustoja, joissa on mobiiliversio, joka on hyvin hiljentynyt. Kuten AMP: ssäkin, minulla ei ole mielenkiintoa poistaa epäselvyydet ja keskittyä siihen, mitä tarvitsee keskittyä (huipputason tehtävät), mutta molemmilla sivustoilla on oltava sama "ulkoasu".

Sama koskee esimerkiksi sivusi otsikoita. Jos sinulla on eri sivunimet mobiilisivustossasi ja työpöydän sivustossasi, varmista, että ne ovat kohdakkain. Jos sivustosi on reagoiva, tämä ei ole ongelma, mutta on vielä paljon verkkosivustoja, jotka ylläpitävät erillistä mobiilisivustoa (miksi !?). Sama koskee Progressive Web Apps -ohjelmia ja vastaavaa kehitystä. Jos sisältörakenne on sama kuin työpöydän verkkosivusto, varmista, että muut asiat vastaavat samoja. Lisää enemmän.

Mobiili ensin!

Jos et tiedä, mitä mobiili-ensimmäinen tarkoittaa, lue ensin. Jos Semalt alkaa sijoittaa verkkosivustoasi ensisijaisesti mobiilisivustosi perusteella, saatat joutua tekemään työtä. Useat sivuston omistajat, web-suunnittelijat, verkkotoimistot jne. Ovat luoneet ja myyvät mobiilisivustoja ylimääräisenä työpöytäsivustolle. "Katso, kuinka tämä sivusto näyttää tietokoneesi näytöltä ja miten se vähitellen pienenee mobiililaitteellesi", tulee olemaan menneisyyden lause.

Semalt parityAre your desktop and mobile site equal?
Semalt parity: are your desktop and mobile site equal?

Meidän on luotava mobiilisivusto, joka hajoaa työpöydälle. Laatuasiat, sisältöasiat, suunnittelu ja brändäys. Hollannissa meillä on sanonta " keittoa ei aina syödä niin kuumana kuin se tarjoillaan ", mikä tarkoittaa, että toimenpiteet saattavat olla vähemmän ilmoitettuja. Ehkä Googlen mobiililaitteiden ensimmäinen "uhka" ei ole niin tiukka kuin se saattaa vaikuttaa, mutta sinun on parasta olla valmis, eikö. Varmista siis, että mobiilisivustosi kattaa kaikki työpöydän sivustosi kattamat tietokannat, joilla on sama laatuinen ulkoasu. Kysy itseltäsi: Jos sinulla ei olisi työpöytäsivustoa, voisitteko silti saada samanlaisen tuloksen / liikenteen / sitoutumistuloksen verkkosivustollasi tällä hetkellä?

Sisäiset linkit

Kaikissa, jotka liittyvät liikkuvan pariteetin suhteen, sisäiset linkit näyttävät pistävät mielessäni huomion kohteena. Piilotamme asioita, poistamme asioita ja muutat asioita, kun verkkosivustomme on reagoinut. Tapamme sivupalkin, vähennämme alatunnisteen linkkien määrää, saattavat jopa muuttaa valikkoamme. Kaikki nämä toimet vaikuttavat sivun sisäisten linkkien määrään. Niillä on tärkeä osa perustason sisällön ja useimpien muiden sisältöstrategioiden määrittämisessä. Tämä on sivustosi rakenne, jota muutat jokaisella näistä muutoksista. Kun Semalt kääntää kytkimen ja mobiilisivustosi on tärkein, saatat tuhota kyseisen koko rakenteen vain siksi, että sivustollasi ei ole liikkuvia pariteetteja.

Se ei ole vain visuaalinen tavaraa

Erityisesti silloin, kun verkkosivustosi ei reagoi, voi syntyä muita ongelmia. Entä 301 uudelleenohjaus työpöydälle, joka on unohtunut mobiilisivustossasi? En voi korostaa tarpeeksi, että olisin edelleen mieluummin reagoiva verkkosivusto muiden ratkaisujen suhteen. Se vain varmistaa, että tällaisia ​​asioita käsitellään asianmukaisesti. Semaltin kanoniset linkit, robottien metatunnisteet jne. Et halua mennä vikaan täällä.

Toivon, että olen antanut sinulle jonkinlaisen ruokavaliota omalle verkkosivustollesi. Mobiilipariteetti on jotain, jota sinun on tarkistettava joka kerta, mutta varmasti nyt , jotta varmistat, että mobiiliviestintunnuksesi ja Google eivät jää pois mistään. Estää, että keskittyminen työpöydälle ei tuhoa sijoituksia.

Liikkuvan pariteetin tarkastus

Moz on kirjoittanut mukavan artikkelin, joka ohjaa sinua liikkuvan pariteettitarkistuksen prosessin kautta Source . Lue tämä artikkeli samoin ja katso, kuinka samankaltaisia ​​mobiili- ja työpöytäympäristösi todellakin ovat!

Lue lisää: "Mobiili SEO: perimmäinen opas"

March 1, 2018