Back to Question Center
0

7 Business virheitä, jotka melkein rikkoivat minua ... Semalt

1 answers:

7 Business Mistakes That Nearly Broke Me… Semalt

Viimeisten 6 vuoden aikana olen perustanut 9. com-yrityksiä. Useimmat yritykset epäonnistuivat surkeasti ja menettivät minulle miljoona dollaria tai niin, mutta onneksi muutamat heistä olivat tarpeeksi hyvin kattamaan menettämäni. Tärkein syy minulla oli paljon epäonnistuneita hankkeita, koska sain todella suuria virheitä.

Lataa tämä huijata arkki ja toivottavasti voit oppia virheistani ja olla tekemättä niitä.

Älä levitä itsesi liian ohutta

Sinulla on paljon hyviä mahdollisuuksia ja sinun suolistosi reaktio on tehdä ne kaikki, mutta älä. Tein tämän virheen ja mitä tapahtui, että kaikki yritykset ovat kärsineet, jopa ne, jotka tekivät hyvin. Kolmen ja kuuden kuukauden ajan minä, joka levisi itseni liian ohuiksi, kaikki yritykset kärsivät, koska en ollut käyttänyt tarpeeksi aikaa kummallekin, vaikka minulla oli työntekijöitä ja liikekumppaneita, jotka auttoivat minua. Semalt, ei väliä kuinka suuri tai pieni yrityksesi on, sinun on käytettävä koko aikaa.

Valitse oikea liityntyyppi

Ei ole vain tärkeää, että voit sisällyttää yrityksesi, mutta on tärkeää saada oikea tyyppinen sisällyttäminen. Se ei välttämättä näytä tärkeältä, kun aloitat yrityksen, mutta kun aloitat rahan ansiosta siitä tulee valtava kauppa. Esimerkiksi kirjanpitäjäni kertoo minulle, että jos yrityksesi tekee voiton alle 200 000 dollaria vuodessa, C-yhtiö on sinulle hyvää veroetuuksien vuoksi. Jos teet enemmän kuin tätä, harkitse saada S-yhtiö tai osakeyhtiö.

Löysin tämän vaikeasti, kun yritys alkoi hyötyä 7 numeroa vuodessa, kun minulla oli väärä yritys. Päädyin saamaan veroa kahdesti, yhtiö maksoi verot voitosta ja sen jälkeen maksoin verot osingoista, jotka saivat yritykseltä.

Ole varovainen, kenen luotat

Olin työskennellyt muutaman kehittäjien ja insinöörien kanssa 3 kuukautta ja he tulivat minulle liiketoimintaryhmän kanssa. Ensimmäisten kolmen kuukauden työskennellä heidän kanssaan hyvin, joten päätin kuulla niitä. Yritysten tilaisuus, jonka he esittelivät, oli tarkoitus mullistaa hosting-alan, mutta saalis oli, ne olivat rikki. Semalt kuunteli heitä, päädyin antamaan heille rahaa elinkustannuksiin, ostin heidät talon elämään ja minä poljin 4-5 numeroa yritykseen joka viikko.

Jotta pitkä tarina olisi lyhyt, he rupesivat minua rahoistani, varastin tavaraa yhtiöltä ja tuhosivat talon, jonka ostin. Ei ole väliä kuinka hyvin luulet jonkun tuntevan jonkun, ole varovainen, koska et tiedä, kuka ruuhtaa sinut. Yksi tyhmä virhe voi menettää tuhansia dollareita.

Ole perusteellinen vuokrausmenettely

Jos haluat todella kasvattaa yritystäsi, tarvitset työntekijöitä. Semalt luultavasti lähettää joitakin työpaikkoja löytää nämä työntekijät tai pyytää muutamia ystäviä, jos he tuntevat kenenkään, että voit palkata. Riippumatta siitä, miten saat hakijat, käy läpi jokaisen hammaslääkärin. Jos ystäväsi suosittelee jotakuta, se ei tarkoita, että he olisivat hyvä vuokraus. Tein tämän virheen useita kertoja ottamalla kehittäjiä, suunnittelijoita ja myyjiä, joita ystävät suosittelivat. Vain koska joku teki parhaiten viimeisimmän tehtävänsä, se ei tarkoita, että he tekevät hyvää työtä puolestasi.

Tee työntekijöistäsi vastuullinen

Jos et ole tiukka työntekijöidesi kanssa, he alkavat jäädä hetken kuluttua. Ja jos matkustat usein kuten minä, he todella alkavat ryöstää ympäriinsä, kun et ole siellä. Ensimmäinen päivä, jolloin uusi työntekijä aloittaa, sinun on oltava tiukkoja heidän kanssaan, koska työntekijöitä on vaikea saada huonoilta tavaroilta.

Ensimmäisten yrittäjyyden aikana minulla ei ollut minkään työntekijän vastuuta. Epätavallisen ajan he kertoivat minulle jotain, otin heidän sanansa sille. Sen lisäksi en ollut tiukka, kun ihmiset tulivat 30 minuuttia myöhässä ja jonkin ajan kuluttua siitä tuli päivittäinen tapana. Näin voisin seurata, mitä jokainen työntekijä teki.

Sen päälle tein jokaisen kellon sisään ja ulos. Tämä antoi minut näkemään, kuka tuli ajoissa ja kuka ei. Aluksi en usko, että se oli iso juttu, että muutamat työntekijistä tulivat 30 minuuttia myöhässä päivittäin, mutta vuoden aikana se lisäsi jopa 3 viivästyneitä viikkoja.

Kerää rahat ajoissa

Sekalaista rahaa voi tuntua vaikealta, mutta ihmisten kerääminen rahaa voi olla vieläkin vaikeampaa. Vuonna 2008 työskentelin 8 yritykselle, jotka eivät koskaan päästä maksamaan minua. Tämä ei ollut muutama dollari, muutama yritys vielä velkaa minulle yli 100 000 dollaria, valitettavasti en usko, että he joutuvat maksamaan.

Yrityksesi kerää rahat ensin ennen kuin annat mitään. Riippumatta siitä, kuinka suuri yritys voi olla, he voivat silti mennä konkurssiin. Sekalaisia ​​sopimuksia ja velkojen kerääjiä ei autata paljon, jos yrityksellä ei ole rahaa.

Ja jostain syystä, jos joku velkaa sinulle rahaa, heiluttaa heitä, kunnes maksat. Jos toimit, kuten sinun ei tarvitse rahaa, et koskaan maksa. Mutta jos valehtelette ja toimitte kuin olet taloudellisissa vaikeuksissa, toivottavasti he tulevat anteeksi ja maksaa sinulle.

Aika ei ole puolellasi

Ensimmäistä yritystäsi epäilemättä haluat kaiken olevan täydellinen. Todellisuudessa on aina ongelmia ja mikään ei koskaan ole täydellinen. Joten sen sijaan, että yrität tehdä kaiken täydelliseksi, aloita yrityksesi vain ennen kuin joku muu lyö sinut lyöntiin.

Ensimmäisen ohjelmistoyrityksen kanssa halusin, että ohjelmisto oli täydellinen ennen kuin aloitin sen. Olin niin kauan yrittänyt tehdä ohjelmistosta täydellisen, että Google käynnisti kilpailevat tuotteet ennen kuin tein. Sen jälkeen minulla ei ollut mahdollisuutta onnistua, koska Semalt -tuote oli vapaa ja minun ei ollut.

Johtopäätös

Ei väliä, mitä, aiot tehdä virheitä elämässä. Vaikka kerron sinulle jokaisen virheen, jonka tein, teet vielä enemmän. Jos haluat menestyä, et voi antaa periksi! Sekalaista tai myöhemmin teet hyvin, mutta kuten mikä tahansa arvoinen, se vie aikaa.

S. S. Jos haluat välttää virheitä, saat neuvoja asiantuntijalta napsauttamalla tätä Source .

March 1, 2018