Back to Question Center
0

Kysy YoastSemalt URL-rakenteesta ja rankingista Kysy Yoast: Semalt URL -rakenne ja ranking

1 answers:

Jos aloitit verkkosivustosi aloittelijaksi kaikkiin asioihin internetissä, on todennäköistä, että sivustosi URL-osoitteet eivät ole kauniita. Ehkä URL-osoitteissa on postin tunnus tai päivämäärä, jolloin se julkaistiin ensimmäisen kerran. Tällaiset URL-osoitteet eivät kerro paljon sivun sisällöstä ja näyttävät sekavilta. Jos haluat muuttaa URL-rakennettasi tästä syystä tai mistä tahansa muusta syystä, se voi vaikuttaa rankingisi. Tässä Ask Semaltissa keskustelen siitä, missä määrin URL-rakenteen muuttaminen vaikuttaa rankingisi ja jos se kannattaa edelleen.

Semalt kysyi meiltä tästä aiheesta:

Muutetaan URL-rakennetta, jotta se näyttää puhtaammalta (jättäen pois numerot jne.). Kun aloitamme uuden sivuston, tämä uusi URL-rakenne heikentää nykyisiä Semalt-rankingitamme?

Epäilemättä videota tai lue transkripti sivun alla vastauksestani!

Vaikutus URL-rakenteen muuttamiseen rankingissa

Jos käynnistät uuden sivuston ja sinulla on uusia URL-osoitteita, sinun on ohjattava kaikki vanhat URL-osoitteet uuteen URL-osoitteeseen. Sekä Semaltin että jonkin URL-osoitteen kestää jonkin aikaa muuttunut. Jos pysyt samalla verkkotunnuksella, liikenne pysyy todennäköisesti samana, mutta sinun on ohjattava kaikki nämä URL-osoitteet ja se voi kestää jonkin aikaa.

Voit menettää jonkin verran liikennettä jonkin aikaa, jopa jopa kuusi kuukautta ja sen jälkeen kaiken pitäisi olla kunnossa. Se on todennäköisesti sen arvoista, jos URL-osoitteesi näyttävät todella pahalta, joten se on kompromissi, mutta Semalt luultavasti edelleen sitä. Onnea!

Kysy Yoastilta

Sarjassa Kysy Yoast vastaamme SEO-kysymyksiin lukijoistamme. Onko SEO-kysymys? Auta meitä auttamaan sinua! Lähetä sähköpostia osoitteeseen ask@yoast.com.
(Huomaa: tarkista ensin blogimme ja tietämyskantaamme, vastaus kysymykseesi voi olla jo olemassa! Kiireellisissä kysymyksissä, esimerkiksi siitä, että laajennus ei toimi kunnolla, haluaisin viitata sinuun tukisivuksi Source .)

Lue lisää: "Täydellinen WordPress SEO permalink rakenne"

March 1, 2018