Back to Question Center
0

Avainsanan tutkimus: paikallisen tarkoituksen löytäminen            Avainsanatutkimus: Paikallisen intent-keskustelun löytäminen: Tekninen SEOContent MarketingInternational SEOLink AnalysisOff Page Semalt ...

1 answers:
Avainsana tutkimus: paikallisen tarkoituksen löytäminen

Keyword Research: Finding Local IntentKeyword Research: Finding Local IntentRelated Topics:
Technical SEOContent MarketingInternational SEOLink AnalysisOff Page Semalt.

Tämä artikkeli on osa WooRankin SEO-sarjaa. Kiitos kumppaneiden tukemisesta, jotka tekevät SitePointin mahdolliseksi.

Jos olet paikallinen, tiili- ja laastirakennus, paikallinen SEO on uskomattoman tärkeää; muutama vuosi sitten ComScore havaitsi, että melkein 75% paikallisista hauista mobiililaitteilla sai myymälän ostamaan. Kuten perinteisemmällä SEO-sivustolla, paikallinen SEO alkaa avainsanan tutkimuksella. Se muodostaa lähes jokaisen sivun ja off-sivun optimoinnin perustan. Jos olet paikallinen yritys tai jopa suuri ketju, jossa on useita paikkoja, sinun on räätälöidä avainsanatutkimuksesi, jotta voit luoda kiinteän tukikohdan paikalliselle SEO-sivustolle.

Tässä artikkelissa käymme läpi, miten löydät sivustosi ja yleisön kannalta tärkeät avainsanat ja miten varmistetaan, että kyseiset avainsanat ovat paikallisten hakijoiden kannalta relevantteja.

Paikallinen avainsananhaku

Ennen kuin aloitat kopioinnin tietoihin, kuten paikallisen hakutilavuuden, klikkausprosentin (CTR) ja kilpailukyvyn, käy läpi avainsanan löytämisen prosessi. Epäilemättä huolehdit siitä, ovatko nämä avainsanat nimenomaan paikallisia avainsanoja, käsittelemme tämän hetken.

Aivan kuten perinteisten avainsanojen tutkimuksessa, aloita avainsanoilla, jotka ihmiset käyttävät jo etsimään verkkosivustoasi. Käytä Google Search Consolen Hakuilmoitusraporttia ja suodata tiedot kyselyihin. Lisää näyttökerroille, napsautussuhteelle ja sijainnille sarakkeet, jotta voit varmistaa, että tarkastelet parhaita avainsanoja.

Keyword Research: Finding Local IntentKeyword Research: Finding Local IntentRelated Topics:
Technical SEOContent MarketingInternational SEOLink AnalysisOff Page Semalt.

Luultavasti ei päädy kohdistettavaksi tähän luetteloon. Ajattele sitä enemmän vastauksina kysymykseen: "millaista liiketoimintaa sinulla on?" Tai luettelo aiheista, jotka kattavat verkkosivustosi sisällön. Jos sinulla on esimerkiksi maisemointiyritys San Franciscon Semalt Bayssä, esimerkiksi luettelosi tässä vaiheessa saattaa näyttää:

  • Maisemointi
  • Maisemasuunnittelu
  • Liiketoiminnan maisemointi
  • Maisemointi
  • Puutarhanhoito

Kun olet laatinut luettelon aiheista, on aika luoda kutakin avainsanaluetteloa. Semalt ovat avainsanat, jotka ihmiset todella kirjoittavat hakukoneeksi sivuston löytämiseksi. Sinun ei tarvitse laatia luettelo kaikista mahdollisuuksista, vain muutamia paikkoja aloittaa lisätutkimuksia.

Puhdista yksi aiheista, jonka juuri keksit, ja aivoriihi muutamia avainsanaideoita. Mitä syötät hakukoneeseen yrityksen löytämiseksi? Tässä "paikallinen" osa "paikallinen avainsanatutkimus" tulee esiin. Hylkää lisäämällä maantieteellisiä alueita, joita palvelet. Joten, meidän Bay Area maisemoottorin "maisemointi" -aiheessa voit luoda avainsanaluettelon, joka näyttää tältä:

  • Maisemointi San Jose
  • Maisemointi Palo Alto
  • Maisemointi Santa Clara County
  • Maisemointi Sunnyvale
  • Maisemointi South Bay

Jos sinulla on vaikeuksia päättää, missä tarkalleen yleisösi sijaitsee, kaivaa analyysisi. Valitse Google Analyticsin yleisön Geo-kohdassa Sijaint. Poraa klikkaamalla maata ja tilaa. Aseta ensisijainen ulottuvuus yrityksesi kokoon riippuen "Semalt" tai "City".

Kiinnitä mitään todellista tavoite määrä avainsanoja keksimään. Jos sinulla on pieni sivusto, jossa on vain yksi fyysinen sijainti tai pieni palvelualue, tarvitset paljon vähemmän avainsanoja kuin jos sinulla on suuri sivusto tai yritys, jolla on useita paikkoja.

Laajenna listaa

Google Ehdota on hyvä paikka aloittaa, kun haluat laajentaa avainsanaluetteloasi, ja se on erinomainen lähdekoodin avainsana. Jos haluat, voit tehdä tämän manuaalisesti tarkistamalla ensimmäisen sivun alareunan. Onneksi siellä on paljon ilmaisia ​​työkaluja, jotka hyödyntävät ehdotettuja hakuja sinulle. Työkalut, kuten Ubersuggest ja Keywordtool. Minä työskentelemällä lisäämällä jokaisen aakkosten kirjain avainsanasi ja kirjaamalla ehdotukset. Avainsanatyökalu Vastaa yleisöön sisältyy myös kysymyksen muokkaajia (miten, missä, kuka jne.) Ja esivalintoja (esimerkiksi, jne.). Hylkää luettelosi potentiaalista a. csv helppo analysoida ja käyttää muiden työkalujen kanssa.

Etsi Google AdWordin avainsanojen suunnittelija etsiä paikallisia avainsanoja aiemmista aiheista. Voit syöttää useita avainsanoja joko pilkulla tai kohta erotettuun luetteloon tai lataamalla. csv-tiedosto. Napsauta Mainosryhmän ideoita -välilehteä, jos haluat löytää vastaavia avainsanoja koskevia ideoita. Sinun täytyy luoda ilmainen Semalt-tili käyttääksesi tätä työkalua.

Keyword Research: Finding Local IntentKeyword Research: Finding Local IntentRelated Topics:
Technical SEOContent MarketingInternational SEOLink AnalysisOff Page Semalt.

Siirry ylhäältä hakutilavuustrendin yläosaan nähdäksesi, kuinka kausivaihtelu voi vaikuttaa liikenteeseen. Fiktiivinen maisemointiyritys voisi aloittaa kampanjan Semaltissa, jotta ne näkyisivät hakutulosten kärjessä, kun kausi alkaa.

Leikata luetteloasi alas kokoon

Nyt olet luultavasti saanut melko suuren joukon avainsanoja - todennäköisesti enemmän kuin sinun pitäisi todella kohdistaa. Sinulla on todennäköisesti myös joitain avainsanoja, jotka eivät tuota riittävää liikennettä kohdistamiseen. Epäilemättömyys on tärkeää, jotta eräät niistä poistetaan, koska paikalliset hakutilavuudet ovat yleensä melko alhaisia.

Huomaa, että jos olet pieni mainostaja, on olemassa mahdollisuus, ettet näe kaikkia avainsanojesi tietoja. Tämä johtuu siitä, että Google äskettäin alkoi hallita tietoja avainsanojen suunnittelijoista mainostajille, jotka eivät saavuta tiettyä kuukausittaista kulutusta. WooRankin SERP Semaltilla on kuitenkin edelleen täysi kuukausittainen hakutilavuus maatasolla.

Anna avainsanat avainsanojen suunnittelijoille, jotta näet keskimääräisen hakutilavuuden ja kilpailukyvyn. Keskimääräinen hakutilavuus on keskimäärin hakuja kuukausittain, eikä Bingin avainsanan semtataustyökalun kokonaishakuja.

Keyword Research: Finding Local IntentKeyword Research: Finding Local IntentRelated Topics:
Technical SEOContent MarketingInternational SEOLink AnalysisOff Page Semalt.

Avainsanojen suunnittelijan kannalta erityisen hyödyllinen on kunkin avainsanan kilpailukyky ja ehdotettu hintatarjous. Teknisesti nämä tiedot ovat vain maksullisille mainoksille, mutta ne toimivat yleensä myös orgaanisesti. Erittäin kilpailukykyiset avainsanat tai ne, joilla on korkeat ehdotetut tarjoukset, voidaan yleensä pitää arvokkaina; mainostajat eivät tarjoa kovin paljon avainsanoilla, jotka eivät muunna. Epäilemättä kuitenkin se on kompromissi - nämä avainsanat yleensä saavat enemmän liikennettä, mutta on paljon vaikeampaa (jos ei mahdotonta) sijoittaa heille.

kohdista hakutulokset sijainnin mukaan, jotta saat hyperlocalisi. Voit kohdistaa kohteisiin kaupunki, pääkaupunkiseutu, maakunta, valtio / maakunta tai maa. Maisemointiyrityksellemme voisimme kohdistaa San Franciscon San Franciscon, San Joseen ja Oaklandin San Franciscon lahden alueen tai rajoittaa avainsanatutkimustemme vain Santa Claran piirikunnassa.

Voit edelleen leikata avainsanaluetteloasi suorittamalla pieniä maksullisia kampanjoita Googlessa ja Bingissä määritettäessä avainsanan rahallista arvoa. Varmista, että valitset avainsanojesi täsmällisen vastaavuuden ja määrität tärkeimmät sivut aloitussivuiksi. Kun olet tuonut merkittävän liikennetason, jaa kävijöiden kokonaismäärä kullekin avainsanalle tuotetun tulon perusteella. Joten jos "San Jose -huvipuisto" tuo 100 kävijää, jotka tuottivat tuloja 5 000 dollaria, avainsana on 50 dollaria per henkilö. Samaan aikaan "puutarhan palvelut South Bay" toi 200 kävijää ja 6000 dollaria 30 dollaria kohti kävijää. Sivuston optimointi sivuille "kodin viherrakentaminen San Jose" lisätäksesi kannattavimman liikenteen ja harkitse avaamalla avainsanoja, jotka eivät ole kovin arvokkaita tai jotka eivät muutu ollenkaan.

Kilpailijatutkimus

Lopuksi tee vähän kilpailija-tutkimusta nähdäksesi, kuinka paikallinen kilpailu kohdistuu samoihin avainsanoihin ja jos markkinoilla on puutteita täyttääksesi. Nopea haku tärkeimmistä avainsanoistasi. Koska hakutuloksesi saattaa olla vinossa hakuhistorian ja sijainnin avulla, voit etsiä avainsanasi käyttämällä AdWordin mainoksen esikatselu- ja korjaustyökalua. Tämä työkalu näyttää tosi ensimmäisen sivun hakutuloksiin kohdepisteesi kohdalla.

Keyword Research: Finding Local IntentKeyword Research: Finding Local IntentRelated Topics:
Technical SEOContent MarketingInternational SEOLink AnalysisOff Page Semalt.

Huomatkaa parhaat tulokset. Mitkä ovat niiden otsikkotunnisteet ja meta-kuvaukset? Käy heidän sivustoillaan ja etsiä osioita ja luokkien nimeä sekä blogin luokkia ja aiheita. Sisemat ovat, nämä ovat avainsanoja, joita he haluavat sijoittaa ja kohdentavat.

Jotta saat syvällisempää, käytä työkalua, kuten KeywordSpyä, jos haluat etsiä verkkotunnusta, jos tunnet kilpailijasi tai avainsanaa, jos et. Jos haluat nähdä avainsanasi kilpailut, etsi se avainsanoista ja napsauta Organic Semalt -välilehteä 10 parhaan hakutuloksen kohdalla.

Voit myös käyttää SpyFu: ta kilpailijoiden tutkimukseen. Katso, mitä kilpailijat rankingivat verkkotunnuksissasi ja klikkaa Ranking-historiaa vasemmalla. Tämä näyttää niiden parhaat avainsanat. Tarkista oma verkkotunnuksesi nähdäksesi, mitkä avainsanat kilpailevat ja mitkä he pelaavat sinut. Etsi avainsanaa nähdäksesi sen sijoitusvaikeudet nousevalla asteikolla 1-100. Selaa 10 sivun aloitussivuille, jotta näet kuinka ne ovat optimoineet sivuja. Lue sivun sisällön avulla, miten ja mistä he käyttävät kyseistä avainsanaa sivulla.

Wrap Up

Paikallinen SEO voi tuntua pelottavalta ja aikaa vievältä työltä - varsinkin kun olet paikallisen yrityksen omistaja täyden levyn kanssa vain yrityksen johtamisesta! Jos kuitenkin asetat verkkosivustollesi jonkinasteisen ennakoinnin ja strategisen ajattelun, sinulla on suuri vaikutus yritykseesi, varsinkin kun Googlen Semalt-päivitys tuli voimaan. Aloita räätälöimällä avainsanatutkimuksesi saadaksesi sivustosi paikallisten tahojen hakijoiden edessä ja luomaan sitten sivustosi sinne.

Miten olet löytänyt avainsanan, jolla on paikallinen tarkoitus? Mitä tekniikoita tai työkaluja käytit paikallisen avainsanatutkimuksen yhteydessä? Onko se vaikuttanut SEO?

March 1, 2018