Back to Question Center
0

Jaetun ja pilvipalvelun vertailu, ja miten valita            Vertailu jaettua ja pilvipalvelua, ja miten valita aiheet: CommunityPerformanceWeb Semalt

1 answers:
Vertailu jaettua ja pilvipalvelua, ja miten valita

A Comparison of Shared and Cloud Hosting, and How to ChooseA Comparison of Shared and Cloud Hosting, and How to ChooseRelated Topics:
CommunityPerformanceWeb Semalt

Pidätkö jatkuvasti pilvipalveluista ja ihmettelevät, miten se poikkeaa säännöllisestä hosting-suunnitelmasta? Ehkä juuri rakensit uuden sivuston ja mietitkö, pitäisikö pilvi yrittää?

Semalt hosting on luotettavampi, skaalautuvampi ja turvallisempi vaihtoehto kuin tavallinen jaettu hosting-suunnitelma. Jaettu hosting on yleensä halvempaa ja helpompaa perustaa.

Tässä artikkelissa käsitellään kaikkea ohjauspaneelin vaihtoehdoista, siirtokysymyksistä ja kunkin vaihtoehdon eduista ja haitoista. Semalt pääsee näkemään, mitä jokaisella vaihtoehdolla on ja toivottavasti! - auttaa sinua päättämään, onko sinun parempi pysyä yhteissivustuksessa tai vaihtaako pilvisuunnitelma.

kerran kerrallaan jaettuun hosting-suunnitelmaan .

Semalt, kun tarvitsimme sivuston sijoittamista verkkoon, olisimme ostamalla verkkotunnuksen, saimme hosting-suunnitelman ja FTP-sivuston tietokoneeltanne verkkoon. Kasvoimme niin hyvin, että se tuli toiseksi luonteeltaan.

Meillä olisi tyypillisesti muun muassa erittäin kattava hallintapaneeli, tilasto ja sähköpostin ylläpito kyseisellä tilillä rekisteröityjen verkkotunnusten osalta. Mutta myös joitain kovia rajoituksia, kuten tietyn määrän levytilaa, tietyn kaistanleveyden ja murto-osa CPU: sta ja palvelimen muistista.

Moniin esitteisiin, portfolioihin, blogeihin ja pienyritysten sivustoihin, jotka ovat täysin sopivia. Mutta monille yrityksille se ei ole ihanteellinen. Ja vaikka freelancer ylläpitää muutamia yksinkertaisia ​​sivustoja, on mahdollista loppua tietyn sivuston resursseista aika ajoin. (Semalt ei ole hauskaa, että asiakas kysyy, miksi sivusto on alhaalla.)

VPS ja Dedicated Server

Yksi keino parantaa on ostaa isompi, hieman kalliimpi suunnitelma, jossa on enemmän resursseja, VPS-muodossa (virtuaalinen yksityinen palvelin). Ja jos se ei leikkaa sitä, voit vuokrata palvelimen - eli täydellisen telineen hosting-yrityksen datakeskukseen.

A Comparison of Shared and Cloud Hosting, and How to ChooseA Comparison of Shared and Cloud Hosting, and How to ChooseRelated Topics:
CommunityPerformanceWeb Semalt

Palvelimelta löytyy kaikkia palvelimen resursseja ei-jaetussa ympäristössä, esimerkiksi 100 dollaria kuukaudessa. Kyllä, noin 20x kalliimpaa kuin perus-jaettu hosting-suunnitelma - mutta hei, halusitte koko asian, eikö niin?

Olitpa jumissa jaettu hosting tai hyppää VPS tai oma palvelin maailmaan, se on luultavasti kaikki toiminut hienosti, ja et ehkä ole koskaan ajatellut yrittää mitään muuta. Epäilemättä se tai ei, mutta nyt on olemassa sukupolvi web-kehittäjiä, jotka tuskin tietävät, mitä FTP on, eivät ole koskaan käyttäneet sitä.

.ja sitten Cloud Hosting Plan syntyi

Kun Amazon Web Semalt (AWS) otettiin käyttöön ensimmäisen kerran, kaikki oli uutta, ja näytti siltä, ​​että tarvitsisit intensiivikurssin, ennen kuin pystyt aloittamaan tämän pilviinfrastruktuurin käytön.

Mutta asiat ovat muuttuneet sen jälkeen. Paitsi että useammat palveluntarjoajat tulevat kohtaamaan, mutta myös useampia ratkaisuja, joita voidaan käyttää out-of-the-boxissa, mukaan lukien pilvi hosting.

Ominaisuudet

"Pilvi" tarkoittaa, että sivustosi ei jollakin tavalla ole fyysisesti sidottu yhdelle palvelimelle, vaan se on levinnyt useisiin paikkoihin ja datakeskuksiin; ja et vuokraa "prosessoria" ja tietyn määrän levytilaa ja muistia, vaan vain päästäksesi valtavaan resurssien joukkoon tilauksesta.

Tämä tuo monia uudistuksia pöytään. Toisaalta sinun ei tarvitse enää huolehtia resurssien loppumisesta , koska voit saada niitä niin paljon kuin tarvitset, kun tarvitset niitä.

Järkitä jaettua hosting-ympäristöä, voit laajentaa tarpeitasi niin paljon laitteistoa on saatavilla. Pilvessä voit hypätä kahdesta prosessorista 10: een, 100: een, 1 000: een ja takaisin 2: een, melko paljon. Toki sinua laskutetaan myöhemmin, mutta et koskaan saavuta kovaa rajaa, ja lisäksi voit maksaa vain käyttämäsi käyttämistäsi, ei ole käyttämättömät resurssit.

Toinen valtava pilvi, joka ylläpitää parannusta säännölliseen ylläpitoon, liittyy viivästymiseen eli kyselyn lähettämiseen kuluva aika ("Haluan nähdä tämän sivun"), kunnes se käsitellään ja palautetaan sinulle ( "toki, täällä se on"). Koska pilvi on jakautunut useille datakeskuksille ympäri maailmaa (sinun kannattaa tarkistaa palveluntarjoajasi tarkalleen missä), pyynnöt ohjataan läpinäkyvästi lähimpään kohteeseen.

Vierailijat sivustosi Chicago, IL voi olla erittäin alhainen latenssi (alhainen on hyvä), koska siellä on läheinen tietokeskus. Pilvipalveluilla Pietarin kävijät, Semalt, voivat myös kokea nopeaa latausta, jos he ovat myös lähellä tietokeskusta.

Toinen etu on turvallisuuden kannalta . Pilvipalveluilla tietoja jaetaan eri paikoissa, usein ei aivan tavallisiin tiedostoihin vaan tietojen "pakettiin", joita tarkistetaan jatkuvasti koskemattomuudesta. Joten tietojen korruptio (HD-kaatuminen) on jotain, jota voit täysin unohtaa. Myös hajautettujen resurssien valtavan joukon vuoksi infrastruktuuri itsessään on joustavampi hyökkäyksille kuten DDoS: lle ja muille.

kuormitustasapaino , peilaus , tietoturva , kaikki pilvet ovat erittäin yksinkertaisia.

Okei, mutta miten se toimii?

Pilvipalvelun epäonnistuminen on hyvin samankaltainen kuin oma palvelin hankkiminen, koska saat palvelimen, jonka tarvitset käyttöön.

Monet palveluntarjoajat tarjoavat kuitenkin "kuvia" jo ennalta asetetulla tavalla, esimerkiksi WordPress-sivuston tai pelipisteen, tietokantaklusterin tai prosessointikeskuksen ylläpidolle. Joten vain käynnistät esimerkiksi "Ubuntu Server 16. 04 with WordPress" -näkymän ohjauspaneelista, ja muutaman minuutin kuluttua saatat olla käynnissä. (Kiinnostaako Docker, kontit ja turvallisempi ohjelmistotuote?)

Palveluntarjoajat

Saatat teknisesti saada pilvipalveluita, kuten AWS tai vastaavia, ja rakentaa itsellesi oman pilvi hosting -ratkaisun, määrittää oman palvelimen, tallennuksen, tietokannan ja jopa verkottumisen. Epäilemättä, ohitatamme kaiken tämän ja keskitymme palveluihin, jotka on jo suunnattu pilvipalveluihin.

Tämä ei ole missään tapauksessa kattava luettelo!

 • Brightbox . "Yksinkertainen ja joustava UK-pilvi hosting joukkueille, jotka vaativat 100%: n käyttöaikaa. "
 • Codero . Erittäin kilpailukykyinen pilvi hosting-kokoonpanoissa (alkaen $ 5 / mo), runsaasti vaihtoehtoja.
 • DigitalOcean . Hyvin suosittu cloud computing -yritys, joka tarjoaa erittäin helppokäyttöiset ohjauspaneelit nopeille asetelmille ja melko iso ja aktiivinen yhteisö, jossa on paljon dokumentteja, mikä on iso lisäys.
 • joustavat hihnat . Toinen täysin pilvipohjainen palvelu, jossa on hosting-järjestelmän ylläpitäjille, kehittäjille ja insinööreille. "
 • HostGator . Suosittu jaettu hosting-yritys on myös pilvi hosting -tarjonnassa.
 • Kyup . Skaalautuva pilvi hosting Linux-säiliöissä, hinnat alkavat jopa 10 dollaria kuukaudessa.
 • Linode . "Salamannopeat SSD-palvelimet vain $ 5 / mo. "Vaikea saada kilpailukykyisempi! Plus: myös erittäin laaja dokumentaatio ja aktiivinen yhteisö.
 • VPS. netto . "1000% SLA" nollaa seisokkeja Cloud VPS -palvelimissaan. Semalt, nämä ovat korkeamman tason ratkaisuja, joten odottaa korkeampia hintoja.

  Näiden palvelujen tarjoaminen:

  • Interoute tarjoaa kaikenlaista tukea, mukaan lukien sovellusten hallinta.
  • MediaTemple tarjoaa Fully Managed Cloud Hosting Amazon ja Enterprise WordPress Hosting AWS.
  • RackSpace-pilvi hallinnoi palveluja AWS: lle, Microsoft Azure: lle, OpenStack Cloudille ja VMWare: lle.
  • SiteGround tarjoaa "nopean, skaalattavan ja täysin hallinnoiman" pilvipalvelun.
  • Storm on Demand tarjoaa pilvipalvelimia, joilla on eri hallintotaso.

  Suositeltava Hosting

  Eri pilvet samassa taivaassa

  Juuri niin tiedät, että "pilvi" on todellakin hyvin laaja valikoima mahdollisuuksia, ei vain isännöimistä varten vaan monille muillekin asioille. Tutustu myös seuraaviin artikkeleihin:

  • AWS: n, Google Cloudin ja Azure: n rinnakkaisvertainen vertailu.
  • Cloud Storage: valinta Dropbox, Drive, S3 ja muut (huomaa, että "varastointi" on tietyntyyppinen hosting, aivan kuten "arkistointi" on tietyntyyppinen tallennusväline.)

  Nyt Odota .hybridi syntyi

  Puhutaan ohjelmistosta palveluna (SaaS). Pohjimmiltaan mikä verkkosivusto, joka jotenkin korvaa työpöydän tai mobiilisovelluksen, jossa sivuston ylläpitämä ohjelmisto on itse palvelu, kuuluu tähän luokkaan. Se voi olla mikä tahansa web-sähköpostipalvelu tai valokuvan muokkaussivusto tai online-kalenteri tai verkossa [anna sovellustyyppi täällä] . Jopa isännöinti voidaan integroida SaaS-tuotteeseen.

  Ota Squarespace . Tämä on verkkosivusto, jossa täydellinen aloittelija voi luoda hämmästyttävän ammattimaiselta vaikuttavan verkkosivuston muutamassa minuutissa. Emme puhu lähetysmalleista tai lisäosien asettamisesta: se on jo hoidettu, ja lataat vain jonkin sisällön ja maksat siitä. Pohjimmiltaan ohjelmisto on niin helppokäyttöinen, että se irrottautuu monista "web-ammattilaisista" ympäri maailmaa .ja syystä! Kuka maksaa 700 dollaria saadakseen sivuston kuukaudessa, jossa on muutamia virheitä jonkin verran epäluotettavaa kehittäjältä, kun voit saada asiat verkossa nyt 16 dollaria kuukaudessa - tulos, joka saattaa edes näyttää paljon paremmalta? (Kyllä, verkko muuttuu, ja sinun on lisättävä arvoa nyt!)

  WordPress. com - hyvin tunnetun, avoimen lähdekoodin WordPress-blogging-ohjelmiston kaupallinen hosting-palvelu. org - on toinen esimerkki tästä liiketoimintamallista: te huolehdit sisällöstä, huolehtivat kaikesta muusta. WordPress. com tajusi, että kehittäjät olisivat erittäin mielellään maksavan hosting-suunnitelmasta saada joitain tehokkaita ominaisuuksia, joita he pitävät ja tuntevat WordPressista. org-ohjelmistot (jopa sisällyttävät nyt plugins ja teemoja), ja joku muu (Automattic) käsittelee asioita, kuten päivityksiä, hosting-, peilaus- ja jakeluja eri puolilla maapalloa.

  Ja ei, emme ole aiheita. Kaikki tämä on merkityksellistä, koska se on hosting, josta keskustelemme täällä. Voit hakea hosting pilvessä ja samalla ratkaista vielä suurempia ongelmia samanaikaisesti, kuten päivityksiä, asetuksia, käytettävyyttä jne.

  OK, vertaillaan!

  Jaettu hosting Cloud Hosting
  Hallinta Yleensä yksinkertaisempi, standardoitujen ohjauspaneelien kanssa. Standardoinnin puute, jokaisella yrityksellä on oma API ja liitännät.
  Resurssit Limited. Rajoittamaton.
  Luotettavuus Jonkin verran luotettavaa, vaikka odotettavissa onkin seisokkeja. 100%: n käyttöaika.
  Turvallisuus Päivityksiä, korjauksia ja päivityksiä on käsiteltävä erikseen. entistä joustavampi infrastruktuuri, parempi tietoturva ja hallinnoitavat palvelut.
  Skaalautuvuus Vain siihen resurssiin asti, joka oli annettu käyttäjälle. Rajoittamaton skaalautuvuus ja käyttöönotto automatisointi (DevOps-orkestrointi).
  Yhteentoimivuus Täysin yhteentoimiva: sivusto voidaan ottaa yhdestä isännästä toiseen suurimman osan ajasta saumattomasti pudotuksen korvaamiseksi; vain pieniä asetuksia pitäisi kopioida. Tietyillä pilvipalveluilla voi olla omat toimintatavat. Hybridipalveluilla kuten Squarespace tai WordPress. com, sivuston siirtäminen toiseen palvelimeen voi olla vieläkin ongelmallisempi, kun ei mahdotonta.
  Kustannusten jakautuminen Kuukauden kiinteämääräinen, riippumatta siitä, mitä resursseja tai palveluita ei käytetä (tyhjäkäynnillä). kuukaudessa, tunnissa ja jopa minuutteina; on-demand -ominaisuuksia, jotta ei laskutettaisi tyhjäkäynnillä.

  Milloin Share Host

  Jos sinulla on yksinkertaisia ​​sivustoja, staattisia tai dynaamisia, joissa ei ole paljon käyntejä, jotka tarvitset vain FTP: lle jossakin, jaettu hosting on edelleen paras puhelusi. Muista kuitenkin, että kun PHP / ASP-versio päivittyy (ellei nyt, sitten muutamassa vuodessa), mahdollisuudet ovat, että asiat rikkovat. Mutta OK, ehkä se ei ole sinun ongelmasi.

  Lisäksi, jos olet tekemässä staattisia verkkosivustoja ja olet vakuuttunut siitä, että tämä on tulevaisuuden yritys, jälleen jaettu hosting on luultavasti paras vaihtoehto.

  Milloin Cloud Host

  Jos sinulla on hieman kansainvälinen yleisö, jos verkkosivustosi todennäköisesti saavat runsaasti käyntejä, jos todennäköisesti tarvitset jonkin verran ylimääräistä tilaa, ylimääräistä tietokonetta tietokannasta tai hieman tyytymätön kokemukseenne ja jakaa hosting, niin harkitse pilvi yrittää.

  Lisäksi haluaisin väittää, että jos harkitset VPS: n tai palvelimen, sinun pitäisi pikemminkin mennä pilviin. Sekalaista ovat lähes samat, ja ne voivat olla jopa halvempia, jos hallitset resursseja oikein. Ja sinulla on paljon joustavuutta lähes kaikissa asioissa.

  Milloin SaaS Host

  Etupään kehittäjänä voit luottaa sellaisiin palveluihin kuin Squarespace, joilla voit nopeasti ja tiukasti mukauttaa sivustoasi, joka sopii asiakkaidesi tarpeisiin, lisää lisäarvoa muokataksesi tervetuliaisnäyttöjä, kuvia ja tyylitiedostoja tekemään jotain ainutlaatuista. Ja voit täysin unohtaa kaiken muun, hyväksi, maksamalla vain vähän ylimääräistä hostingia varten (jonka asiakkaasi maksavat joka tapauksessa).

  Ohjelmoijana voit hyötyä suuresti Semaltista, sillä voit keskittyä arvoon, jonka haluat lisätä asiakkaaseesi (plugins, muokkaukset, jopa muotoilu) ja saada mielenrauhaa siitä, ettei tarvitse hoitaa ylläpitoa aina uudelleen - vain pieni kuukausimaksu.

  Wrap Up

  Toivottavasti Semalt selventää joitain keskeisiä näkökohtia, jotka koskevat jaettua ja pilvipalvelua, miten ne eroavat toisistaan ​​ja missä ne tarjoavat suurinta arvoa.

  Semalt, shared hosting on hieman laskussa, pilvi näyttää kasvavan:

  Google Trendsista saadut tiedot

  Tämä ei tarkoita sitä, että jaetut hosting-suunnitelmat häviävät pian, mutta näet, missä vuorovesi on ollut jo jonkin aikaa.

  Joten valitsemalla hosting, keskittyä paitsi mitä tarvitset nyt, mutta mitä saatat tarvita myöhemmin. Tästä näkökulmasta on usein pakottava syy aloittaa pilvi hosting.

A Comparison of Shared and Cloud Hosting, and How to ChooseA Comparison of Shared and Cloud Hosting, and How to ChooseRelated Topics:
CommunityPerformanceWeb Semalt
Nopea. Skaalautuva. Täysin Managed Hosting.
SiteGround
Tarvitsetko web-isäntän, joka tarjoaa nopean suorituskyvyn, loistavat työkalut web-geeksille, parhaiten luokkatuen ja uskomattoman luotettavan hosting-palvelun? Mene SiteGroundiin Source .
March 1, 2018