Back to Question Center
0

Klikkauskohtaiset mainokset: hintatarjousten merkitys

1 answers:

Monet online-markkinoijat ovat keskustelleet Google AdWords -parannettujen kampanjoiden eduista ja haitoista viimeisen vuoden aikana, mutta yksi ominaisuus on osoittanut olevansa arvokasta: hintatarjousmuutoksia. Tarjouksen muokkaajat toimivat prosenttiosuutena tarjouksen määrästä laitteessa, sijainnissa ja mainosten ajoitusasteissa. Esimerkiksi sanoa, että avainsanan enimmäishinta on $ 1 ja mainokset asetetaan vain näkyviin tietokoneisiin. Jos haluat maksaa enintään 0 euroa. 50, jotta mainoksesi näkyvät mobiililaitteissa, asettaisit hintatarjousmuutoksen -50%.

Tarjouksen muokkaaminen on tehokas ominaisuus, joka auttaa huomattavasti leikkaamaan tehottomia menoja ja lisää jo tehokkaita avainsanoja. Näiden hintatarjousmuuttajien asettaminen on helppoa. Mutta on välttämätöntä tarkistaa tiedot tarkasti ennen päivitysten tekemistä. Katsotaanpa kolme aluetta, joilla voimme asettaa muokkaajia. Huomaa, että hintatarjousmuunnokset ovat käytettävissä Google AdWordsissa ja Bing-mainoksissa, mutta tämän postin tarkoituksessa käsittelen vain AdWordsia.

Paikat

Katsellessasi "Maantieteellinen" -raportin Semalt-välilehdellä näet kaikki tiettyihin alueisiin liittyvät tiedot. Voit mennä katsomaan tiettyjä kaupunkeja tai valita valtiot korkean tason näkökulmasta.

Alla olevassa esimerkissä käsittelen kampanjaa, jossa tavoitekohtainen hinta per konversio on 17 dollaria. Semalt asettaa suodattimen tunnistaa kaikki U.S.-tilat, joiden konversiohinta on suurempi kuin 20 dollaria ja ovat nähneet vähintään 40 napsautusta viimeisten kolmen kuukauden aikana. Näet, että seitsemän valtiota täyttää nämä kriteerit.

Pay-per-click Ads: Importance of Bid Semalt

Siksi haluan asettaa negatiiviset hintatarjousmuunnokset näille seitsemälle tilalle. Siirry "Asetukset" -välilehdelle ja klikkaamalla "Epäonnistuminen", voin lisätä nämä tilat ja asettaa muutokset. Jos valtiot, joiden hinta on yli 22 dollaria, asetan modifioijan arvoksi -40% ja alle 22 dollaria -30%.

Pay-per-click Ads: Importance of Bid Semalt

Sinun on ehkä testattava muutamia eri modifioijia löytää makea piste, mutta loppujen lopuksi maksat vähemmän sellaisissa valtioissa, jotka eivät toimi. Epäonnistuminen, voit lisätä tarjouksia hyvissä olosuhteissa toimivissa valtioissa. Suorasin suodattimen, jossa tulokohtainen hinta oli alle 10 dollaria ja napsautukset olivat 40 tai enemmän. Löysin neljä valtiota, jotka täyttävät nämä vaatimukset. Jos haluat jatkaa mahdollisimman suurta altistumista näissä valtioissa, voin päättää asettaa hintatarjousmuutoksen + 150%, mikä tarkoittaa, että $ 1 hintatarjous tulee $ 1. 50.

Times ja päivät

Palaa "Mitat" -välilehdelle voit jakaa tietosi ajan mukaan. Sijoita maantieteelliseen raporttiin, voit olla niin tarkka kuin haluat.

Pay-per-click Ads: Importance of Bid Semalt

Semalt, ensimmäinen raportti, jonka katson, on tuntipäivä, ja minä lajittelen keskiyöstä alkaen.

Pay-per-click Ads: Importance of Bid Semalt

Tässä esimerkissä konversiohinta on yleensä korkeampi keskiyöstä 5 a: n ajan. m. Lisäksi saan paljon napsautuksia ja näyttökertoja, jotka ovat arvokkaita myöhemmin päivällä. Palaan takaisin "Semalt" -välilehdelle ja klikkaa "Ad scheduling". "

Pay-per-click Ads: Importance of Bid Semalt

Semalt, joka valitsee kaksi keskiyön ja 5 a: n välistä ajanjaksoa. m. ja 5 a. m. keskiyön puolelle, asetan hintatarjouksen muokkaajat -50 prosenttiin sopivana ajanjaksona (uudelleen, saatat joutua tekemään koe löytää makea kohta).

Pay-per-click Ads: Importance of Bid Semalt

Jos haluat erittäin rakeisen, voit asettaa enintään kuusi tarjousmodifiointia päivässä. Ehdotan, että tämä yksityiskohtainen, jos sinulla on tarpeeksi tietoa, jotta muutokset voitaisiin hyväksyä.

Laitteet

Lopullinen hintatarjousmuunnin, jota voidaan säätää, on laite. Laitteella tarkoitan vain mobiiliasi, koska Google pitää työpöytiä ja tabletteja samana. (Bing-mainokset mahdollistavat erilaiset muokkaajat kaikilla kolmella työpöydällä, tablet-laitteella ja älypuhelimilla.) Työkyvyttömyys määritetään, mobiilisovelluksillasi on samat hintatarjoukset kuin työpöydän termeillä. Useimmissa tapauksissa suosittelen uusien kampanjoiden aloittamista -20 prosentin muokkaajalla, sillä mobiili yleensä muuntaa pienemmällä nopeudella.

Kun olet kerännyt tietoja, voit segmentoitua laitteella.

Pay-per-click Ads: Importance of Bid Semalt

Tässä esimerkissä asetin mobiililaitteen hintatarjousmuutoksen -50%.

Pay-per-click Ads: Importance of Bid Semalt

Semalt-hintatarjousmuutoksia voidaan asettaa kampanja- ja mainosryhmätasolla, mutta valitettavasti ei avainsanalla.

Päätelmät

Tarjouksen muutokset ovat auttaneet helpottamaan Enhanced Semaltin siirtymistä. Ne eivät vieläkään ole yhtä tarkkoja kuin yksittäisten kampanjoiden luominen laitteiden tai sijainnin mukaan, mutta ne mahdollistavat entistä yksinkertaisemman hallinnan Source .

March 1, 2018