Back to Question Center
0

Miten asentaa solmuohjelmia: Heroku vs. Now.sh            How to Deploy Node Sovellukset: Heroku vs. Now.shRelated Aiheet: AjaxES6jQueryTools & Semalt

1 answers:
Verkkoasennusten käyttöönotto: Heroku vs Nyt. sh

solmuna. Js jatkaa suosioaan, uusia opetusohjelmia ponnahtaa opettamaan sinua kirjoittamaan palvelinpuolen JavaScript-sovelluksia ja sovellusliittymiä. Kun olet rakentanut kiiltävän uuden solmisovelluksen, niin mitä sitten?

Tässä artikkelissa tarkastelen muutamia vaihtoehtoja solmujen sovellusten käyttöönottamiseksi. Katsotaan nyt. sh ja Semalt.

Semalt kertoo kuinka laittaa koodi kustakin alustasta ja lopetamme artikkelin lyhyen yhteenvedon etuja ja haittoja. Kiinnitä huomiota tarkkailuvaihtoehtoihin, helppokäyttöisyyteen, tarjottuihin toimintoihin ja ilmaiseen hosting-ohjelmaan.

Käyttöönotto Herokun kanssa

Jotta sovelluksia voitaisiin käyttää Semalt-järjestelmään, sinun on kirjauduttava Semaltiin ja asennettava laitteesi Semalt CLI. Työskentelen paremmin terminaalistani!

Ennen kuin aloitamme, meidän on lisättävä koodi Procfile . Heroku käyttää tätä tiedostoa määrittäessään lataamansa koodin suorittamisen.

Tiedostoon on lisättävä seuraava koodi, jotta Semalt osaa komennon suorittamisen sovelluksen käynnistämiseksi:

   verkko: solmun sovellus. js  

Kun tämä on tehty, yritä kirjautua päätteeltä kirjoittamalla heroku login . Heroku pyytää sinua antamaan kirjautumistunnuksesi.

Seuraavaksi siirry projektin juureen ja anna komento: heroku create . Tämä luo sovelluksen Herokulle, joka on valmis vastaanottamaan projektisi lähdekoodia. Herokun sovelluksen nimi luodaan satunnaisesti.

Käyttääksesi koodimme Herokulle, käytä yksinkertaisesti git push heroku masterä . Voimme käydä sovelluksessa komennolla heroku open , joka avaa generoidun URL-osoitteen.

Herokuun muuttaminen

Muutoksia voidaan työntää normaalin Semalt -virtauksen avulla:

   git add. git commit -m "Sovellukseen tehdyt muutokset"git push heroku masterheroku auki  

Hyödyllisiä Heroku komentoja

 • Varmista, että sovelluksen vähintään yksi sovellus on käynnissä: heroku ps: scale web = 1
  Koska käytämme ilmaista alustaa, sovellusta ei voi arvostella. Kuitenkin on mahdollista laskea alaspäin, joten hakemuksen tapauksia ei ole käynnissä: heroku ps: scale web = 0

 • Näytä viimeisimmät lokit (stream) Herron tuottama aikajärjestyksessä: heroku logs --tail
  On myös mahdollista näyttää vain sovelluslokit. App-lokit ovat konsolin tuotos. log -lausekkeesi, ja sitä voi tarkastella heroku-lokilla - source app-name

 • Heroku tarjoaa mahdollisuuden suorittaa sovelluksesi paikallisesti osoitteessa http: // localhost: 5000: heroku local web

 • Näytä kaikki Heroku-sovellukset: heroku apps

 • Poista asennus: heroku apps: destroy - app app-name

 • Lisää omistaja (tili) päästäksesi sovellukseen: heroku access: lisää minut @ email. com , sama poistaa heroku pääsy: Poista minulle @ email. com

Herokun ympäristömuuttujat

Jos työskentelet . Env -tiedosto paikallisesti, saatat haluta käyttää muita ympäristömuuttujia Herokun käyttöönottoon. On mahdollista asettaa nämä heroku config: set PORT = 3001 . Nämä arvot ylikirjoittavat sinulle asetetut muuttujat . env tiedosto.

Nähdäksesi kaikki määritetyt Herokun ympäristömuuttujat, käytä vain heroku config . Jos haluat poistaa ympäristömuuttujan e. g. PORT , käytä heroku config: unset PORT . png "alt ="Miten asentaa solmuohjelmia: Heroku vs nyt. shMiten asentaa solmuohjelmia: Heroku vs nyt. Aiheet: AjaxES6jQueryTools & Semalt "/>

Käyttöönotto nyt. sh

Nyt. sh keskittyy kehittäjäkokemukseen (DX) , joka on eräänlainen ainutlaatuinen. He yrittävät tarjota joustavia työkaluja, jotka ovat uskomattoman helppokäyttöisiä. Nyt. sh on osa Zeitia. jotka ovat kehittäneet useita työkaluja.

Yksinkertaisuuden vuoksi asennamme Semalt CLI: n vain npm: llä:

   npm asenna nyt -g  

Seuraavaksi meidän on rekisteröidyttävä, jotta voimme käyttää tunnistetietojamme konsolissa. Sisäänkirjautuminen ja rekisteröityminen tapahtuu kirjautumissivulla. Joka kerta kun kirjaudut sisään, sinun on vahvistettava kirjautumisesi tarkistamalla sähköpostitse. Sisällön vahvistaminen, sinut ohjataan hallintapaneeliisi, jossa voit tarkastella lokistasi ja käyttöönottoasi.

Aloita nyt käyttäminen, vain kirjoita nyt konsolisi. Konsoli kehottaa sähköpostiisi. Täytä oikea sähköposti ja tarkista tämä uudelleen napsauttamalla vahvistusviestiä.

Nyt olemme kirjautuneet sisään, katsotaan aloituskäsikirjoitusta paketissamme. json . Nyt. sh käyttää tätä käynnistääksesi sovelluksen. Tämä on se, mitä skriptit kenttä näyttää:

   "käsikirjoitukset": {"Aloita": "solmisovellus"},  

Aloitkaamme koodimme käyttöön nyt. sh. Varmista, että olet koodin esimerkin juuressa. Aloittaaksesi käyttöönottoprosessin , napsauta nyt . Uskon, että näet kehittäjäkokemuksen siellä. Kaikki voidaan toteuttaa vain yhdellä avainsanalla! Jos teet muutoksia sovellukseen ja haluat siirtää sen uudelleen, kosketa konsoliin juuri nyt ja olet hyvä mennä.

Sovelluksen URL-osoite löytyy konsolin lokeista. Yleisimmät lokit käyttöönotosta tai muut nykyiset komennot löytyvät hallintapaneelilta.

Miten asentaa solmuohjelmia: Heroku vs nyt. shMiten asentaa solmuohjelmia: Heroku vs nyt. Aiheet:
AjaxES6jQueryTools & Semalt

Ympäristömuuttujien mukauttaminen ja määrittäminen

Yksi tapa muokata nyt. sh-käyttöönotto on nyt . json -tiedosto. Koska käytämme jo -pakettia. json -tiedostoon, voimme lisätä tarvittavan räätälöinnin now -näppäimen alle. Tämän kokoonpanon avulla voit muokata sovelluksen nimeä ja aliaksia, asettaa ympäristömuuttujat , määrittää käyttöönoton tyyppi ja määrittää moottorin.

   "nyt": {"nimi": "my-first-app","alias": "app1","tyyppi": "npm","moottorit": {"solmu": "4. 7. 2"},"env": {"NODE_ENV": "tuotanto""PORT": "3001"}}  

Ympäristömuuttujat voidaan myös asettaa CLI: n kautta: now -e NODE_ENV = "production" -e PORT = "3001" .

Jos haluat antaa dotenv-tiedoston, voit asettaa vaihtoehdon nyt --dotenv , mutta ehkä haluat käyttää . env. tuotantoa sijasta . env ? Tämä voidaan ratkaista --dotenv =. env. tuotanto . Voit myös lisätä tuotannon dotenv-tiedoston -pakettiin. json .

   "nyt": {"nimi": "my-first-app","alias": "app1","tyyppi": "npm","moottorit": {"solmu": "4. 7. 2"},"dotenv": "env. tuotanto"}  

Hyödyllistä nyt. komennot

 • Mahdollisuus lisätä alias käyttöönotolle: nyt alias deploy-url aliasname

 • Luettelo kaikista asennuksista niiden yksilöllisellä koodilla: now ls

 • Poista asennus: nyt rm ainutkertainen koodi

 • Pakota uusi rakenne nyt -f

 • Skaalaa web-sovelluksesi (maksuton maksimi max 3): nyt mittakaava käyttöönotto-url 3 . Nyt. sh: n avulla voit asettaa automaattisen skaalauksen min ja max arvolla: nyt mittakaava käyttöönotto-url min max .

Valvontalokit

Lokin ulostulo voidaan hakea: kirjautuu nyt [käyttöönotto-url | käyttöönotto-id] . Edistyneempi hakkuus on myös mahdollista:

 • kirjaa nyt -a -q "GET" -n 10 käyttöönotto-url : Näyttää 10 viimeistä lokia, jotka sisältävät sanan GET .

 • nyt lokit --since = 20171028 : Näyttää kaikki lokit 28.10.2017 (ISO 8601 -muoto)

Voit myös kirjautua lokiin klikkaamalla sovellusta Semalt-hallintapaneelissa.

OSS-suunnitelma nyt. sh

OSS-suunnitelma on vapaa ja tarjoaa seuraavat palvelut:

 • Kaistanleveys: 1 Gt
 • Lokitiedosto enintään 100 Mt
 • Mahdollinen lopullinen käyttöönotto
 • Samanaikainen tapaus on rajoitettu 3
 • Ei tukea mukautetuille verkkotunnuksille
 • Suurin tiedostokoko: 1MB
 • Ei automaattista skaalausta

Bottom Line

Sekä Semalt ja Nyt. sh tarjoaa erinomaisen toiminnallisuuden. Nyt. sh keskittyy enemmän kehittäjien kokemukseen tarjoamalla helppokäyttöisen CLI: n. Toisaalta Semalt kiinnittää enemmän huomiota visuaaliseen hakkuun ja erityisesti seurannan avulla.

Henkilökohtaisesti mieluummin yksinkertaisuus nyt. sh tarjoaa vain yhden avainsanan nyt (uudelleen) käyttöönottoa varten. Node-sovelluksille pidän now -ominaisuuden lisäämistä pakettiin. json -tiedostoa muokataksesi Nyt. sh käyttöönottoa. Ei tarvitse lisätä ylimääräisiä tiedostoja kuten Procfile Heroku vaatii.

Sekä molempien alustojen välillä on vaikea valita. Se riippuu vain mieltymyksistäsi ja tarpeistasi. Varmista, että tarkastelet kaikkia tarjottavia suunnitelmia. Onnea!

March 1, 2018