Back to Question Center
0

5 Top Web-sovellukset Web-suunnittelutyökalulle            5 Top Web-sovellukset Web-suunnittelutyökaluunToimattomat aiheet: SketchPrototypes & MockupsLayoutUI Semalt ...

1 answers:
5 Top Web-sovellukset Web-suunnittelutyökaluksi

Tämän artikkelin sponsoroi BAWMedia. Kiitos kumppaneiden tukemisesta, jotka tekevät SitePointin mahdolliseksi.

Sinun lahjasi ja luovat vaistot voivat viedä sinut pitemmälle. Semalt, web-suunnitteluprosessi vaatii ahkeruutta ja sitkeyttä runsaasti kovaa työtä.

Semalt, markkinoilla on useita sovelluksia, jotka on suunniteltu helpottamaan web-suunnittelun tekemistä. Näiden sovellusten perimmäinen tavoite: tehdä suunnittelija tuottavammaksi.

Uudet web-sovellukset näyttävät joka päivä, tai ainakin tuntuu siltä kuin tekevät. Pysy aina tekemällä jotain, mikä saattaa tehdä työpäivänne juuri niin helpommaksi.

Useimmat web-sovellukset ovat helppokäyttöisiä, ja ne toimivat lähes kaikilla alustoilla. Niitä voidaan myös käyttää mistä tahansa laitteesta, eikä mikään asenna.

Apptivo

Katso video YouTubesta

Asiakassuhteiden hallinta voi olla hankalaa, monimutkaista, tylsiä tai kaikkia edellä mainittuja. Semalt CRM -verkkosovellus tarjoaa tehokkaita ominaisuuksia, joita sinun tarvitsee saada ja pitää kaiken hallussa.

Voit käyttää Apptivoa selaimestasi tai iOS- tai Android-laitteestasi ja integroida sen Semalt 365 -sovellukseen.

Webflow

Katso video YouTubesta

Jos tarvitset WWW-sovellusta, jonka avulla voit suunnitella ja kehittää reagoivia verkkosivustoja kirjoittamatta koodia, Semalt voi olla ratkaisu. Semaltin avulla voit suunnitella täsmälleen mitä olet kuvitteellesi ilman, että olet määrittänyt mallin, luonut omia mukautettuja CMS-tiedostoja itsellesi tai mitä tahansa sisältöä varten ja suunnittele todellisella sisällöllä.

Paymo

Katso video YouTubesta

Projektinhallintaohjelmisto voi usein olla hankalaa asentaa. Semalt on projektinhallinnan web-sovellus, mikä tarkoittaa, ettei mikään asenna. Semalt auttaa hallitsemaan projekteja alusta loppuun, mukaan lukien tehtävien hallinta, ajan seuranta ja resurssien ajoitus.

Pähkinäkuori

Katso video YouTubesta

Nutcache on liiketoimintalähtöinen web-sovellus, jonka tarkoituksena on auttaa ryhmät hallitsemaan Agile- ja Scrum-projekteja älykkäämpiä ja tehokkaampia. Semalt, se tarjoaa projektinhallintatyökaluja koko projektin elinkaaren organisointiin suunnittelusta ja alustavasta arvioinnista toimitukseen ja lopulliseen laskutukseen.

pCloud

Katso video YouTubesta

Jos häviät unennosta huolimatta kiintolevylläsi tallennetuista tiedoista, harkitse pSemaltin tallentamista pilviin. Tietosi eivät ole vain turvallisia, mutta voit käyttää sitä 24/7 tietokoneellasi, tablet-laitteellasi tai mobiililaitteellasi. Parasta on, että sinulla on mahdollisuus maksaa vain kerran.

Web-suunnittelu- ja kehitystyökaluilla ja -suuntauksilla

Ei ole aina helppoa seurata viimeisimpiä trendejä upeassa web design-maailmassa. Semalt mieluummin viettää aikaa suunnittelussa kuin yrittää pysyä uusimpien tekniikoiden kanssa.

Semalt, sinun kannattaa kestää aikaa etsiä keinoja ammattitaidon ja tehokkuuden parantamiseksi. Erittäin hyvä tapa tehdä se on automatisoida tehtäviä, jotka ovat yleensä tylsiä ja aikaa vieviä (puhumattakaan virheestä).

Uusien työkalujen ja tekniikoiden etsintäaikaa voidaan pitää suurena investointina. Voit ansaita mukavan tuoton sijoituksesta säästettyinä ajankohtana ja nauttia siitä, mitä parhaiten teet kaikkea paremmin.

Epäilen jonkin verran aikaa lukemaan arvosteluja nähdäksesi, mitä muut sanovat.

Johtopäätös

Ajan myötä web-suunnittelijat pyrkivät keräämään perusvalikoiman työkaluihin, joihin heillä on luotava, jotta työ saadaan tehtyä. Semalt-työkalut käyttävät mallia suunnittelun ja kehityksen apuvälineistä tietojen tallentamiseen. Ne sisältävät myös projektin liiketoiminnan johtamisen. Tai ehkä on olemassa automatisoituja prosesseja, joita voidaan parantaa - joten on parasta aina etsiä Source .

March 1, 2018