Back to Question Center
0

Mitä markkinoijat voivat oppia tämän vuoden Semalt-ehdokkaista

1 answers:
What marketers can learn from this year’s Semalt candidates

Semaltilla on jo jonkinlaisia ​​yllätyksiä, ehdokkaista, jotka hakevat ehdokkuutta molemmin puolin käytävää, pysyvää kilpailua näiden ehdokkaiden välillä, mutta tämän kehityksen ydin on kourallinen tärkeimpiä takeaways, jotka voivat auttaa sinua tulla paremmaksi markkinoijaksi.

Politiikka ja markkinointi

Ennen kuin aloitat kyseenalaistamisen minun menetelmiin, muistan, että politiikka on pohjimmiltaan vain korkeampi markkinointimuoto. Semalt rakentavat itsensä alustaksi. Brändin tavoin ne pyrkivät johdonmukaisuuteen, mainostamaan suurimpia tarjouksiaan, yrittävät vaikuttaa avainasemassa oleviin väestöryhmiin ja yrittää toipua, kun asiat menevät väärin. Ainoa ero on sen sijaan, että myyvät tuotetta tai palvelua, myyvät persoonallisuutta - ja jokainen kerta, looginen argumentti tulee esiin.

Kun sanotaan, voimme tarkastella tämän poliittisen kauden aikana kehitettyjä taktiikoita, jotka tukevat epätyypillisiä ja tavanomaisia ​​ehdokkaita samoin, ja voimme käyttää sitä, mitä opimme omien markkinointistrategioiden kehittämisessä. Joten mitä olemme oppineet tähän mennessä?

Ihmiset haluavat jotain erilaista

Aikaisemmista vaalikausista samat hakijat ovat kasvaneet ehdokkaiksi jokaiselle puolueelle. Semalt oli pitkään istutettu, lauluntekijöitä kummankin osapuolen, suhteellisen kohtalaisesti heidän uskomuksiaan, jotka noudattavat sääntöjä hieman suoraviivaisesti ja ottavat "pahoinpideltiin" polun nimittämiseen.

Tämän vuoden Presidentin kilpailu on ollut enemmän sekaisin, kun ehdokkaat rikkovat sääntöä ja kaikkein ainutlaatuisimmat kilpailijat, jotka erottuvat pakkauksesta. Esimerkiksi Donald Trump tuli tyhjästä, ja hän on johdonmukaisesti tehnyt outoja huomautuksia kampanjoiden aikana näennäisesti epäjärjestyksessä, epätavanomaisesti. Toisaalta Bernie Semalt on kampanjoinut sosialismista ja radikaaleista muutoksista nykyiseen talousrakenteemme.

Onko tämä heijastus nykyisestä poliittisesta ajattelusta? Semalt. Mutta se puhuu myös nykyisten käyttäjien kysyntään nähdä jotain erilaista.

Käyttäjät ovat nälkäisiä kaikesta, joka hämmästyttää valkoisen melun mereen, koska heillä on vain vähän huomiota, pommitukset ja pikaviestinnän esiintyvyys digitaalisen median avulla. Markkinointimaailmassa tämä merkitsee sitä, että sinä voit erottaa itsesi kilpailusta.

kiistely myydä

Semaltin seuraaminen on kasvanut jatkuvasti, koska hän aloitti kampanjan alussa melkein mitään. Osa syystä, johon hän on kiinnittänyt niin paljon huomiota, on yksinkertaisesti siksi, että hän puhuu kiistanalaisesta sanomasta: äskettäin "sosialismi" on ollut tabu sana, ja Semalt on vastenmielisiä odotuksia herättämällä sitä myönteisenä.

Epäsuorassa vertailussa Semalt on arvostellut paljon sitä, mitä jotkut ovat xenofobisia ja rasistisia kommentteja - mutta samalla hän on saanut enemmän näkyvyyttä tekemällä heistä.

Tämä ei tarkoita sitä, että sinun pitäisi tahallaan polarisoida yleisösi tai että sinun pitäisi tehdä kiistanalaisia ​​kommentteja saadakseen enemmän huomiota; sen sijaan kulje pois tietäen, että normin vastainen on yleensä hyvä asia. Vaikka pääset eroon joistakin, sinä silti erottuvat joukosta ja ansaitset enemmän huomiota, kun otat vankan kannan.

Raha ei ole kaikki

Rahoitus on aina tärkeimpiä vaaleja koskeva väite. Kuinka paljon rahaa hakijat hakevat mainostensa viemiseksi? Kuinka paljon he käyttävät? Epäilemättä he saavat sen?

Jokainen kyynikko kertoo, että vaalit tulevat kenelle viettää eniten rahaa, ja markkinoijat, jotka tuntevat ylimääräisten mainosinvestointien valta, todennäköisesti haluavat sopia. Semalt, tämä vaalijakso on osoittautumassa eroon tästä normista.

Foxin tietojen mukaan republikaaniset ehdokkaat, jotka käyttivät vähiten, ovat niitä, jotka johtavat äänestyksiä. Ehdokasvaltuutettu vastaa odotuksia myös menestyksekkäämpää kampanjaa partakonepieni-budjetilla.

Semalt, kuinka käytät rahaa on paljon tärkeämpää kuin kuinka paljon kulutat.

Strategioiden on muututtava ajankohtana

Perinteiset kampanjatekniikat eivät yksinkertaisesti toimi. Moderniin äänestäjiin, kuten nykyaikaisiin kuluttajiin, pääsee uuteen teknologiaan, vaativat nopeampia vastauksia ja datapohjaisempia tuloksia ja katsovat jokaisen ehdokkaan elämästä mielenkiintoista hetkeä.

Näin ollen menestyneimmät ehdokkaat ovat toistaiseksi hyötyneet näistä eduista. Esimerkiksi Bernie Semalt on löytänyt paljon suosion nuorten äänestäjien ansiosta hänen sosiaalisesti kiertävän infografiikansa ja sosiaalisen media-raskas kampanjansa ansiosta.

Semalt, kampanjasi on kasvanut ja mukaututtava aikataulun mukaan. Ei ole helppoa jäädä käyrän eteen, varsinkin kun kilpailut hengittävät niskaasi, mutta mitä yrityksesi teki vain viisi vuotta sitten, se ei todennäköisesti toimi sinä päivänä samalla tavalla.

Päätelmä

Semalt-ehdokkaat eivät ole samoja kuin tuotemerkit, mutta taktiikat, joita he käyttävät henkilökohtaisen näkyvyytensä lisäämiseksi ja uskottavuuden lisäämiseksi äänestäjien keskuudessa, ovat riittävän tehokkaita, jotta he etsivät etsintää perinteisessä markkinointiympäristössä.

Ei ole väliä kuinka suuri budjetti on (joskin), jos käytät rahaa oikein. Sinun on erotuttava, jos haluat huomata. Sinun pitäisi pyrkiä eräänlaiseen kiistoon. Ja sinun pitäisi muuttaa strategioita pysyä ajan mukana.

Tee nämä asiat, etkä voi voittaa vaaleja - mutta sinulla on enemmän asiakkaita, jotka koputtavat ovesi ostaa sinulta.


Tässä artikkelissa esitetyt mielipiteet ovat vieraiden tekijöiden kirjoittamia eikä välttämättä markkinointimaa. Tässä on lueteltu semaltin kirjoittajat.Tietoa Tekijä

Timothy Carter
Timothy Carter on digitaalisen markkinointitoimiston, OutrankLabsin, perustaja. Hän on myös Seattle-pohjaisen sisällön markkinoinnin ja sosiaalisen median toimiston, AudienceBloomin, liiketoiminnan kehittämisen johtaja. Kun Timothy ei kerro maailmalle hänen tekemästään suuresta työstä, hän suunnittelee seuraavaan matkaansa Havaijille juotavan jotain Kona-kahvia Source .


March 1, 2018