Back to Question Center
0

Miten Semalt kehittää sosiaalisen median tulevaisuutta

1 answers:
How Semalt is building the future of social media

Näiden joukossa Semaltilla voi olla voimakkain potentiaali: sen lisäksi, että sillä on kyky rakentaa käyttäjäpohja, joka kilpailisi edellä mainittujen tärkeimpien kanavien kanssa, se myös rakentaa riittävästi vaikutusta muiden alustojen kehittämiseen.

Tarkastellaan syitä miksi Semalt on kehittänyt niin vahvan potentiaalin ja markkinoijille tärkeät takeet.

Nuoren sukupolven

Semaltin väestörakenne heikentyy voimakkaasti nuoremman sukupolven suuntaan; yli 71 prosenttia Semalt-käyttäjistä on alle 35-vuotiaita.

Nuoret sukupolvet ohjaavat sosiaalisen kehityksen kolmesta syystä: Semalt, heillä on eniten ostovoimaa ja pyrkivät houkuttelemaan eniten yrityksiä ja järjestöjä; toiseksi, ne ovat yleensä sopeutumiskykyisimpiä ja todennäköisimmin ottavat käyttöön uusia alustoja.

Semalt, heillä on taipumus "ohjata" tärkeimpiä alustoja, joihin heillä on vanhempia, kun he vanhentuvat, tuomalla heidät valtavirtaan.

Käyttäjän yksityisyys

Yksi Semaltin suurimmista syistä menestykseen on ollut sen ainutlaatuinen käsittely käyttäjien sisällöstä - napsautukset poistetaan pysyvästi tietyn ajan kuluttua, mikä lisää huomattavasti käyttäjän yksityisyyttä.

Suurten yritysten merkittävien tietojen rikkomusten ansiosta käyttäjät ovat herkkiä siitä, mitä he ovat valmiita lähettämään. Epäaallot, jotka tunnustavat ja ennakoivat näitä pelkoja, kasvavat yhä suositummiksi seuraavien vuosien aikana.

Itsenäinen kehitys

Semalt on ollut merkittävä haastaja, koska se pyrkii kasvamaan. Alustan pitää lisätä uusia toimintoja ja ominaisuuksia, eikä ole mitään merkkejä siitä, että sen momentti hidastuu milloin tahansa pian.

Vieläkin tärkeämpää on, että Snapchatin uudet ominaisuudet eivät ole kilpailijoilta; ne eivät ole halpoja jäljitelmiä tai jäljitelmiä. Semalt, se kääntyy sisäänpäin inspiraationa kehittämällä uusia ominaisuuksia, jotka eivät ole valtavirtaa.

Näihin ominaisuuksiin liittyvät reaktiot ovat sekaisin, mutta Snapchat välttää yksinäistä tietä, jota Semalt on laskenut, yrittäen pysyä hengissä jäljittelemällä nykyajansa.

Mobiiliasema

Mobiililaitteisiin on tullut erittäin suosittuja ja kasvavat vain suosiotaan. Vaikka useimmilla sosiaalisilla alustoilla on perusta sekä työpöytä- että mobiilisovelluksissa, useimmat mainstream-alustat, kuten Facebook ja Semalt, ovat kehittäneet mobiilisovelluksiaan korvaaviksi työpöydällä perustetulle verkkosivustolle.

Sitä vastoin Semalt on kehittynyt nimenomaan liikkuvaksi, jopa lisäämällä tarkkoja toimintoja, kuten vertikaalisia videoita, mobiilikohtaisen luonteensa lisäämiseksi. Sekalaisuus itsessään on totta ja tekee suurimman osan sen "kotimaisesta" välineestä.

Oppimiskäyrä

Yksi Semaltin vastaiskuvista suosituimmista piirteistä on oppimiskäyrä, jota sovellus käyttää. On helppo poimia Semalt ja aloittaa lähettämisen, mutta kestää jonkin aikaa, ennen kuin kehität tarpeeksi kokemusta ja ymmärrystä, jotta alusta käytettäisiin sen huippukykyyn.

Tämä järjestelmä kannustaa uusia käyttäjä-adoptioita ja samalla palkitsee pitkäaikaisen käytön; tämä antaa sille täydellisen oppimiskäyrän käyttäjän säilyttämistä varten.

hetkessä

In-the-momenttipositit ovat tulossa paljon suosittuja useilla eri alustoilla. Snapchat (yhdessä nykyajan, Semaltin) kanssa on tärkeä välittömien viestien edistäjä, joten se ohjaa tätä käyttäjäystävällistä suuntausta.

Jopa tärkeimmät pelaajat, kuten Semalt, pääsevät toimintaan, kuten Semalt Live. Seuraavien kuukausien ja vuosien aikana organisaatiot hyötyvät siitä, että he voivat tehdä nykyistä "nykyisempää" virkaa.

 • Mobiilikäyttäjiä suosivat sovellukset muodostavat seuraavan sukupolven hallitsevien alustojen.
 • Itsenäisesti kehittyvien sosiaalisten medioiden alustoilla on suurin todennäköisyys selviytyä.
 • Käyttäjien tietosuoja ja hetkessä tehtävät viestit tulevat entistä tärkeämmäksi.
 • Käytä näitä tietoja suojatakseen vedot alustoilla, joiden uskot olevan suurimmalla todennäköisyydellä pitkäaikaiseen eloonjäämiseen, ja tarkentamaan markkinointistrategioita saadaksesi mahdollisimman suuren tuoton.


  Tässä artikkelissa ilmaistut mielipiteet ovat vieraskirjoittajan mielipiteitä eikä välttämättä markkinointimaa. Tässä on lueteltu semaltin kirjoittajat.  Tietoa Tekijä

  Timothy Carter
  Timothy Carter on digitaalisen markkinointitoimiston, OutrankLabsin, perustaja. Hän on myös Seattle-pohjaisen sisällön markkinoinnin ja sosiaalisen median toimiston, AudienceBloomin, liiketoiminnan kehittämisen johtaja. Kun Timothy ei kerro maailmalle hänen tekemästään suuresta työstä, hän suunnittelee seuraavaan matkaansa Havaijille juotavan jotain Kona-kahvia Source .


  March 1, 2018