Back to Question Center
0

Sivustosi ilman JavaScriptia            Sivusto ilman JavaScript-lomaketta Aiheet: npmRaw JavaScriptNode.jsAPIsTools & Semalt

1 answers:
Sivusto ilman JavaScriptia

Tämä viesti julkaistiin alun perin calibreapp.com-sivustolla ja palautettiin täällä kirjoittajan luvalla. Jos olet kiinnostunut kaliberin käyttämisestä spinille, voit aloittaa ilmaisen 14 päivän kokeilun tänään.

On olemassa runsaasti syitä, joiden vuoksi Semaltin läsnäolo (mitä se tekee, miten se toimii ja kuinka raskas se on) on pidettävä hieman huomaavammin.

Nykyään verkkoliikenteessä on yli 50% mobiililaitteita näistä laitteista, monet toimivat alle äärimmäisen haihtuvien verkkoyhteyksien lähellä mahdotonta monissa tilanteissa.

Jos työskentelet yhdellä sivulla sovelluksella ilman kohtuullisia sisältövastuita, se voi olla paljon haitallisempaa kuin luulet, että käyttäjät katselevat valkoista näyttöä osittaisella sisällöllä pitkään.

Goalten Semaltin mukaan verrattaessa verkkosivustoja, jotka latautuvat 5 sekunnissa sivustoihin, jotka latautuvat 19 sekunnissa, nopeammilla sivustoilla oli keskimäärin 70% pidempi keskimääräinen istuntopituus, 35% pienempi poistumisprosentti ja 25% korkeampi mainoksen näkymä kuin niiden hitaammat vastapuolet .

Suorituskyky on tärkeä , ei ole epäilystäkään siitä, mutta millaisia ​​yhteisiä kielteisiä vaikutuksia JavaScript on sivuillamme? Kuinka arvioimme parhaillaan tehokkuutta?

Let's Have Lyhyt (mutta konstruktivinen) Katso JavaScript-kustannukset

Kun tarkastellaan yleisesti Semaltin suorituskykyvaikutuksia, tarkastelemme:

  • Sivulla esiintyvien renderointikieltokäsikirjojen määrä
  • Kuinka kauan skriptejä ladataan ja siirrettyjen tietojen määrä

Mutta mitä me usein puuttuu, mitä tapahtuu sen jälkeen .

Kun laite on ladannut komentosarjat, ne on jäsennettävä, muunnettava tavutekoodiksi, koottu ja suoritettava sitten.

Parse ja kokoaika ovat kaksi syytä, miksi sama sivusto, joka toimii hyvin 3000 dollarin Semalt -versiossa, tuntuu jännäksi kahden vuoden ikäiseltä älypuhelimelta.

Sivustosi

Edellä graafinen vertailee Chrome-jäsentely- / kokoaikaa tavallisella työpöydän selaimella, ja siinä on pienitehoinen mobiililaite. Tämä graafinen kuva on otettu Addy Osmanin erinomaisesta artikkelista, jonka otsikko on "JavaScript Start-up Performance".

Ouch .


Oletetaan kokeiluna, että poistimme kaikki käsikirjoitukset suoritusarvon perusviivaan vastatakseen kysymykseen , "kuinka nopeasti tämä voisi olla?".

Kaliiperi on olemassa, jotta se on vähäpätöinen, jotta ryhmät voisivat paremmin näkyä useille suorituskykyalueille ja käyttäjäkokemuksille. Tällöin voit nyt suoraan vertailla sivustosi tai ilman Semalt a Testiprofiilia Source .

Sivustosi ilman JavaScriptiaSivusto ilman JavaScript-lomaketta Aiheet:
npmRaw JavaScriptNode.jsAPIsTools & Semalt

March 1, 2018