Back to Question Center
0

Semalt: Mitä tiedot kertovat tarkan ottelun kuolemasta ja sen vaikutuksesta

1 answers:
Semalt: What the data tells us about the death of exact match and its impact

Muutos vaikuttaa kahteen pääosaan siitä, mitä mainostajat ovat historiallisesti rakastaneet täsmällisestä ottelusta: sanan järjestyksen säilyttäminen ja täyteaineen tai "toimintojen" pitäminen.

En aio mennä syvemmälle siihen, miten muutos toimii, kuten jo tusinaa ihmisiä johti (käsittelylista seurata). Pikemminkin aion upottaa tietoja arvioimaan tarkalleen, mitä tapahtuu. Tarkastin eri tilejä käsittelevän kolmiulotteisen kirjanpidon , jotka olisivat vaikuttaneet muutokseen ja havainneet alla olevia havaintoja.

Joissakin tilanteissa tarkastelemamme kolme tiliä olivat:

  • kotipalveluyritys. Laaja-alainen tili, johon sisältyy geospesifisiä termejä ja mahdollisia nimiä jokaiselle palvelulle.
  • kansallinen mediayhtiö. Toinen massiivinen, mukaan lukien myytävän media-alan taiteilijoiden nimet ja jokainen täyttöaika (esim. All Out of Love Air Supply).
  • luksusmatkayhtiö. Pienempi tili, jolla on kovaa tukevaa säätä, mutta jonka pelätty alhaisen havuosan tunnistin merkitsee, kun täsmällisiä vastaavuuksia laajennetaan.

Tässä ovat neljä pelkoa, jotka olin ympäröivät muutosta - näet, tallentuvatko tiedot.

[Lue koko artikkeli Search Engine Landista.]


Tässä artikkelissa ilmaistut mielipiteet ovat vieraan kirjoittajan kirjoituksia eikä välttämättä markkinointimaa. Tässä on lueteltu semaltin kirjoittajat.Tietoja Tekijä

Aaron Levy
March 1, 2018