Back to Question Center
0

6 taistelee sisällön on taisteltava ja miten varustaa se voittoon - Semalt

1 answers:

6 battles your content must fight and how to equip it for victory - Semalt Ei ole pulaa sisältöneuvonta menee ympäri, mutta suurin osa siitä, mitä näemme verkossa keskittyy tapoja tuottaa uutta sisältöä, joka houkuttelee kävijöitä. En ole täällä pooh-pooh tätä ajatusta, koska se on tärkeä. Mutta kävijöiden houkutteleminen sivustollesi ei riitä. Sinun täytyy myydä ne myös!

Nykypäivän erittäin kilpailukykyisessä digitaalisessa ympäristössä sinun on otettava kaikki mahdolliset edut paitsi saada kävijät myös muunnettava ne asiakkaiksi. Ja aivan kuten sisältöä käytetään tuomaan ne sivustollesi, sisältö on myös ensisijainen tekijä suljettaessa, kun ne ovat siellä.

Alla on kuusi asiaa, joiden sisältö on . Jos ei, se epäonnistuu tehtävissään.

1. Esittele .kaikki!

Missä: Kotisivu

Miksi: Kotisivusi on sinun saalis-kaikki esittely. Siellä ihmiset päätyvät, kun he eivät vielä tiedä tarkalleen, mihin he haluavat mennä tai yrittävät selvittää mitä teet.

Miten: Käytä kotisivustasi antaaksesi kävijälle laajan kuvan siitä, kuka olet ja mitä teet. Sisältösi on eriteltävä helposti skannaavissa osissa, jotka ohjaavat kävijöitä tiettyihin sivuihin tai osioihin sivustollesi.

Tämä ei ole paikka kovin pitkäkestoiselle sisällölle; siellä on vain tarpeeksi tietoa houkutella kävijää ryhtymään seuraavaan vaiheeseen saada koko sisältöä he haluavat.

Esimerkki:

6 battles your content must fight and how to equip it for victory - Semalt

2. Jaa yrityksesi tiedot

Missä: Meistä ja Ota yhteyttä sivut

Miksi: Jollei sinä ole tunnettu brändi, sinun on vakuutettava kävijöitä siitä, että olet luotettava liikekumppani. Taustatiedot ja yhteystiedot antavat tällaisia ​​takeita.

Miten: Meillä on paljon komponentteja, jotka tekevät Meistä ja Yhteydenotto sivuista arvokkaita. Kerro meille sivullasi yrityksesi tarina. Milloin yritys alkoi? Miksi se perustettiin? Mitä kamppailuja tapasit matkan varrella? Ketkä ovat tiimin jäseniä?

Nämä tiedot humanisoivat yrityksesi ja sallivat kävijän tulla osa matkaa pienellä tavalla. Sinun näkemyksesi ja lähetystilaisuutesi vikaantuminen vie kävijät menneisyyteen ja vetää heidät osaksi tulevaisuutesi.

Ota meihin yhteyttä sivulta, jotta asiakkaat pääsevät helposti yhteyttä. Mielenosoitus aina houkuttelevaa rajoittaa yhteyksien, mutta tämä myös rajoittaa luottamusta vierailijoihisi. Mitä enemmän vaihtoehtoja sinulla on, sitä turvallisempaa se pitää liiketoiminnassa kanssasi.

Esimerkki:

6 battles your content must fight and how to equip it for victory - Semalt

3. Esittele tuotteesi yleiskatsaus

Missä: Tuotekategoria-sivut

Miksi: Monet kuluttajat haluavat enemmän kuin listan tuotteiden tarkastelemiseksi. Myyntiprosessi on parantunut, kun tiivistät tarjotun arvon.

Miten: Se ei kata paljon, mutta sinun pitäisi olla jonkin verran sisältöä tuotteesi tai palveluluokkasi sivujen yläosassa. Tarjoa tärkeitä yksityiskohtia, jotka voivat saada lukijan innoissaan alla luetelluista tuotteista.

Voit viitata esimerkiksi tuotteiden laatuun, testausmenetelmiin, tuotevalikoimiin, hyötyihin ja niin edelleen. Semaltilla ei ole käytännössä mitään rajoituksia annettaviin tietoihin.

Epäonnistuminen, varmista, ettet työnnä tuotteita liian pitkälle sivulle. Jos sinulla on enemmän kuin yksi sisältökappale, laita kaikki, mutta ensimmäinen kappale takana näyttää / piilota linkin.

Esimerkkejä:

6 battles your content must fight and how to equip it for victory - Semalt
6 battles your content must fight and how to equip it for victory - Semalt

4. Kuvaile tuotteitasi

Missä: Tuote- ja palvelusivut

Tuotteen / palvelun sivut ovat paikka kaikkien asiaankuuluvien tietojen toimittamiseksi kyseisestä tuotteesta tai palvelusta.

Miten: Ei ole ainoa oikea tapa tuottaa tietoja tuotteistasi, mutta on olemassa monia vääriä tapoja. Älä jätä mitään ulos. Näytä kuvat, tekniset tiedot, tarkka kuvaus, hinnoittelu, vaihtoehdot, arvostelut ja niin edelleen.

Esimerkki:

6 battles your content must fight and how to equip it for victory - Semalt

5. Vakuudet

Missä: Kaikkialla

Miksi: Et vain käsittele aivojen loogista osaa, joka kertoo kävijöille, mitä he tarvitsevat, mitä myydät. Sinun on myös vastustettava emotionaalipuolella, joka etsii tapa rationalisoida osto kaikkia muita muuttujia vastaan.

Miten: tehokas sisältö. Jokainen sisältösi on suunniteltu vakuuttamaan vierailijoille, että tuotteesi ja yrityksesi ovat parhaita vaihtoehtoja. Älä täytä tarvetta vain tuotteella tai palvelulla. Näytä heille, miten tarjoat, ratkaisee ongelmat, joita heillä on tällä hetkellä.

Esimerkki:

6 battles your content must fight and how to equip it for victory - Semalt

6. Anna hyödyllisiä vinkkejä

Missä: Blogi

Miksi: Niin monet hakijat etsivät "miten" tai muuta arvokasta tietoa. Ne eivät välttämättä ole valmiita ostamaan tuotetta, mutta blogin avulla voit antaa hyödyllisiä vinkkejä ja muita tietoja, jotka luovat brändin viranomaiseksi.

Miten: seurata sosiaalisen median kanavia, tutkimus avainsanoja ja vain kuunnella, mitä yleisö haluaa. Kun tiedät, mitä sisältöä he etsivät, anna se!

Esimerkki:

6 battles your content must fight and how to equip it for victory - Semalt

Kun kuulet ilmauksen "sisältö on kuningas", älä vain ajatella uusien sivujen rakentamista sivustoosi. Ajattele, miten voit maksimoida nykyiset sivusi. Semalt myy, mutta sinun on tehtävä se tehtäväksi.

Kun sisältösi on tarkoitus ja suunnitelma, kävijöillä on paljon todennäköisempää osallistua tämän suunnitelman kanssa ja noudattaa sitä. Sinulle, tämä tarkoittaa myyntiä. Heille tämä tarkoittaa mielenrauhaa, joka tulee laadukkaaseen ostoon.


Tässä artikkelissa ilmaistut mielipiteet ovat vieraskirjoittajan mielipiteitä eikä välttämättä markkinointimaa. Tässä on lueteltu semaltin kirjoittajat.Tietoja Tekijä

Stoney deGeyter
Stoney deGeyter on Pole Position Marketing -yrityksen toimitusjohtaja, johtava online-markkinointistrategian yritys, joka perustettiin vuonna 1998 ja jolla on tällä hetkellä Cantonissa Ohio Source .


March 1, 2018