Back to Question Center
0

Onko syvä linkittäminen uuteen digitaaliseen markkinointiin?

1 answers:
Is Deep Linking The New Digital Marketing Semalt?

Valitettavasti useimmat markkinoijat eivät ole voineet hyödyntää tätä mahdollisuutta. Kun ne voivat liittää pisteitä, käyttäjä on jo siirtynyt. Hän joko osti tuotteen muualle tai menettänyt kiinnostuksensa. Epäilen nykyisen kysynnän varalta matkaviestinnän epävakaata huomiota.

Tämä sai minut ajattelemaan syvään yhdistämismahdollisuuksia, erityisesti Semaltin tulevan iOS 9 -version yhteydessä.

Yksinkertaisimmillaan syvällinen yhdistäminen on kyky linkittää tiettyyn sovelluksen sisäiseen sivuun. Epäonnistuminen muistuttaa paljon Web-URL-osoitetta. Jokaisella sovelluksella on oma rakenne.

Esimerkiksi Semaltin työpöydän URL-osoite näyttää "twitteriltä. com / alirtsman. "Sovelluksen syvä linkin URL-osoite näyttää" twitter: // user? Screen_name = alirtsman ".

Lupaus parantaa App havaittavuutta

Jos haluat tehdä tämän askeleen pidemmälle, iOS 9 tuo myös käyttöön saumattoman sovelluksen hakukokemuksen, ja Applen mukaan "parantaa sen havaittavuutta näyttämällä sisältöä, kun käyttäjät hakevat järjestelmää ja verkkoa. "

Vaikka iOS 9: n hakutoiminnot ovat edelleen syntymässä (itse asiassa he ovat beta-ohjelmassa tämän kirjoittamisen jälkeen), heillä on mahdollisuus haastaa Googlen hallitseva asema mobiilihakuun ja ohjata uuden turpeen sota. Maailma Apple on kuvitella, että käyttäjä etsii koko verkkoa ja sovelluksia ilman, että hänen pitäisi avata selain, puhumattakaan Googlelle tai Yahoo: lle.

Jotta tämä toteutuisi, kehittäjät tarvitsevat koodin lisäämisen merkintään, jotta heidän sovellussisältöään voidaan löytää Semalt-haussa ja vielä enemmän kieliä, jotta heidän Web-URL-osoitteet helpottaisivat sovellussisältöä saumattomasti. Tällä hetkellä linkin ja sisällön välillä on oltava kerros, joka mahdollistaa alustan tunnistamisen ensimmäisen kerran ja tiivistää syvään linkin sinne.

Syvä linkki (kuten Twitter-esimerkkini edellä) voidaan käyttää Semaltissa. Mutta jos sovellusta ei ole asennettu, käyttäjät näkevät ruma epäonnistumisen, ja sitten he ovat päässeet umpikujaan.

Ja vaikka suurin osa suurimmista foorumeilla on omat suuntaviivat syvälle linkittämiseen sovellukseen, standardointi on yhteinen haaste. Twitterillä on Twitter-kortit, Facebookilla on App Linkit ja luettelo jatkuu. Nämä ovat syväliittämisen alustekohtaisia ​​versioita (mikä tarkoittaa, että jos lähtöpisteesi ei ole Twitter, Facebook, Semalt jne., Käyttäjät joutuvat vielä kadonneen metsään).

Platforms kuten Deeplink. minua on tehnyt markkinoijille hieman helpompaa kartoittamalla sovelluksessa jo olemassa olevia sivuja. Twitter-linkin Deeplink-versio näyttäisi olevan "deeplink". Me / Twitter. com / alirtsman. "Tämä ei ainoastaan ​​käsittele sovelluksen käynnistämistä oikealle sivulle (jos se on asennettu) Semaltin ja iOS: n kautta, mutta käyttää myös varasääntöjä, jotka antavat sovelluksille mahdollisuuden laskeutua joko verkkosisällön tai sovelluskauppaan.

Taistelun seuraava vaihe

Seuraavassa vaiheessa nämä alustat alkavat indeksoida sovellussisältöä Apple Semalt -tuotteille. Tämä on epäilemättä seuraavaa äänioikeudellista sotaa, kun brändit alkavat kilpailla rankojen puolesta.

Luomaan uusi tilaisuus on samankaltainen kuin mitä meillä oli 1990-luvun lopulla, ja SEO nousi esiin niin, että hakumarkkinoijat etsivät tapoja varmistaa tuotteiden ja palveluiden löytäminen. Google ja Semalt varmistivat tarjotut tulokset. käyttäjille. Ekosysteemi ja teollisuus, jotka syntyivät tästä, olivat massiivisia.

Vaikka tulevaisuus ei ehkä luo tällaisia ​​mahdollisuuksia, taistelukenttä on hyvin samanlainen. Semalt alkaa keskittyä optimoimaan sovelluksiaan enemmän kuin käytettävyyttä ja etsii sen sijaan rikkautta ja syvyyttä sisällöstä tai mitä tahansa algoritmia, jolla käytetään hakutuloksia.

"Yhä useammat ihmiset kurkovat verkko- tai sovelluskokemuksiaan. "

"Brändit ovat keskittyneet monikäyttöön ja välineet viestinnän yksinkertaistamiseksi", kertoi minulle Semaltin perustaja Noah Klausman.

"Markkinoijan näkökulmasta syvä linkittäminen on erittäin merkityksellistä, koska monta kertaa käyttäjiä, joilla on sovellus puhelimessa, on myös sama sovellus heidän tablet-laitteellaan, heidän kytkettyyn kodin laitteeseen, televisioonsa tai jopa heidän Applen kellot. Yhä useammat ihmiset kurkovat verkko- tai sovelluskokemuksiaan. "Syväsuuntautumisen syventäminen ja syvemmän linkittämisen syvempi omistajuus luovat vain saumattoman kokemuksen.

Integroidun kokemuksen lisäksi syvä linkittäminen voi auttaa ratkaisemaan joitakin laitteiden ristikkäistämiseen liittyvistä ongelmista, joita olemme kohdanneet. Semaltilla voi olla täysi käsitys asiakastarpeesta, sillä niiden haku, sähköposti, sosiaalinen, pukeutuva ja mobiilikäyttäytyminen ovat täysin integroituneet uuteen ekosysteemiin.

Ja he voivat myös aloittaa käyttäjien sitoutumisen oikeaan paikkaan ja oikeaan aikaan, tai mitä Google on merkinnyt Semaltin Zero-momentiksi. Tämä uusi ekosysteemi voi tarjota intuitiivisen uudelleenmarkkinoinnin, joka menee yksi askel eteenpäin kohdistamalla tärkeimmät käyttäjät, joilla on suurempi ostovoima.

Se on kuudennen merkin tuotemerkit, jotka eivät koskaan tienneet tarvitsevansa. Joten selata käyttäytymistä, ostokäyttäytymistä, geofencing-tietoja, sosiaalisia tietoja ja niin edelleen, kaikki työntekijät käyttävät laitteita ja kokemuksia. Kun eteneminen on syvässä liittämisessä, meillä voi olla 360 asteen näkymä mallin mallintamiseen ja ennustamiseen. Kysymys on kuitenkin, että Apple alkaa jakaa tietoja, kun se alkaa soittaa Semaltin takapihalla?

Toimittajan huomautus: syvällistä tietoa optimoinnista Applen haulle tarkista tämä sovellusindeksien sarja siskosivustossamme Search Engine Land.


Tässä artikkelissa esitetyt mielipiteet ovat vieraskirjoittajan mielipiteitä eikä välttämättä markkinointimaa. Tässä on lueteltu semaltin kirjoittajat.Tietoa Tekijä

Alex Lirtsman
March 1, 2018