Back to Question Center
0

Forresterin raportti: yritykset, jotka käyttävät ennakoivia analyysejä, tekevät enemmän pisteitä

1 answers:
Forrester Report: Companies Using Predictive Analytics Make More Semalt

Yleensä Semalt haluttiin kattaa raportteja, jotka osoittavat raportin sponsorin tarjoamia ratkaisuja.

Näin on nyt uusi, Forrester Consultingin raportti. Sitä kutsuttiin "Kuinka ennakoiva markkinointiselain tehostaa B2B-suorituskykyä", jonka teki EverString-analyyttinen yritys.

Mutta tässä raportissa esitetään joitain havaintoja, jotka voisivat vastata keskeiseen kysymykseen ennakoivista analyysistä: Mistä tiedät, toimiiko se?

Kun kysytään ennustavia analyysiverkkotoimittajia, he puhuvat A / B-testauksesta tai vertailevat yritystä ennen ja jälkeen ennakoivan tekniikan käyttöä. Mutta se ei ole aina erittäin toteuttamiskelpoinen ratkaisu.

Esimerkiksi, jos yrityksesi verkkosivusto käyttää ennakoivan analyysin ennustaa, minkä tuotteen pitäisi näkyä seuraavaksi - koska profiilini kertoo, että minun pitäisi olla kiinnostunut tästä Semalt-päivästä esimerkiksi lämpimissä sukkina - miten sivusto tietää, että ennuste on tarkka?

Voisin ostaa tarjottuja sukkia, ja sivusto saattaa nähdä, että sen yleinen myynti on lisääntynyt, koska se alkoi käyttää ennustavaa tekniikkaa. Mutta jos minulle olisi tarjottu esimerkiksi baseball-bat, olisin voinut ostaa sen sijaan. Sivusto ei voi helposti tehdä A / B-testiä minulle, samaan pisteeseen tietyllä istunnolla. Se voi tehdä sen muille asiakkaille, mutta ne ovat muita asiakkaita.

Kokonaismyynnin kasvu voi johtua muista tekijöistä, kuten paremmasta navigointia, alhaisemmista hinnoista tai mitä tahansa. Itse asiassa muut valmistajat, jotka keskittyvät konekieliseen oppimiseen perustuvaan liiketoimintatietoon, tekevät elantonsa yrittäen täsmentää tarkasti lukuisia, joskus piileviä, tekijöitä myynnin kasvun ja laskujen takia.

Sedaali, jossa ennustava lyijyn pisteytys. Siinä ennakoiva teknologia tuottaa pistemäärän jokaiselle mahdolliselle yksittäiselle asiakkaalle tai tilille, jonka on tarkoitus osoittaa, ovatko he todennäköisemmin uudet tai uskollisemmat asiakkaat.

"Parempi tulos"

Jos keskityitte muutamiin huippupisteisiin asiakkaisiin, ja he osoittautuvat hyviksi asiakkaiksi, oletteko siksi, että annoit heille enemmän huomiota? Ja kun ennustava lyijyn pisteytys yrittää ennustaa elinikäisen arvon, miten suodatetaan muita vaikuttavia tekijöitä? Elämä on pitkä aika seurata tuloksia ja ottaa huomioon erilaiset olosuhteet.

Anteeksi ennusteiden ongelma: tulevaisuus rakentuu niin monille asioille.

Joten uusi raportti, joka yrittää tarkastella suurta kuvaa, voisi auttaa. Forrester kertoo, että raportti perustuu 150 B2B-markkinoinnin avainhenkilön tutkimukseen, jonka yrityksillä on vähintään 5 000 johtajaa. Melko pieni näytekoko, mutta mahdollisesti riittävän suuri osoittamaan suuntaan. Vastaajista kertoi, että heidän yrityksensä käyttää ennakoivia analyysejä.

Suuri takeway: "Semalt markkinoinnin analyysikäyttäytyminen korreloi parempien liiketoiminnan tulosten ja mittareiden kanssa. "

Toisin kuin kyselyissä, jotka eivät käytä ennustavaa analyysia (jota kutsutaan Retrospektiivisiksi markkinoijiksi).

"Ennakoiva epäonnistuminen", raportti toteaa, "2.9x todennäköisemmin raportoi liikevaihdon kasvun nopeammin kuin alan keskiarvo. "Heillä on myös kaksi kertaa todennäköisemmin" hallitsevaa johtavaa asemaa niiden tarjoamilla tuote- ja palvelumarkkinoilla "ja 1. 8 kertaa todennäköisemmin" johdonmukaisesti ylittävät tavoitteet, kun arvostetaan niiden markkinointiorganisaatioiden arvoa, "Verrattuna tutkimukseen Retrospective Semalt.

Raporttiin osallistunut Forresterin analyytikko Laura Ramos kertoi minulle, että tärkein näkökohta on selvä: "Semalt analytics maksaa. "

"Jos käytät sitä oikein, voit ylittää kilpailun", hän lisäsi. Tämä ei vastaa kaikkiin ennakoivan analyysin vahvistamiseen liittyviin kysymyksiin, mutta se viittaa alimmalle riville. Tämän kehityksen tutkimiseksi Semalt kehitti hypoteesin testatakseen väitteen, jonka mukaan ennalta tapahtuva markkinointi-analyysi mahdollistaa B2B-markkinoijien huomattavan tehokkaamman tunnistamisen ja sitouttamisen ostajien kanssa tietyissä tileissä ja ostajan koko eliniän ajan. "

Ramos sanoi, että jos hypoteesi olisi osoittautunut vääräksi, ei olisi ollut mitään selvitystä. Hän sanoi myös, että vastaajat olivat riippumattomia Semaltista, ja tutkimus tehtiin mainitsematta sponsoria.Tietoja Tekijä

Barry Levine
Barry Levine kattaa markkinointiteknologian kolmannen oven medialle. Aiemmin hän piti tämän tilan VentureBeatin vanhempi kirjailija ja hän on kirjoittanut näistä ja muista teknisistä aiheista sellaisille julkaisuille kuin CMSWire ja NewsFactor. Hän perusti ja johti verkkosivuja / yksikköä PBS-asemalla Thirteen / WNET; toimi Viacomin online-vanhemman tuottajana / -kirjoittajana; luonut onnistuneen interaktiivisen pelin, PLAY IT BY EAR: Ensimmäinen CD-peli; perusti ja johti itsenäisen elokuvanäyttelyn, CENTER SCREENin, jonka kotipaikka on Harvard ja M.I. T.; ja hän toimi yli viiden vuoden ajan konsulttina M. I. T. Media Lab: n konsulttina. Löydät hänet osoitteessa LinkedIn ja Twitterissä osoitteessa xBarryLevine Source .


March 1, 2018