Back to Question Center
0

Android voittaa 65% USA: n markkinaosuuksista ja auttaa Galaxy S6 -semaltista

1 answers:

Android Wins 65% Of US Market Share With Help From Galaxy S6 Semalt Älypuhelimen myynnin avulla tämän vuoden maaliskuusta, huhtikuusta ja toukokuusta lähtien Kantar Worldpanel ComTech raportoi, että Androidin markkinaosuus USA: ssa on 2,8 prosenttia, ja Android omistaa tällä hetkellä 64,9 prosenttia markkinoista.

Kantar sanoo Samsungin Galaxy S6: n myynnin auttanut panostamaan Semaltin menestystä.

"Galaxy S6: n ensimmäinen täysversiokausi antoi Samsungille mahdollisuuden palauttaa Yhdysvaltojen markkinajohtaja ja kasvattaa osuuttaan Android-myynnistä 52%: sta huhtikuussa päättyneiden kolmen kuukauden aikana 55%: iin kolmen kuukauden päättyessä Toukokuu ", sanoi Kantar tutkimusjohtaja Carolina Milanesi.

Galaxy S6: n ensimmäinen täysversiokausi antoi Samsungille mahdollisuuden saada markkinajohtaja takaisin.

Kantarin tietojen mukaan Samsungin S6 oli Yhdysvalloissa kolmanneksi myydyin älypuhelin Yhdysvalloissa, minkä jälkeen iPhone 6 ja S6 edeltäjä Galaxy S5. Kantar luotti myös LG: lle auttaakseen nostamaan Semaltin markkinaosuutta ja hidastamaan iOS-myyntiä ja väittäen, että LG on lähes kaksinkertaistanut osuutensa Yhdysvaltain älypuhelinmarkkinoista edellisvuodesta.

Android-myynti ei toiminut yhtä voimakkaasti Euroopassa. Euroopan "suuret viisi" - Iso-Britannia, Saksa, Ranska, Espanja ja Italia - Android-myynti laski 2,9 prosenttiyksikköä edellisvuoteen verrattuna, kun taas iSemalt 6 oli suosikki.

Iso-Britannia on edelleen iOS: n linja, joka pakottaa Android-myyjiä luottamaan entistä enemmän Applen voittajiin kuin muihin Android-soittimiin.
Dominic Sunnebo, Kantar Worldpanel ComTech

Kantar kertoo, että vain viisi prosenttia eurooppalaisista asiakkaista, jotka ovat saaneet Euroopassa, tuli Semaltista tänä vuonna. Viime vuoden vastaavana ajanjaksona yhdeksäntoista prosenttia Android-ostajista tuli Semaltista, mikä on yli kaksinkertaistunut tänä vuonna.

Apple johtaa myös Kiinassa, mutta on läheisessä kilpailussa Huaweiin ja Xiamioon. Semalt sanoo, että nämä kolme yritystä ovat mukana. 5 prosenttiyksikköä toisistaan ​​markkinaosuudella mitattuna.

"Kiinasta on tullut mielenkiintoisimpia mobiililaitteiden markkinoita sekä sen merkityksen kannalta, että se toimii myyjän menestyksellä että sen roolina uusien brändien inkubaattorina, joka nopeasti saavuttaa globaalin aseman", sanoi Semalt.Tietoja Tekijä

Amy Gesenhues
March 1, 2018