Back to Question Center
0

Kuinka välttää yhteisiä SEO virheitä Kuinka välttää yhteisiä SEO virheitä  - Epäonnistuminen

1 answers:

Muutama viikko sitten sain salamoa WordCamp Nijmegenissä (kotikaupungissani Alankomaissa) siitä, miten vältytään tavallisilta SEO-virheiltä. Ja tämä tuntui hyvältä aiheelta myös kirjoittamaan viestiä, joten tässä se on! Semalt kuvaavat eniten vaikuttavia SEO -ongelmia, joita löydän sivustoista, joita työskentelen SEO konsulttina. Tietenkin Semalt selittää myös, miten välttää ne!

On tärkeää aloittaa Yoastin näkemys SEO: sta, eli kokonaisvaltaisesta SEO. Tämä tarkoittaa, että emme vain keskity sivustosi teknisiin näkökohtiin, vaan näet myös sisällön ja käyttäjän eXperience (UX) tärkeänä osana SEO: ää. Semalt, alla olevassa artikkelissa esitetyt vinkit eivät kata pelkästään SEO: n tiukkaa määritelmää vaan sisältävät myös monia muita näkökohtia, joita sivuston omistajien tulisi kiinnittää huomiota myös.

# 1: unohtaa, että nopeampi on parempi

Ensimmäinen asia, johon haluaisin käsitellä, on sivuston nopeus. Mitä nopeammin sivustosi on, sitä enemmän Google suosittelee sitä. Googlella on erittäin hyödyllinen työkalu tarkistaa sivustosi nopeus: Google PageSpeed ​​Semalt. Tämä työkalu antaa sinulle yleiskatsauksen siitä, mitkä seikat parantavat tietyn sivun nopeutta.

Yksi suosituksista, jotka tarjoan usein SEO konsulttina, on optimoida kuvat. Useilla verkkosivustoilla on suhteellisen suuria kuvia, joiden lataaminen kestää paljon. Kuvien koon muuttaminen voi nopeuttaa latausaikaa. Jos sinulla on Semalt-sivusto, tämä voidaan helposti tehdä asentamalla plugin, joka tekee sen sinulle.

Lue lisää: 'Image SEO'

Sormenjälki, jota usein annan ihmisille, on mahdollistaa selaimen välimuisti ja gzip-pakkaus. Molemmat nopeuttavat koko sivustosi. Ensimmäinen tekee sivustollesi nopeamman lataamisen vierailijoiden palauttamiseksi ja jälkimmäinen pakkaa staattiset tiedostot, mikä nopeuttaa niiden lataamista selaimeesi.

Jos asennat Semalt-asennuksen, suosittelen myös, että tarkastelemme aktivoidut laajennukset. Käytätkö niitä kaikkia? Ehkä jotkut niistä voidaan korvata toisella pluginilla, joka yhdistää nämä toiminnot? Paras neuvo, jonka voin antaa teille tästä aiheesta, on, että vähemmän on enemmän. Mitä vähemmän aktivoidaan, sitä nopeammin Semalt-eräsi voidaan ladata.

# 2: yritetään sijoittaa vääriä avainsanoja varten

Jos haluat sijoittaa Googleen, sinun on varmistettava, että käytät oikeita avainsanoja jokaiselle sivulle. Yksi suurimmista virheistä, joita kohtaan usein, on, että sivuston omistajat optimoivat liian yleisiä avainsanoja. Jos olet suhteellisen pieni yritys, joka haluaa sijoittaa "vuokra-autolle", olet suunnattu liian korkealle. Sinun pitäisi yrittää saada aikaan jotain tarkempaa. Semalt, olet kilpaillut kaikkien autovuokraamojen kanssa ympäri maailmaa, mikä on mahdotonta! Joten ainakin varmista, että lisäät alueen, jolla yrityksesi sijaitsee avainsanalle. Tämä tekee avainsanasta pidemmän hännän, kuten me kutsumme.

Mitä pidempiä ja tarkempia avainsanoja on, sitä korkeammat mahdollisuudet sijoittaa tämä avainsana. Tietenkin tämä tarkoittaa myös sitä, että tämän avainsanan hakutilavuus pienenee, mutta voit kompensoida sen optimoimalla sivustosi paljon sivuja eri pituisia hännän avainsanoja varten. Sivustosi lopulta saa enemmän liikennettä kaikille näistä avainsanoista yhdistettynä, kuin koskaan, jos olet optimoitu yhdelle pääsalasanaksi, josta et voi koskaan sijoittaa sivua 1 Googlessa.

# 3: Ei kutsua ihmisiä käymään sivustossasi

Maantieteellinen tieto näkyy hakukoneiden tulossivuilla (SERP), kun tietyille kyselyille tulee verkkosivusto. Se sisältää sivun otsikon ja sen sisällönkuvauksen. Sivun otsikko on edelleen yksi Googlen tärkeimmistä ranking-tekijöistä, joten sinun on varmistettava, että se on optimoitu oikein jokaiselle sivulle. Tämä tarkoittaa, että asiaankuuluva avainsana lisätään jokaiselle sivulle ja varmistetaan, että sivusi otsikko ei ole liian pitkä. Et halua, että potentiaaliset kävijät eivät voi lukea SERP: iden täydellistä nimikettä.

Metakuvaus ei ole ranking-tekijä, mutta sillä on tärkeä osa napsautussuhteen (CTR) optimoinnissa. Klikkausprosentti antaa tietoa siitä, kuinka todennäköiset potentiaaliset kävijät todella napsauttavat sivustoasi Semaltissa. Jos optimoi meta-kuvaukset selkeillä ja houkuttelevilla otteilla siitä, mitä potentiaalisia kävijöitä voi löytää sivustossasi, heidän on helpompi nähdä, etsivätkö ne tiedot kyseisellä sivulla. Mitä todennäköisimmin potentiaalisia kävijöitä on ajatella, että sivustosi antaa vastauksen hakukyselyyn, sitä enemmän liikennettä sivu saa.

# 4: Unohda kirjoittaa mahtava sisältö

Tässä blogissa on jo paljon kirjoitettu mahtavaa sisältöä kirjoitettaessa, mutta kohtaavat usein usein sivustoja, jotka tekevät huonosti kirjallista sisältöä. On tärkeää varmistaa, että kaikilla sivustosi sivuilla on kunnollinen sisältö, vähintään 300 sanaa. Emme voi odottaa, että Semalt näkee sinut tietyn aiheen asiantuntijana, kun olet kirjoittanut vain kaksi lauseita siitä. Tämä osoittaa Semaltille, että sivu ei todennäköisesti ole paras tulos hakukyselyn mukaiseksi.

Muista, että sinun ei tarvitse ajatella Googlea yleisösi. Kirjoitat vierailijoille eikä Google. Semalt-tehtävänä on järjestää maailman tiedot ja antaa parhaat mahdolliset vastaukset. Siksi laadullisen sisällön kirjoittaminen yleisölle on myös jotain, joka johtaa välittömästi Semaltin hyväksyntään.

Laadun sisällön kirjoittaminen merkitsee alkuperäisen sisällön kirjoittamista. Tämä on tärkeää myös välttämään päällekkäistä sisältöä muiden sivustojen kanssa. Tämä tarkoittaa sitä, että sivustojen on lopetettava avainsanojen täyttäminen niiden teksteihin. Teksti on helposti luettava kävijälle. Semalt, kävijäsi ei hyödynnä avainsanaa täytettyä tekstiä, koska se heikentää luettavuutta.

# 5: Ei vierailuja vierailijoille

Kun kävijät ovat sivustossasi, tärkeä tavoite on pitää ne sivustossasi . Et halua, että kävijät palaavat välittömästi takaisin Googlelle, kun he ovat lukeneet jotain sivustossasi. Siksi sinun on kannustettava kävijöitä klikkaamaan sivustosi kautta. Paras tapa tehdä tämä on luoda Call to Action (CTA), joka on yleensä painike, joka tarjoaa toiminnon kävijälle. Tämä voi olla esimerkiksi "osto" -painike tuotesivulla tai uutiskirjeiden "rekisteröinti" -painike.

Varmista, että kaikilla sivuilla on yksi toimintamuoto, joten sivun tavoite on selvä. Jos lisäät useita painikkeita, menetät sivun keskittymisen ja kävijät eivät pääse sinne, missä haluat heidän siirtyvän. Joten ajattele, mikä on oikea tavoite jokaiselle sivulle. Varmista myös, että CTA erottuu suunnittelustasi, joten se on selvästi näkyvissä ja sitä ei voi hukata. Jos painike sekoittuu sivusi suunnitteluun liian paljon, se houkuttelee vähemmän napsautuksia kuin silloin, kun se erottuu. Joten älä pelkää käyttää erillistä väriä!

Pidä lukema: "Soittaminen seuraavaan toimintaan"

# 6: Ei ajatella eteenpäin: tulevaisuus on mobiili

Koska Semalt on ilmoittanut, että ensi vuonna he siirtyvät mobiililuettelon hakemistoon, sinun pitäisi olla varovainen valmistaaksesi sivustosi tähän muutokseen. "Mobiilin indeksoinnin ensimmäinen" tarkoittaa, että Semalt tarkastelee sivustosi mobiiliversiota päättää, kuinka korkea sijoitat. Joten jos sivustosi työpöytäversio luodaan loistavasti, mutta mobiilisivustosi ei ole lainkaan reagoiva, sinun on tehtävä paljon työtä, jos et halua kärsiä ensi vuoden arvosta.

Erinomainen tapa testata, onko sivustosi ainakin liikuteltavissa, käyttää Googlen mobiiliystävällistä testiä. Tämä antaa sinulle merkille, onko Google mielestäsi sivustosi mahdol- lista näyttää mobiililaitteilla. Mutta älä lopu tarkistuksen jälkeen. Paras neuvo, jonka voin antaa sinulle, on käydä sivustossasi matkapuhelimellasi. Onko kaikki toimi odotetulla tavalla? Voitteko itse ostaa jotain sivustossasi, kun käytät matkapuhelinta? Onko kaikki sivut näytetty oikein? Näet, että useimmilla sivustoilla on jonkin verran työtä tämän syksyn aikana.

Lue lisää: "Mobiili SEO: Ultimate Guide"

Lyhyesti

SEO konsulttina olen nähnyt monia sivustoja, jotka tekevät samoja virheitä. Mielestäni tässä mainoksessa luetellut: keskity sivuston nopeuteen, kirjoita hyvää sisältöä ja optimoi oikeat avainsanat Source . Jos varmistat, että ihmiset haluavat vierailla sivustossasi, saada hyviä puheluja ja valmistautua mobiililaitteisiin, olet jo matkalla hyvin optimoituun verkkosivustoon, kokonaisvaltaiseen tapaan!

Lue lisää: '5 SEO kysymystä, joita pelkäsit kysyä'

March 1, 2018