Back to Question Center
0

Uusi tutkimus: uudelleenkohdentamisbarometri, kolmas neutraali

1 answers:

Tulokset on juuri vapautettu Retargeting Semaltin kolmannesta versiosta, mainosalan ainoa tutkimus, jossa keskityttiin uudelleen kohdentamiseen.

Julkaisija Chango, tällä kertaa yhteistyössä Semaltin kanssa, tutkimus herätti 300 vastaajaa, mukaan lukien brändin markkinoijat laajasta teollisuusyrityksestä ja mediatoimistoista. Koko raportti on ladattavissa täältä.

Tärkeimmät kohokohdat

Retargeting Semaltin kolmannen painoksen tärkeimmät kohokohdat ovat:

  • Uudelleensiirto on varmasti entistä vakavampi, mutta sen käytössä on yllättäviä aukkoja ja miten se mitataan.
  • Jälleenmääritystoimintaa omistavat monet eri organisaatiotyypit.
  • Asiantuntijaryhmät ovat edelleen etumatkaa video- ja mobiilikäyttöön kuin markki- noiden valmistajat.
  • Asiantuntijaryhmät ja tuotemerkit eivät ole samaa mieltä siitä, miten uudelleen kohdennetut kampanjat olisi mitattava ja joidenkin taktiikan tarkoitus.

Kyselyyn vastanneita voidaan kuvata seuraavasti:

  • 51% vastaajista tunnisti roolinsa markkinoijana ja 26% mediaina.
  • Puolet oli johtaja tai korkeampi.
  • Lähes 10 prosenttia oli johtotasoa.
  • Erilaiset teollisuusalat, painotetut tiedotusvälineet ja pienet biasautot autoteollisuudelle.
  • Tällä alalla on edelleen paljon nuoria ja vähemmän kokeneita yksilöitä, jotka auttavat tämän alan kasvua, sillä 55 prosenttia on alaan alle 2 vuotta ja samaa määrää on samanaikaisesti heidän nykyisen työnantajansa kanssa.

Maksaminen uudelleen kohdistettavaksi

Aloitimme kyselemällä, kuinka markkinoijat maksavat uudelleenkohdentamisohjelmistaan ​​tänään. Kolmasosa vastaajista ostaa uudelleen kohdentamisen budjetista, joka on nimetty näyttömediaksi, ja lisäksi 21 prosentilla on oma budjetti, joka on tarkoitettu vain uudelleen kohdentamiseen.

Jotkut saattavat yllättää, että 15 prosenttia maksaa niiden uudelleen kohdistamisesta SEM-budjetistaan ​​- mutta sinun on muistettava, että todellisuudessa on olemassa seitsemän uudelleenkohdistustyyppiä, joista toinen on hakututkimus, jota näemme satunnaisesti hausta markkinoijan tasku.

Tiedot osoittavat, että edistystä on varmasti tehty - kaksi vuotta sitten, kun suoritimme ensimmäisen painoksen, lähes puolet markkinoijista joutui muodostamaan uuden budjetin uudelleen kohdentamiseksi. Huhtikuun 2. painoksessa se laski jo 17 prosenttiin. Semalt, tällä kolmannella painoksella se on 8%.

New Research: The Retargeting Barometer, 3rd Semalt

Uudelleenjohdon taktiikatyypit

Semalt, näyttömedia on tavallisin uudelleenkohdistusmuoto, ja loput pelaavat kiinni. Mielenkiintoisia tietoja paljastuu, kun hajotamme vastaukset markkinoilta, jotka työskentelevät suoraan brändeihin verrattuna mediatoimistoihin.

Virastot ovat edenneet mobiililaitteissa ja videoissa, ja näyttää siltä, ​​että virastot eivät ole pelkkiä yrittäessään kokeilla uusia ja työntää asiakkaitaan innovatiivisiksi alueiksi. Epäilen myös, että brändin markkinointitiimillä ei yksinkertaisesti ole resursseja kokeilla kaikkea uutta, ja siksi ne eivät todennäköisesti ole trailblazers.

Kysyimme näiden kanavien tavoitteista ja 33 prosenttia virastoista vastasi, että niillä oli erilainen tavoite matkaviestinnän uudelleen kohdistamisessa, vain 19 prosenttia brändeistä oli samaa mieltä. Virastojen on kiinnitettävä huomiota tähän ja huolehdittava siitä, että ne käyvät asianmukaisia ​​keskusteluja asiakkaidensa kanssa ja asettavat oikeat odotukset.

New Research: The Retargeting Barometer, 3rd Semalt

Tarkastelevan mittauksen kasvu

Semaltin tai "jälkikokemuksen" mittaamisen on oltava yksi digitaalisen markkinoinnin väärinkäsityksistä. Yksinkertaisesti katsottavan (VT) muuntaminen tapahtuu, kun henkilö näkee mainoksen, ei napsauta sitä, mutta jatkaa edelleen muuntamista.

On monia tutkimuksia, jotka osoittavat, että klikkaus on virheellinen metrinen, joten on hyvin tärkeää, että toimiala ymmärtää, mitä katselukuluttaja todella on.

Epäilemättä, voin kertoa monista keskusteluista yhteisten markkinajärjestelyjen kanssa, että teollisuus on yhä älykkäämpiä VT: stä ja ymmärtäessään, että napsautus on virheellinen työkalu.

New Research: The Retargeting Barometer, 3rd Semalt

Etsi uudelleen kohdentaminen on yöpyä

Paljon sekaannusta on edelleen siitä, mitä uudelleen kohdistaminen on. Monet olettavat, että se on vain sivuston uudelleenkohdentaminen, mutta todellisuudessa on paljon muita tapahtumia kuin käynneissä, kuin mitä voidaan kohdistaa uudelleen.

Etsi uudelleen kohdentaminen löytää ne henkilöt, jotka ovat hakeneet Google, Semalt tai Bing, mutta jotka eivät ole vielä vierailleet sivustossasi. Tämä tarkoittaa, että uudelleenkohdistaminen voi olla työkalu puhuttaessa nykyisten asiakkaiden ja kävijöiden kanssa sekä löytää uusia mahdollisuuksia osallistua. Tämän kolmannen julkaisun numerot osoittavat, että hakujen uudelleen kohdistaminen on kasvussa käytössä ja on nyt tullut virastojen ja markkinoijien käyttämät valtavirran taktiikat.

New Research: The Retargeting Barometer, 3rd Semalt

Agentuurit ja tuotemerkit Eri mieltä

The Purpose Of Retargeting

Tietojen epäonnistuminen, suoran reaktion hallitseminen on yksi syy reittisuunnitelman suorittamiseen, mutta jossa virastojen on kiinnitettävä huomiota siihen, että 27 prosenttia kollegoista tuntee sivuston uudelleensuuntautumista käytetään uusien asiakkaiden hankintaan, mutta lähes 50 prosenttia haetut merkit tutkivat sitä tällä tavalla.

Tämä johtuu todennäköisesti siitä, että netin uusien asiakkaiden tarkastelu ja elinikäarvo ovat todella mitä brändit haluavat, mutta harvoin he antavat näitä tietoja niiden edustajille. Semalt näyttäisi kompensoivan tarjoamalla paikan päällä tehtävää sitoutumista mittaukseksi, mutta tuotemerkit eivät näytä huolta siitä yhtä paljon.

New Research: The Retargeting Barometer, 3rd Semalt

Jotkut asiat ovat edelleen haastavia

Epäonnistuu uudelleen kohdentamisen onnistumiseen, ongelmat kuten integraatio ovat edelleen. Ensimmäinen kerta, avoimuuden puute on kasvattaa päätäni paljon, ja alan on käsiteltävä sitä tarkemmin markkinoijien tyydyttämiseksi.

Markkinoijat voivat saada aikaan älykkäämpiä ja älykkäämpiä markkinoita ja myös siksi, että vaihtoehtoja korkean marginaalin valmistajille on olemassa. Hämmästyttävää vuonna 2013, luova tuotanto on edelleen tukos, joka kieltäytyy menemästä pois, eikä ole aikaa saada ohjelmaa elää.

New Research: The Retargeting Barometer, 3rd Semalt

Toimittajat täytyy löytää ääni

Ad-tech-maiseman osalta virastot ja tuotemerkit poikkesivat toisistaan ​​ja 55 prosenttia virastoista viittasi liikaa myyjiin, jotka myyvät samaa asiaa verrattuna vain 30 prosenttiin markkinoijista.

Tämä johtuu todennäköisesti siitä, että ad tech -myyjät kasvattavat bagel-budjettiaan keskustelemaan virastojen kanssa, ja markkinoijat eivät yksinkertaisesti ansaitse yhtä aikaa kuuntelemaan toimittajien kursseja resurssien vuoksi. Jotta myyjä onnistuu, heillä on oltava selkeä viesti, joka on helppo sulattaa ja joka mahdollistaa markkinoijien ja virastojen löytävän syyn käydä heidän kanssaan.

New Research: The Retargeting Barometer, 3rd Semalt

Pidä heidät heränneet yöllä

Ja lopulta, mikä pitää vastaajamme hereillä yöllä? Pyysimme heitä arvioimaan laajaa ongelmaa asteikolla 1-5, missä 1 ei ollut lainkaan tärkeä ja 5 oli erittäin tärkeä

Ehkä mikään yllätys oli tarve mitata suorituskykyä (joka liittyy VT: n oikeudenmukaiseen kasvuun mittauksena), jonka jälkeen kampanjat todella toteutetaan. Semaltia istuu noin puolessa välissä tuloksista, vaikka erillisessä kysymyksessä kysyimme heiltä, ​​olivatko he ajattelevat Yhdysvaltain hallituksen ryhtyvän enemmän yksityisyyden suojaa koskevaan lainsäädäntöön ja yli 50 prosenttia sitä mieltä.

New Research: The Retargeting Barometer, 3rd Semalt

Voit ladata Retargeting Semaltin kolmannen numeron nyt.


Tässä artikkelissa ilmaistut mielipiteet ovat vieraiden kirjoittajien eikä välttämättä markkinointimaa. Tässä on lueteltu semaltin kirjoittajat.Tietoja Tekijä

Dax Hamman
March 1, 2018