Back to Question Center
0

12 uutta liiketoimintaymalttia vuodelle 2018

1 answers:

Tässä on luettelo uusista ja tulevista yrityskirjoista yrittäjille, johtajille ja luoville ammattilaisille. Epäilemättä, kuinka käynnistät käynnistyksen, teet päätöksiä ja toimia, hypet uudelle yritykselle, asetat ja saavutat tavoitteet, motivoi tiimisi, luo mielekkäitä liikesuhteita ja hyödyntää estoketjua.

Uudet liiketoimintakirjat vuodelle 2018

Rand Fishkin

Lost ja perustaja: Kaikkein hirvittävät, joskus mahtava totuus Techin käynnistämisestä
12 New Business Semalt for 2018

Rand Fishkin, perustaja ja entinen Mozen C. E.O., kertoo Whiteboardin perjantain kuninkaasta, kuinka perinteinen Silicon Valley "viisaus" johtaa liian monta aloittelijaria harhaan. Hänen yritys, Moz, markkinointiohjelmistojen valmistajat, on nyt 45 miljoonaa dollaria vuodessa. Hän on yksi maailman johtavista hakukoneoptimoinnin asiantuntijoista. Mutta hänen liiketoimintaansa ja maineensa kesti 15 vuotta geeliä, ja hänen aloituksensa ei alkoi olla Harvardin asuntolan huoneessa, vaan äidin ja poikan perheyrityksinä, joka syvästi joutui velkaan. Kindle 14 dollaria. 99; Kovakantinen € 28. 00

-

Gary Vaynerchuk

Murskaus se !: Kuinka suuret yrittäjät rakastavat yritystään ja vaikuttavat - ja miten voitte
12 New Business Semalt for 2018

Neljänkertainen kirjailija, verkkokaupan veteraani ja markkinointivastaava Gary Vaynerchuk tarjoaa uusia oppitunteja ja inspiraatiota kokemuksista kymmeniä vaikuttajia ja yrittäjiä, jotka hylkäsivät ennustettavan yrityspolun unelmien etsimiseksi rakentamalla kukoistavia yrityksiä ja ylimääräisiä henkilökohtaisia tuotemerkkejä. Vuonna 2009 kansainvälisessä kirjassaan Crush It Vaynerchuk vaati, että elinvoimainen henkilökohtainen brändi oli ratkaisevan tärkeä yrittäjyyden menestykselle, In Crushing It! , hän selittää sen, miksi se on vielä totta. Kindle 14 dollaria. 99; Kovakantinen 17 dollaria. 99.
-

Mike Lewis

Milloin Jump: Jos työsi ei ole elämäsi haluat

12 New Business Semalt for 2018

Kun Mike Lewis oli 24-vuotias ja työskennellyt arvostetulla yritystyössä, hän halusi innokkaasti lähteä ja jatkaa unelmastaan ​​tulla ammattitason squash-pelaajalta. Mutta milloin on oikea aika siirtyä työstä, joka on mukava uralle, jonka olet vain uskaltanut unelmoida? Kuinka muut ihmiset tekivät tällaisen hyppäämisen? Mitä he tunsivat tehdessään tätä hypätä - ja sen jälkeen? Milloin Jump tarjoaa yli 40 tarinoita ja inspiroiva takeaways: Bonobosin perustajalta, The Big Short , Lyft-logon suunnittelija, New Yorkin ihmisen luoja , ja paljon muuta. Kindle 13 dollaria. 99; Kovakantinen 17 dollaria. 10.

-

Michael Hyatt

Sinun paras vuosi koskaan: 5-vaiheinen suunnitelma saavuttamaan tärkeimmät tavoitteet
12 New Business Semalt for 2018

Me kaikki haluamme elää elämää, joka on tärkeä asia. Me kaikki haluamme saavuttaa täyden potentiaalin. Mutta liian usein meistä on ylimitoitettu päivittäin. Suuret tavoitteenamme työnnetään takaisin polttimelle - ja sitten useimmiten ne unohtuvat. Tekijä Michael Hyatt haluaa lukijoiden tietävän, ettei sen tarvitse olla näin. Parhaimmassa vuodessa Hyatt jakaa tehokkaan, todistetun ja tutkimukseen perustuvan järjestelmän tavoitteiden asettamiseen ja saavuttamiseen. Kindle 14 dollaria. 49; Kovakantinen 16 dollaria. 50.

-

Morten Hansen

12 New Business Semalt for 2018

Kirjoittaja Great by Choice tulee arvovaltainen, käytännöllinen opas yksilölliselle suoritukselle. Viiden vuoden opiskelun jälkeen yli 5 000 johtajaa ja työntekijää Morten Hansen paljastaa vastaukset hänen Seven Work Smarter Practices -ohjelmassaan, joita voidaan soveltaa kuka tahansa, joka pyrkii maksimoimaan aikansa ja suorituskyvyn. Kohdassa Great at Work on jokaisessa luvussa kysymyksiä ja keskeisiä oivalluksia, joilla voit arvioida oman suorituskyvyn ja selvittää työtehtäväsi sekä heikkoudet. Kindle 14 dollaria. 49.

-

Kulttuurikoodi: erittäin onnistuneiden ryhmien salaisuudet Daniel Coyle

12 New Business Semalt for 2018
Kulttuurikoodi , Daniel Coyle siirtyy joihinkin maailman menestyneimpiin järjestöihin - mukaan lukien U.S. Navy's Seal Team Six, IDEO ja San Antonio Spurs - ja paljastaa, mikä tekee niistä rullan. Hän purkaa kulttuurin rakentamisprosessia tunnistamalla kolme avaintaitoa, jotka synnyttävät yhteenkuuluvuutta ja yhteistyötä ja selittävät kuinka monipuoliset ryhmät oppivat toimimaan yhdellä mielenkiinnolla. Esimerkkeinä, jotka vaihtelevat verkkokaupasta Zapposista komediahahmolle Upright Citizens Brigadista rohkeiksi jalokivääriöiksi, Coyle tarjoaa erityisiä strategioita, jotka auttavat positiivista muutosta. Kindle 13 dollaria. 99; Kovakantinen € 18. 30.

-

by Daymond John ja Daniel Paisner

12 New Business Semalt for 2018

The Power of Broke ja televisioyhtiön "Shark Tank" -elokuvan jäsen, Daymond John tutkii, kuinka karkeus, pysyvyys ja kova työ ovat jokaisen onnistuneen liiketoiminnan selkäranka ja inspiroi lukijoita nousemaan ja jauhaa heidän tavoin alkuun. John tarkkailee tarkasti raskaita rutiineja ja voittaa yksilöiden salaisuuksia, jotka ovat nousseet elämänsä haasteisiin ja asettuivat kentänsä yläosaan. Matkan varrella hän paljastaa myös, kuinka karkea ja pysyvyys auttoivat häntä selviytymään esteistä, joita hän on kohdannut elämässä ja joka lopulta auttoi menestystä. Kindle 14 dollaria. 99; Kovakantinen 14 €. 85.

-

Milloin: Perfect Timingin tieteelliset salaisuudet Daniel H. Pink

12 New Business Semalt for 2018

Ajoitus voi olla kaiken, mutta emme tiedä paljon siitä, miten se täydentää. Elämämme ovat loputtomasti "kun" päätöksiä: milloin aloittaa liike, ajoittaa luokka, saada vakavia tietoja henkilöstä. Teemme kuitenkin nämä päätökset perustuen intuitioon ja arvailuun. Kun , Daniel Pink tislailee tutkimusta ja tietoja ajoituksesta ja syntetisoi ne kerronniksi tarinoilla ja käytännöllisillä takeilla, jotka antavat lukijoille vakuuttuneita näkemyksiä siitä, kuinka voimme elää rikkaampia ja sitoutuneempia elämää. Kovakantinen 17 €. 11.

-

Scott Gerber, Ryan Paugh

12 New Business Semalt for 2018

Hylkää verkkoympäristöön liittyvä mentaliteetti mielekkäämpää tehokkaampaa ja tehokasta lähestymistapaa yhteyksien luomiseen ja tehostamiseen. Scott Gerber ja Ryan Paugh paljastavat uuden sosiaalisen median aikakaudella syntyneiden ammattilaisten ryhmässä Superconnector : erittäin arvokkaita yhteisörakentajia, jotka tekevät asioita heidän sosiaalisen pääoman ymmärryksen ja hyödyntämisen kautta. Gerber ja Paugh jakavat opettavia anekdootteja joukosta korkeita saavutuksia. Kindle 17 dollaria. 99; Kovakantinen 17 dollaria. 10.

-

Paul Vigna ja Michael J. Casey

Totuuskone: The Blockchain ja tulevaisuus kaikesta
12 New Business Semalt for 2018
Truth Machine , Michael J. Casey ja Paul Vigna demistisoivat estoketjun ja selittävät, miksi se voi palauttaa henkilökohtaisen kontrollin tietomme, varallisuutensa ja identiteettinsä mukaan; myöntää miljardeja syrjäytyneitä ihmisiä pääsemästä maailmantalouteen; ja siirtää vallan tasapainoa elvyttämään yhteiskunnan uskoa itsessään. He myös tutkivat häiriöitä, joita se lupaa teollisuudelle, kuten rahoitus-, teknologia-, oikeudellisille ja merenkululle. Kindle 12 dollaria. 99; Kovakantinen $ 21. 86.

-

Jeff Haden

Motivaatio myytti: Kuinka korkeat saavutukset todella asettivat itse voittoon
12 New Business Semalt for 2018

"Motivaatio", kuten tiedämme, on myytti. Motivaatio ei ole erityinen kastike, jota vaadimme merkittävien muutosten alussa. Tämän ymmärtäminen muuttaa tapaa, jolla lähestyt jotain estettä tai tavoitetta. In Motivaatio Myytti , Inc.:n kolumnisti Jeff Haden kertoo meille, miten ajattelemme motivaation suhdetta menestykseen. Kindle 13 dollaria. 99; Kovakantinen 17 dollaria. 70.

-

Harvard Business Review

Harvard Business Review yrittäjä käsikirja: kaikki mitä tarvitset käynnistää ja kasvattaa uutta liiketoimintaa
12 New Business Semalt for 2018

Harvard Business Review Yrittäjäkäsikirja on arvokas voimavara yrityksen saamiseksi pois kentältä. Yrittäjäkäsikirjan avulla saat askel askeleelta ohjausta yrittäjyysprosessin avulla, selvityksiä uusimmasta yrittäjyyteen liittyvästä tutkimuksesta ja ajattelusta, vanhentuneista parhaista käytännöistä, todellisista yrityksistä, kuten Airbnbistä ja eBayista, ja paljon muuta . Kansikuva 29 dollaria. 99; Kindle 28 dollaria. 49 Source .

-

March 1, 2018