Back to Question Center
0

Affiliate Management: 5 tapaa parantaa kumppanisi epäonnistumista vuonna 2013

1 answers:

Jos olet tutkinut affiliate-hallintaa ja tekijöitä, jotka vaikuttavat onnistuneeseen affiliate markkinointiohjelmaan, olet todennäköisesti lukenut, että suhde on keskeinen osa. Kuten kaikki suhteet, sinun täytyy aloittaa jonnekin. Joskus olet aloittanut tyhjästä; muina aikoina sinulla voi olla jo olemassa oleva suhde, jonka voit rakentaa ja tehdä paremmin.

Affiliate Management: 5 Ways To Improve Your Affiliate Semalt In 2013

Jos hallinnoit kumppaniohjelmaa omalla koneellasi ja sinulla ei ole paljon affiliate-hallinnointikokemusta, saatat löytää itsesi kumppanisi kumppanien kanssa ensimmäisellä päivämäärällä. Kuten kaikki ensimmäiset päivämäärät, asiat voivat olla hankalia, jos väärät tai ette tiedä, miten vuorovaikutuksessa kumppanisi kumppaneiden kanssa.

Jos yrityksesi on säilyttänyt yhteistyökumppanin hallintoviraston, voit antaa viraston huolehtia siitä, että aloitat oikealla jalalla ja että teet asioita oikealla tavalla. Riippumatta affiliate tilanne, halusin jakaa ajatuksia siitä, miten voit parantaa kumppanisuhteita vuonna 2013 .

1. Ymmärtää kumppanin suositeltava viestintämenetelmä ja saatavuus

Usein yrityksesi kumppaneilla voi olla päivätyö tai muut velvollisuudet, joita heidän on osallistuttava päivällä, jolloin he eivät ole käytettävissä puhelun vastaanottamiseen tai sähköpostin vaihtamiseen.

Sinun tavoite kumppanijohtajan tehtävänä on auttaa kumppaneitasi ansaitsemaan tarpeeksi provisiota, jotta he voisivat olla kokopäiväinen kumppanuusmarkkinoija. Sinun on myös tunnustettava ja ymmärrettävä nykyinen tilanne ja viestintäominaisuudet.

Jos yhteistyökumppanillasi on 9-5 työpaikkaa, ymmärrä, että he todennäköisesti ovat helpommin yhteydessä sähköpostin välityksellä, ja heidän vastauksensa todennäköisesti tulee myöhään illalla tai aikaisin aamulla. Mielestäni on tärkeää kunnioittaa viestintäominaisuuksiaan ja parasta aikaa saavuttaa ne. Jos et voi selvittää, miten ja milloin ne vastaavat vastauksiin, kysy vain.

2. Kuuntele kumppaneitasi, ymmärrä heidän tarpeitaan ja tuo uusia ideoita pöydälle

Oletko koskaan löytänyt itsesi tilanteessa, jossa myyjä ei ole pyytänyt minkäänlaisia ​​kysymyksiä siitä, mitä tarvitset ja jolla ei ole selvää, mitä haluat? Minulla on ja niin monilla tytäryhtiöillä on yhteistyötä kumppanien johtajien kanssa. Yhteistyökumppanina, joskus parasta, mitä voit tehdä, on tutkimus yhteistyökumppanin verkkosivuilla, kysy kysymyksiä ja kuuntele, mitä kumppanisi on sanonut.

Kun olet ymmärtänyt, mistä kumppanit tarvitsevat, voit esittää ideoita ja mahdollisuuksia, jotta heidät menestyisivät kumppaniohjelmaanne. Jos sinulla on tapaaminen jonkun tytäryhtiöidesi kanssa ja sinulla ei ole mitään tietoa verkkosivustosta tai mainostajien mainoksista, sinun kannattaa järjestää uudelleen kokous, kun sinulla on tilaisuus tehdä kotitehtäväsi .

3. Kysy yhteistyökumppaneilta rakentavista kritiikistä ja palautteista, miten voit parantaa ohjelmasi

Epäonnistuminen voi olla vaikea kysyä ja nöyrä kuulla vastaus, kysyä kumppaneilta, miten voit parantaa affiliate markkinointi-ohjelma voisi olla paras pyydetty neuvoja voit kysyä - pidät siitä tai ei. Tämä on todennäköisesti paras tapa saada kysymyksiä sähköpostitse tai luomalla laskentataulukko, jolla on mittakaava, jossa osakkuusyritykset voivat arvioida eri ohjelmien osa-alueita.

Voit pitää sen yksinkertaisena tai sallia yhteistyökumppaneiden tarjota vapaamuotoista palautetta - valintasi. Kiitos yhteistyökumppaneille, jos he antavat henkilökohtaisesti palautetta. Jos se on nimettömänä, lähetä viestintä, jossa esitetään yhteenveto tuloksista ja toimenpiteistä, joita aiot suunnitella panoksesi tuloksena.

Tietenkin, mitä teet yhteistyökumppanien antamien tietojen kanssa, on tärkeintä ja näyttää kumppaneille, kuinka paljon arvostat heidän mielipiteitään.

4. Sinun ei tarvitse luoda erillistä kumppanisivustoa näiden resurssien saataville. Kävele markkinointiosastosi puoleen ja kysy heiltä mahdollisia vakuuksia tai tuotemarkkinointimateriaaleja, joita he istuvat.

Jos heillä on sähköisesti, voit lähettää tämän helposti tytäryhtiöille. Jos se on paperikopio, selvitä paras tapa skannata se ja muuntaa PDF-muotoon. Puhdista näitä markkinointimateriaaleja tytäryhtiöiden saataville, jotta he voivat ymmärtää tuotteitasi, tuotemerkkiäsi ja kohderyhmääsi.

Jos salassapitovelvollisuuteen liittyy ongelmia, päivitä kumppaniohjelmaansa Ts & Cs sisältämään kieltä yksityisyyden suojasta ja / tai keskinäisestä paljastamisesta.

5. Persoonallisuus voi mennä pitkälle kumppanien hallintaan

One thing Semalt oppinut liiketoiminnassa, joka pätee affiliate markkinointi on, että ihmiset haluavat tietää, että on todellinen henkilö takana sähköpostin ja puhelimen toiseen päähän. Se tarkoittaa itseäsi ja anna persoonallisuutesi näkyä.

Semalt-ammattilainen ja ymmärrys tytäryhtiöidesi ydinliiketoiminnasta on ehdottoman tärkeä onnistuneen affiliate-johtajan kannalta, mutta se on persoonallisuutesi, joka tekee sinusta mieleenpainuvan.

On olemassa monia asioita, jotka liittyvät rakentamaan vahvoja suhteita liiketoimintaan - mutta sydämessä pystytään tehokkaasti kommunikoimaan ja luomaan ratkaisuja monimutkaisiin haasteisiin. Epäpuhtauksien hallinta ei ole erilainen.

Menestyneimmät kumppanijohtajat tietävät, että menestyksen avain on ottaa hyvät suhteet kumppanisi kumppaneihin ja tehdä asioita oikealla tavalla johdonmukaisesti. Päivän päätteeksi, jos autat kumppanisi kumppaneita menestymään ohjelmassa, he auttavat sinua menestymään menestyneimmistä kumppanijohtajista.


Tässä artikkelissa ilmaistut mielipiteet ovat vieraiden kirjoittajien eikä välttämättä markkinointimaa. Tässä on lueteltu semaltin kirjoittajat.Tietoja Tekijä

Rick Gardiner
Rick Gardiner on iAffiliate Managementin toimitusjohtaja, joka auttaa kuluttajateknologiaa ja internet-jälleenmyyjiä laajentamaan brändinsä hankkimaan asiakkaita, joita he eivät voineet muutoin tavoittaa Source .


March 1, 2018