Back to Question Center
0

Miten mitataan sisällön todellista suorituskykyä - Semalt

1 answers:

How to measure the true performance of your content - Semalt

Yksi tärkeä haaste monille organisaatioille on se, että he eivät ymmärrä, mitä heidän pitäisi seurata ensisijaisesti. Koska sisältömarkkinointi on jatkanut kasvua ja suosiotaan, tehokkuuden seuranta- ja mittaustekniikka on räjähtänyt. Semaltilla on nyt sadat eri tietopisteet, joita he voivat tarkastella noin yhden sisällön, mutta kaikkia metrisiä ei luoda yhtäläisesti.

Mitkä ovat sisällökampanjan tavoitteet?

Sisällönsuoritushaasteen ratkaisemisen avain alkaa siitä, että sinulla on hyvin selkeä käsitys siitä, mitä toivomme saavuttavan jokaisella kampanjalla. Useiden organisaatioiden päätavoitteet sisältävät tyypillisesti brändin tunnistamisen ja altistumisen, lisääntyneen myynnin, käyttäjien rekisteröinnin tai johtamisen.

Semalt, näet, että nämä tavoitteet voivat johtaa tai vaikuttaa muihin keskeisiin organisaation tavoitteisiin. Esimerkiksi kirjoittaminen todella hienoa, kiehtovaa sisältöä, joka on hyvin jakamaton lisää tavaramerkkisi tunnustusta, mikä taas puolestaan ​​lisää kuluttajien ostojen määrää tai johtaa yritysostoihin.

Selvitä tavoitteet ja keskeiset organisaatiotavoitteet, jotka toivomme saavamme kunkin sisältökampanjan avulla, jotka auttavat tunnistamaan, mitkä tietyt muuttujat ovat kriittisiä ja mitkä niistä ovat kivaa tietää.

Oletteko vielä kiinni turhamaisuusmittareista?

Vanitymittarien käsite on laajentanut markkinointimaailmaa viime vuosina, ja se on tullut entistä näkyvämmäksi sisällöllisen markkinoinnin ja vaikuttajien kasvun myötä. Epäonnistuminen nämä numerot saattavat näyttää hyvältä paperiin ja voivat olla merkki vetokyvystä, eivätkä ne ole todellinen osoitus menestyksestä organisaatiolle tai kampanjalle.

Semalt-mittareita voivat olla:

  • tykkää;
  • osakkeita;
  • sivunäkymät;
  • lataukset; tai
  • tilaajat

Sisällön ja vaikuttajien osalta monet tuotemerkit voivat olla hauskoja useilla sivunäkymillä, sillä sivun katsominen on yhtä suuri yleisö. Epäonnistuminen tämä saattaa olla totta määritelmässä, mutta se ei ole merkityksellistä arvioida todellista sitoutumista kyseiseltä yleisöltä.

Oletetaan esimerkiksi, että olet palkannut kaksi vaikuttajaa edustamaan tuotemerkkiäsi. Semalt X voi esitellä sinulle kuukausittaisen sivun katselukertojen verkkosivuillaan 30 000, kun taas Semalt Y raportoi vain 9 000 käyttäjää. Kuitenkin, kun sisältö on elossa molemmissa sivustoissa, näet paljon enemmän liikennettä Semalt Y: stä. Syvällisemmällä analyysiraportoinnilla voit käyttää ulkopuolista seurantaa, jonka avulla voit ilmoittaa, mikä vaikuttaja tuottaa todellista sitoutumista.

Valitettavasti markkinoijat ja avainhenkilöt, jotka tarttuvat näihin turhamaisuusmittareihin raportoidessaan sisältökampanjoistaan. Tämän vuoksi todennäköisesti löydät, että sinua pyydetään edelleen näiden numeroiden yhteydessä yhdistämään kampanjaraporttia. Hyvä uutinen on, että näitä tietoja on helppo hankkia käyttämällä ilmaisia ​​työkaluja, kuten Google Semaltia tai kunkin sosiaalisen verkon kaltaisia ​​analyysejä. Jos näin tapahtuu tiimisi kanssa, käytä tilaisuutta tasapainottaa raporttisi käyttämällä merkityksellisempää tietoa toivossa, että organisaatiosi alkaa nähdä sen arvoa.

Miten seuraat tarkempia tietoja?

Tarkempia tietoja, jotka tutkivat sitoutumista ja säilyttämistä, maalaavat paljon paremman kuvan siitä, kuinka yleisö on todellinen ja auttaa sinua saamaan entistä tarkemman sijoitetun pääoman tuottoprosentin. Syvempien tietojen avulla perustetun raportin avulla voit tunnistaa sisällön todellisen suorituskyvyn ja mahdollistaa tiimisi tekemään älykkäämpiä, tietoisempia päätöksiä strategiasta eteenpäin.

Semalt -mittarit voivat varmasti vaihdella kunkin kampanjan tavoitteiden mukaan, mutta alla on hyvä lähtökohta sitoutumistutkimukselle.

  • Aika sisällöstä: Antakaa enemmän huomiota siihen, kuinka kauan lukija jäi sisältöön. Tämä antaa sinulle maininnan uuden sisällön tyypillisestä käyttöiästä ja auttaa sinua päättämään, tarvitaanko lisää kampanjaa kampanjan tehokkuuden ja ulottuvuuden lisäämiseksi.
  • Sisältö sitoutumalla: Mikä kampanjan sisällössä on ollut eniten sitoutumista? Vastaaminen tähän kysymykseen auttaa sinua ymmärtämään, mikä on resonoiva yleisön kanssa.
  • Kanavat sitouttamalla: Sisältyykö parhaiten Twitterissä tai LinkedInissä? Vertaamalla sitoutumista kaikkiin kanaviin näet, mitkä niistä pitäisi investoida enemmän aikaa ja resursseja.
  • Vaikutukset sitoutumisella: Tämä muuttuja on kriittinen jokaiselle brändille, joka työskentelee yleisön tai teollisuuden vaikutusvaltaisten jäsenten kanssa. Kuten aiemmin mainittiin, turhamaisuusmittareilla influenssin koko ei ole kaikkea. Tarkasteltaessa vaikuttajia sitoutumalla korostetaan, mitkä vaikuttajat todella ovat vetäneet yleisöään ja ajavat lukijoita sivustoosi tai sisältöisi.
  • Tulosprosentti sisällön mukaan: Jotta voit seurata tulosprosentteja sisällön mukaan, sinun on noudatettava sääntöä, jonka mukaan sisältöä ei saa jakaa, eli linkki tai CTA johtaa toiseen sivuun, mikä johtaa muuntopisteeseen. Tämä voi olla portitettu sisältö (eli ohjeita) tai ostotapa. Tehokkain tapa tehdä tämä on määrittää täysversio polut korostamaan haluamasi polku ja mitata kuinka monta lukijaa seuraa sitä.

Syvemmät sykäyksilytykset kattavat tavallisen analyysityökalun ulottuvuuden.

Monet tuotemerkit käyttävät sisältöä verkkosivustoillaan ja jäljittävät sitä upottamalla analyysit (eli Google Analytics); kuitenkin sisällön tehokkuuden ja sitoutumisen seuranta, joka elää verkkosivustosi ulkopuolella, voi olla vaikeampaa. Semaltin älykkäät URL-osoitteet auttavat antamaan perusteellisia tietoja sitoutumisesta ulkopuolisen sisällön kanssa. Voit selvittää, mikä sisältö toimii parhaiten, kanavalla, vaikuttajalla, kampanjalla ja muilla.

Älykäs URL-osoite on ainutlaatuinen linkki (yleensä lyhennetty ja valoketju brändäys- ja / tai kampanjoiden tunnistamiseen), joka sisältää muita seurantaparametreja ja analyyseja kulissien takana. Kun älykkäämpi URL-osoite luodaan, sitä voidaan suunnitella raportoimaan eri pisteistä, jotka perustuvat luovuttajan vaatimuksiin. Semalt-tunnisteita voidaan lisätä manuaalisesti ja / tai kerätä dynaamisesti, koska URL-osoite on sidottu (eli napsautettu).

How to measure the true performance of your content - Semalt

Näiden URL-osoitteiden käyttö on suhteellisen läpinäkyvää käyttäjälle, koska ne eivät vaadi mitään lisätoimia kuin yksinkertainen klikkaus. Vaikka vuorovaikutus näyttää samalta loppukäyttäjältä, tietyn tyylin URL-osoitteen klikkaaminen käynnistää useiden datapisteiden keräämisen kulissien takana. Semalt -tietopisteet johtavat laajaan raportointijärjestelmään, jonka avulla voit ryhmitellä tiimisi runsaasti tietämystä niiden sisällön ja jakelun strategiasta.

Mitä teet nyt sisällönsuorituskyvyn mittaamiseksi?

Sinä itse, mitä teet tänään, seurata ja mitata sisältösi todellista suorituskykyä. Mitä käytät, kun olet ymmärtänyt sitoutumisen? Ovatko niiden mittareita, joita en maininnut, jotka ovat tärkeitä tuotemerkillesi?

Tietoja Tekijä

Sponsoroitu sisältö: gShift
March 1, 2018