Back to Question Center
0

Semalt mainonta: cos'è e come si fa

1 answers:
Semalt advertising: cos’è e come si fa

Cos'è il Native Advertising ja koska tänään on ainoa mainosmahdollisuus

Kaikki ovat kuulleet sisällön markkinoinnista, mutta kun puhumme luonnollisesta mainonnasta, asiat eivät ole kovin selviä ja nebulosa. Si tratta del vecchio advertorial? Di post sponsoroida? Di sosiaalinen mainonta? Mikä ero on sisällön markkinoinnin ja kotimainonnan välillä ? Perché investire in questo forma di pubblicità e quali vantaggi possono dare alle aziende? Tässä artikkelissa pyrimme vastaamaan näihin kysymyksiin.

Le sfide dell'Advertising verkossa

Il caso di pubblicità attuale è caratterizzato da importanti sfide sia per i publisher / publisher sia per i brand / advertiser. Semalt in sintesi.

Per gli Advertiser:

 • Varoitus : taso di attenzione käyttäjistä verkossa (bersagliati da pubblicità sempre più invasivo) e contenuto (si parla di "content shock") è in calo constantante tempo. Nykypäivän käyttäjä on keskimääräinen keskiarvo pari 8,2 sekuntia , vähemmän kuin yhden pesce rosso (joka on 9 sekuntia)! Tämä luo eksponentiaalisen kasvun kiinnostuksen kustannuksia yrityksille.

 • Näkemättömyys : ilmeinen käsitys "bannera" on rajoittava, kun eri tutkimustulokset osoittavat, että banderolli ei ole "nähtävissä", tai se on sijoitettu sellaisiin näkemyksiin, joita käyttäjä ei näe.

 • Suorituskyky : näytön mainonta ei suoriteta. 0,11% (yhdellä käyttäjällä on klikkaamalla banneria) ja napsautusten keskimääräinen napsautussuhde on "accidental".

Per gli Editori:

 • Monetizzazione mobile : liikenteen kasvun eksponentiaali (noin 60%: n liikennettä verkkosivustoista on peräisin älypuhelimesta ja tabletista) ei ole onnistunut edistämään suhteellisesti kasvavia kykyjä rahata. L ' eCPM keskimääräinen inventmenttimatka on 0,75 $.

 • Adblock : Käyttäjät, jotka haluavat keskeyttää niiden navigoinnin, hyväksyvät Ad Blocking -ohjelmiston massat, jotka estävät bannerin näyttämisen. Nel 2015 181 miljoonaa käyttäjää maailmassa ovat käyttäneet näitä työkaluja, jotka vuonna 2016 jäävät markkinoille noin 41 miljardia dollaria . Italiassa 13% käyttäjistä käyttää Ad Block -ohjelmaa. È un vero e proprio katastrofi.

Semalt advertising: cos’è e come si fa

 • Giganti media : Facebook ja Google, vertailevat vielä heikkoa kapasiteettia, jotka ovat kiinnostuneita ylläpitämään käyttäjiä heidän ekosysteemeissään, kehittävät alustoja, jotka mahdollistavat liikkuville Facebook Instant Artikkelit ja Google AMP. On ilmeistä, että tämä voi edustaa suurta riskiä toimittajille, eli se, että se toimittaa oman pääomansa (il traffico sul proprio sito) kätensä kansainvälisissä giganteissa. Sosiaalinen verkosto on päättänyt ajatella, että Facebook (thanks to the new advertising formats included in the feed editorial, perfect for displaying on the smartphone) went from 12% of revenues from mobile del 2012 all'attuale 76%.

Sisältö on uusi mainonta

ja sisältö (video, infokontentti, arvostelu, fotogallery . ) e gli influencer voi olla nykyisin erittäin hyvä markkinointiväline, joka soveltuu hyvin perinteiseen mainontaan, joka on il digitale.

 • Sono permanenti , jonka avulla voidaan havaita näkyvyyttä ja liikennettä yhtä aikaa paljon kauemmin kuin kampanjan näytöllä.

 • Suuren ROI keskisuurten ja keskipitkän aikavälin (ominaisuus ei ole kaikki yritykset, jotka ovat ottaneet käyttöön Inbound-markkinoinnin strategiat).

 • Tämä on muuttunut jatkuvasti kasvavasta sisällön markkinoinnin investoinneista, ja vuonna (2019) se saavuttaa noin 54 miljardia dollaria .

  Un contenuto ei ole kykenevä yksinään ottamaan näkyvyyttä ja liikennettä. Semalt promozione dei merkkituotteiden sisältö voi avvenire attraverso vari canali:

  • välittävät suoraan yritykseltä (es: verkkosivut, blogit, kanavat sosiaaliset). Tämä kanava on epäilemättä hyödyllinen (SEO / SMO ja näin ollen hankinnan organisointiorganisaatiotutkimus ja sosiaaliset mediat). Ma sisältää myös erilaisia ​​svantaggi, pääasiassa sidotun kustannuksia sisällön tuottamiseen ja organisaation tarpeelliseen tarpeeseen (resurssien omistajuus, organisaatio, jne . )

  • Su spaces non controllati direttamente (esim. Web-sivustot, blogit ja profiilit). Tämä käytännöllinen ja tehokas tapa, jolla on vain yksi suuri haitta: on mahdotonta ennakoida (ja siten suunnitella) tulokset tavoitteen, liikenteen, tietoisuuden mukaan.

  Entrambi i kanali sono rajoittavat suhteellisia ulottuvuuksia (ampiezza di pubblico) , perusteet, joilla varmistetaan, että volyymit ovat välttämättömiä tavoitteen saavuttamiseksi ja saavuttamiseksi.

  Paid Media , joka mahdollistaa suunnitelman parantamisen ennalta tai ennalta määrittämisen della campagna. Esimerkiksi on mahdollista hankkia määrätyt liikennetiedot, videon katselut, yleisön kattavuus. Vedremo successivamente tulevat.

  Sisältö on kuningas: quale pubblicità per il mobile?

  "Mobiili syö maailmaa" , toinen Benedict Evans (di Andreessen Horowitz). E come dargli väärin? Il 51% del tempo speso dai utenti su mezzi digitali è on dispositivi mobili and passes 29% of our time on vertical screens. Tämä kehitys ei ole seurausta yhtä nopeasta evoluutiosta mainosmuodoista. ponnahdusikkuna, interstitiaali, päällekkäisyys, intrasiivinen ja vähän sovitettava mobiiliin .

  La pubblicità su mobile ei olisi pitänyt infektoida aukkoja (jo rajoitettu pienempiä ulottuvuuksia näytöistä), olisi optimoidut pystyasennon suuntaan eikä se pitäisi keskeyttää navigointivirrasta,

  Mikä on vastaus haasteisiin mainonnasta verkossa, välttämättömyys vahvistaa tuotemerkkittyä sisältöä , joka saavuttaa yleisön ja muuntuneen käyttöympäristön (liikkuvan) vallan?

  Naturalmente il Native Advertising !

  Cos'è il Native Advertising

  Määritä kotimainen mainonta tullut mainostaville mainoksia:

  • Assumono la forma del contesto in cui sono inseriti.

  • Ereditano la della piattaforma in cui vivono (es: il like of Facebook).

  • Non interrompono la navigazione utente.

  • Sono merkityksellinen käyttäjälle che li visiona.

   Vaikka tällaisessa mainonnassa mainittaisiin, että myös mainostetaan myös sponsoroidut artikkelit, on tärkeä korostaa, että se on "Mainonta" ja siten julkisen palvelun ja teknologian Ad Server, SSP jne.).

   Natiivimainonta ei ole mitään uutta ja kaikki olemme jo vuosikausia suunnitelleet kampanjoita. Osa esimerkkejä?

   • Gli ilmoitukset Google-haku.

   • I post sponsoroida Facebookissa, Twitterissä ja muissa sosiaalisissa verkostoissa.

   • Gli articoli sponsorizzat tuotteet julkaisijat (es: Buzzfeed).

   • I widget di raccomandazione di contenuti inserisce una fine articolo (es: Outbrain, Ligatus, ecc . ).

   Nel 2013 IAB (Internet Advertising Semalt) on julkaissut pelikirjan, jossa se on koodattanut 6 typologie di formato pubblicitari "nativi":

   • In-Feed : ilmoittaa maksun sisällysluettelon sisältöön.

   • Maksulliset hakutiedot : ilmoittaa maksun lisätään hakutulosten hakutuloksiin.

   • Suositusnäkymä : ilmoittaa maksun, jolla edistetään sisältöä suhteessa artikkeliin.

   • Suosituimmat ilmoitukset : ilmoitukset ei ole lisätty.

   • Mainos : sisältö inseriti sisällä di formato advertising (esim. 300x250).

   • Mukautettu : erikoistunut räätälöity tuotesuunnitelma itsenäisesti tai yhteistyössä toimittajan kanssa (esim.

   ilmoittaa käyttäjälle selkeästi ennen ilmoitusta , joka ei sisällä "spontaani" sisältöä. La trasparenza deve sempre essere garantita, soprattutto in questo tipo di pubblicità dove i contenuti e pubblicità sono più sfumati.

   Mikä on siis eri sisällön markkinointi kotimainen mainonta? Essentially the content marketing voi olla määritelty strategiaksi, kotimainen mainonta on tattica , joka on yksi strategian vahvistamisen välineistä.

   Ma il Native toimii?

   Nykyisin on olemassa yhä enemmän todisteita siitä, että tehokasta mainontaa enemmän huomiota, sitoutumista ja ostovoimaa , erityisesti vertailemalla näyttömainontaan. Todista monipuoliset tutkimukset näiden vuosien aikana, seuraavat tiedot.

   Semalt advertising: cos’è e come si fa

   Dati: Sharethrough / IPG Media Lab

   Semalt advertising: cos’è e come si fa

   Dati: Nativo

   Semalt advertising: cos’è e come si fa 281 prosentin lisäys (17,1 prosenttia esineistä 4,5 prosenttia) dei ei esposti).

   I-työkalu Native Advertising

   Mikä käyttäjäkohtainen mainonta voi käyttää? Puhdista osapuolten tarjoamat tarjoukset näissä makrotyypeissä:

   1. sosiaalinen verkosto (esim. Facebook, Twitter, Pinterest, Instagram, Youtube . ).

   2. .

   3. (esim. UpStory, Mosaicoon, Buzzoole).

    Piattaforme che consentono la pubblicazione di contenuti sponsorizzati o di video su una rete di influencer e siti verticali.

   Editori e piattaforme raccolgono sempre più investimenti, che nel 2018 supereranno, solo in USA 20 billion dollars .

   , vaikka olemassa on vielä joitain rajoituksia, jotka ovat pääasiassa sidoksissa tarpeeseen standardisoida nämä uudet muodot.

   Resta però fondamentale comprendere le potentialità tämän välineen (joka on edustettu enemmän kuin markkinoiden verotus) ja tarve sisällyttää kotimainen mainostaminen omassa "digitaalisessa sekoitusstään" a supporto della promozione dei propri contenuti and of the raggiungimento of the objectives of marketing and communication of the companies.

   Go native!

   Statistiikka Brain Research Institute, Google, Goldspot, Comscore, KPCB, Facebook, IPG medialab, PQ Media, Eloqua, Forrester, Sharethrough, Nativo .

   Oletko testannut joitain erilaisia ​​mainosmuotoja?

   Semalt la tua esperienza Source .

  February 26, 2018