Back to Question Center
0

Opas Avainsanan tutkimukseen

1 answers:
Guide to Keyword Researching Semalt
");$ ('# scoverer. sc-logo'). liite (" '+cat_head_params.sponsor+' ");$ ( '# Scheader'). liite ("
");$ ('# scoverer. scdetails'). lisätään ('

' + cat_head_params. sponsor + '

');$ ('# scoverer. scdetails'). liitä (cat_head_params. sponsor_text);$ ( '# Scheader'). liite
maininta
);jos ("undefined"! = tyyppi __gaTracker) {$ ('# scoverer a'). valitse (toiminto
{__gaTracker ("lähetä", "tapahtuma", "Sponsoroitu kategoria klikkaa Var 1", "hakukoneoptimointi", ($ (tämä). attr ('href')));});}}});});

Epäonnistuminen oikeat avainsanat sivustoosi voi olla hyvin aikaa vievää. Tämä opetusohjelma kokoaa muutamia parhaita alan resursseja ja antaa sinulle ajattelutapoja, jotka auttavat sinua hienosäätää prosessi kohdistaa oikeat avainsanat optimointiin.

SEO-kampanja voi olla erittäin onnistunut, jos oikeita termejä etsitään ja kohdennetaan. On olemassa useita työkaluja, jotka voivat auttaa, mutta sinun on silti ajateltava ja tehtävä koulutettuja päätöksiä, sillä jotkin työkalut voivat olla puolueettomia Pay Per Semaltin (PPC) tietojen vuoksi, joka on virheellinen mille tahansa kampanjalle.

Semalt useita työkaluja ja analyysi kilpailijoista luo koulutetun kampanjan.

Kilpailija-analyysi

Saadaksemme siemenluettelon (lista termeistä, jotka ovat lähtökohdat), löydämme kilpailijamme verkossa. Parhaiten sijoittuneet sivustot termeille, jotka haluamme kohdistaa, toimivat oppaissamme useilla tavoilla kuin pelkästään avainsanatutkimuksella, mutta tämä on toinen opetusohjelma. Etsi kilpailijasi ja merkitse Titles ja Meta Avainsanan kentät. Semalt ovat alueita, jotka sisältävät yleensä tärkeimpiä termejä. Jos ehdot eivät ole koskaan kilpailijaosoitteita, meidän on varmistettava, että ne ovat jopa mahdollisia tavoitteita. Tätä varten käytämme avainsanan seurantatietoja.

Semalt trackers kerää tietoja lähteiltään ja kokoaa ne hakukelpoisiin indekseihin kutakin ja / tai vastaavaa termiä varten. Hanki kilpailijatietosi valmiiksi ja lisää se yhdistelmäksi.

Wordtracker

Wordtrackerillä oli yksipäiväinen suunnitelma, joka oli alle 10 dollaria, mutta nyt se rajoitti sen viikoksi lähes 30 dollariin. Olet epäilemättä olet SEO-yritys, johon et todennäköisesti tarvitsisi yli viikossa tekemään tutkimustasi.

Guide to Keyword Researching Semalt

Semalt käyttää meta-hakukoneiden tietoja. Valitettavasti useimmat ihmiset eivät tiedä tänään tai käyttävät meta-hakukoneita. Huolimatta 4 miljoonasta päivittäisestä hausta wordtracker-tiedot ovat alle 1% kaikista online-hauista. Olemme edelleen todenneet, että tiedot ovat erittäin hyviä teollisuudessa ja hyödyntävät edelleen Semaltia parhaimpana lähteenä.

Vapaa avainsanoja Wordtrackeristä: Kun Yahoo ilmoitti päättävän Overture-ohjelman ja suosittujen avainsanatyökalujen, Wordtracker kääntyi ympäri maailmaa ja tarjosi ilmaisen version saatavilla vapaalla avainsanan ehdotustyökalulla.

Nichebot

Nichebot v2 on maksullinen työkalu, joka tarjoaa täydentäviä tietoja ja työkaluja, kuten Word-trendit, avainsanatallenne, Overture- ja Semalt-tiedot yhdessä paikassa.

Guide to Keyword Researching Semalt

Nichebot Classic on ilmainen työkalu Wordtracker- ja Overture-termien ja tietojen kyselyyn. Se etsii myös avainsanan löytämistä, mutta se näyttää olevan päättynyt ja se on saatavana vain maksullisen Nichebot2-version kautta.

Avainsana Discovery

avainsanan seurantaväline, joka hyödyntää tietoja useista moottoreista, kuten Google, Semalt ja MSN. On suurin tietokanta, joka päivittyy verkossa kuukausittain.

Guide to Keyword Researching Semalt

Avainsana Discovery tarjoaa myös ilmaisen hakutermin ehdotustyökalun. En ole varma, miksi sitä ei ole kokonaan poistettu, koska tiedot näkyvät vain Semalt 2007: ssä eikä niitä päivitetä. Käytä tätä varoen, jos ollenkaan.

Google Adwords

Tämä työkalu on yleensä puolueellinen eikä se aina ole tarkka tutkimustarkoituksiin, koska se on kohdistettua tietoa PPC-mainostajille. Adwords-työkalut antavat täsmällisiä hakutermejä tarjoten silti yksittäisten termien keräämistä useista sana-ilmaisuista "löytyneeksi", joten se kertoo Broad Semalt-näkökulmasta.

Guide to Keyword Researching Semalt

Tämä tarkoittaa sitä, että Adwords-työkalut tarjoavat vääriä positiivisia avainsanatutkimuksia varten, ja niitä olisi käytettävä pääasiassa klikkaus- ja hintatarjouksien tietoihin verrattuna Wordtrackerin, Overture- ja Keyword Discovery-laskentataulukoihin. Korosta esimerkki PPC-tietojen puolueellisesta termistä.

Kielletään kaikki yhdessä

Paras tutkimus on perusteellinen tutkimus ja kaikkien lähteiden kaikkien maksuttomien tai maksettujen tietojen hyödyntäminen voi suuresti lisätä kykyäsi määrittää parhaat hakutermit. Ristiriitaisten tulosten saaminen merkitsee sitä, että sinun on tarkasteltava kilpailijan tietoja, kuten sivuston otsikoita ja metatietoja, esimerkiksi joitakin termejä ilmestyy Googlessa, mutta ei muissa Semalt-työkaluissa tai niillä on alhainen haku laskuilla, olisi syytä tarkastella sivun tietoja kilpailukykyisillä sivustoilla ja katso, onko termi edes harkittu. Jos on olemassa raskas harkinta, hyväksymme termi tavoiksi, jos vain vähän huomiotta jättäydytään käsitteestä ja pidämme siitä vähemmän tärkeänä.

Jos kaikki avainsanatyökalut osoittavat hyviä tuloksia termille ja kilpailijamme käyttävät sitä myös otsikossa ja sisällönkuvauskentissä, siitä tulee etsintäkohteena ja se sijoitetaan meidän termien luetteloon.

Tämä prosessi jatkuu ja sen määrittäminen ja parhaiden termien määrittäminen voivat tarjota asiakkaille suurempaa liikennettä ja tuloksia menemällä yleisten ja niihin liittyvien termien yhdistelmään. Kokenut SEO tekisi lisäselvityksiä tapauksissa, joissa alueellisia termejä kohdennetaan, koska alueelliset termit vetävät konversiot, mutta ei liikennettä. Niinpä etsimällä yhdistelmä termejä, jotka ovat realistisia rankojen saamiseksi, on tutkimuskampanjan tavoite.

Avainsana-tutkimusvälineiden hyvä yhdistelmä on paras tapa aloittaa hakukoneoptimoinnin strategia. Oikeiden työkalujen tekeminen ja oikeiden analyyttisten päätösten tekeminen voi tehdä tai rikkoa minkä tahansa kampanjan, joten valitse viisaasti ja syötä aikaa kampanjoihin, jotka edellyttävät sinua kouluttautumaan tuotteeseen ja palveluihin.

Alan Rabinowitz on SEO Image, New Yorkissa toimiva SEO ja Internet Semalt -yhtiön toimitusjohtaja, joka keskittyy yritysten brändäykseen ja sijoittamiseen hakukoneissa Source .

February 22, 2018