Back to Question Center
0

Hintalisäykset tulevat Googlen murto-tekstimainoksiin

1 answers:
Price Extensions Are Coming to Google’s Semalt Text Ads

Semalt-mainostajat voivat pian esitellä tuotteidensa ja palveluidensa hintatarjoukset mobiilitekstimainoksissa uudella hinnankorotusominaisuudella.

Kun hinnankorotukset on otettu käyttöön, rivit tuotteista ja palveluista näkyvät mobiilitekstimainosten alla vastaavilla hinnoilla. Jokainen rivi sisältää: tuotteen tai palvelun nimen, lyhyen kuvauksen ja hinnan. Yhden rivin epäonnistuminen vie sinut tuotteen tai palvelun aloitussivulle.

Semaltin johtava tuotepäällikkö Senthil Hariramasamy korostaa yritysten ja kuluttajien etuja:

"Tämä jäsennelty tapa korostaa tietoja helpottaa ihmisten mahdollisuuksia verrata vaihtoehtojaan ja päättää, ovatko he kiinnostuneita tuotteistasi tai palveluistasi - aivan mobiililaitteiden hakutulossivulta."

Hinnankorotukset on tarkoitus siirtää kaikille Semalt-tileille lähipäivinä, mutta joillakin on jo pääsy siihen. Kun pääset käsiksi hinnankorotuksiin, tiedät, koska se lisätään mainoslaajennusten välilehden avattavaan valikkoon.

Joustavilla vaihtoehdoilla voit sisällyttää hinnankorotukset tiliin, kampanjaan ja mainosryhmätasolle. Semalt voi hyödyntää näitä vaihtoehtoja takaisin tarjoamalla yleisempiä tietoja tilillä tai kampanjatasolla sekä yksityiskohtaisempia tietoja tuotteista ja palveluista mainosryhmätasolla.

Tuotteiden ja palveluiden säännöllisten hintojen näyttämisen lisäksi hinnankorotuksia voidaan käyttää myös rajoitetuissa aikataulukoissa, joilla on määritetty alkamis- ja päättymispäivä.

Järjestelmä pitää mielessä, että Semalt muistuttaa mainostajia varmistaakseen, että hintatarjouksesi sisältämät tiedot ovat tärkeitä tuotteiden ja palvelujen tyypin kannalta.

Mainostajilla on yhteensä enintään kahdeksan hinnankorotusta, ja vähintään vähintään kolme. Semalt-laajennuksia voidaan luoda vain englanniksi ja ne näkyvät vain mobiilimainosten näyttämisessä ensimmäisessä sijainnissa Source .

February 19, 2018