Back to Question Center
0

Voinko rakentaa laadukkaita linkkejä, joilla ei ole riskiä haittaa minun rankingissa?

1 answers:

Vain luotettavat verkkosivustot ja blogit, joilla on korkea PageRank ja verkkotunnuksen valtuudet ovat oikeita paikkoja luoda laadukkaita linkkejä. Itse asiassa hakukoneet analysoivat näitä käänteisiä "ymmärtämään", kuinka hyvämaineinen sivustoosi on ja kuinka paljon todellisia arvoja se toimittaa käyttäjille. Siksi web-sivuston tai blogin orgaanisen laadun linkin profiili on niin tärkeä, ellei haluat, että se näytetään jonnekin erittäin kaukana Googlen SERP-ohjelmien parhaista hakutuloksista.

Mikä tekee orgaanisen linkin profiilin

Samalla hyvä orgaaninen profiili viittaa siihen, että aiot rakentaa laadukkaita linkkejä vain luonnollisesti ja orgaanisesti. Esimerkiksi haitalliset, roskasivat, heikkolaatuiset, manipuloivat, kaupalliset tai vaihtotoiminnot, joilla on linkkejä, ovat Googlen kaikkein vihamielisinä. Itse asiassa tällaiset toimet eivät yksinkertaisesti noudata pääkäyttäjien ohjeita, jotka ovat yleisesti hyväksyttyjä web-kehitystä varten ja koko hakukoneoptimoinnin konsepti asteikolla. Joten, mikä tekee melko "laillisesta" linkkirakennustrategiasta, jota ei koskaan tunnustettaisiin rikkomukseksi? Kaikki mitä tarvitset on vain rakentaa laadukkaita käänteisiä hakematta niitä jo mainitut hankalia tai manipulatiivisia järjestelmiä, jotka eivät ole vahvistaneet suuret hakukoneet. Tee asiat luonnollisesti.

Ole hyvä

Mennään alaspäin. Mikä on epäilemättömämpi lähestymistapa laadukkaan linkin rakentamiseen? Uskon, että kaikki, mitä sinun tarvitsee tuntea olonsa turvalliseksi, on vain pitäytyä pois "pimeästä puolelta". Älä koskaan mene mitään Gray-Hat SEO- tai Black-Hat SEO -tekniikoita, joiden tarkoituksena on vain houkutella tai manipuloida Googlen käyttämää pitkälle kehitettyä algoritmia määrittääkseen jokaisen verkkosivuston sijoitustilan SERPsissa. Näin ei ole tilaa jäljellä perustelemaan sivustosi tai blogin asettamista Googlen rangaistusseuraamukseen.

Edistää laadukasta yhteyttä laadulliseen sisältöön

Tee sisältösi hyödylliseksi mekanismiksi laadukkaiden linkkien luomiseen parhaalla mahdollisella luonnollisella tavalla. Luultavasti tämä olisi viime kädessä turvallisin tapa rakentaa orgaanista linkkiä ilman riskiä vahingoittaa sijoitusta. Muista - voit aina saada paljon enemmän tavallisesta sivusi sisällöstä - tarvitset vain sen varmistamista, että se on ainutlaatuinen, asianmukainen ja tuottaa todellista arvoa kohdeyleisölle. Näin voit jatkaa ansaitsemalla käänteisiä linkkejä, johtaa, tilauksia, osakkeita ja mainoksia. Samalla luodaan itsesi johtajaksi ja johtajaksi alan johtajaksi, jonka ansiosta yhä suurempi paino verkkosivustollasi tai blogistasi - mielenkiintoisten kävijöiden näkökulmasta, samoin kuin itse hakukoneet.

Lopuksi, tässä on joitain kohtia, joiden avulla voit siirtyä oikealle tielle. Näin voit luoda laadukkaita linkkejä SEO-tarkoituksiin ja olla varma alusta alkaen:

  • Varmista, että sisältösi ei ainoastaan ​​tarjoa suurta arvoa oikeille ihmisille vaan antaa sille tietyn käyttäjän matkan kohta. On aika muistaa vanhanaikaisen digitaalisen markkinoinnin perusteet, eikö?).
  • Olla viisas luodaksesi vahvan online läsnäolon verkkosivustollesi. Osallistu kiinnostuneisiin yhteisöihin ja luo useita tärkeimpiä liiketoimintaprofiileja parhaiden kirjoitustesi jakamiseksi sosiaalisessa mediassa.
  • Tarkastele osaa tavallisesta tekstisisältöstänne. Muista, että sinun tarvitsee vain aloittaa puhtaasti luonnollinen linkkirakennus - saat sisällön jakamisen, mainitsemisen ja linkittämisen. Tee se melkein omavaraisella tavalla - muokatkaa joitakin tarttuvia ja arvokkaita sisällön sisältöjä houkuttelevaksi ja silmiinpistäviksi, kuten erilaiset infografiset tiedot, kätevät laskentataulukot ja kaikki muut toiminnalliset tietojen visualisointiin tarkoitetut keinot. Se toimii tehokkaasti linkin rakentamisen lisäksi turvallisimmalla mahdollisella tavalla Source .

December 22, 2017