Back to Question Center
0

Miten saada laadukkaita linkkejä sivustollesi strategioilla, jotka toimivat?

1 answers:

Kaikki sivuston omistajat, jotka haluavat parantaa sijoitustaan, etsivät tapoja saada linkit verkkosivustoihinsa. Saapuvat linkit ovat tärkeitä tekijöitä sivustosi sijoitukselle ja äänesi tuotemerkkivaltuutukselle. Linkkirakenne on prosessi, jolla luodaan uusia sisääntulevia linkkejä muilla kapeilla verkkosivustoilla, joilla pyritään nostamaan brändin valtuutusta ja houkuttelemaan enemmän liikennettä linkitettyyn lähteeseen. Linkkirakentamismenetelmä viittaa sivun optimointiin, ja sen pitäisi tapahtua sen jälkeen, kun sivuston rakenne ja käytettävyyden parantaminen, laadukkaan sisällön valmistelu ja käyttäjäystävällinen muotoilu ovat luoneet. Kun kaikki sivun optimointitoimet on tehty, on aika näyttää sivustosi laajemmalle yleisölle. Linkkirakentaminen on hyvin samankaltainen kuin suusanallisesti, joka sopii sisääntulevan markkinointistrategian kanssa - apivita serum review.

Kaikkien käänteisten linkkien luominen on mahdotonta. Samoin siksi sinun on tiedettävä joitain yleisiä käänteisiä laatutekijöitä, jotka sisältävät:

 • Saapuvat linkit ovat voimakkaita, kun ne tulevat teollisuudenalan web-lähteistä.
 • Ankkurointitekstin on oltava luonnollinen ja siihen on liitettävä sisällön aihe ja kohdennettu avainsana.
 • Käänteisen linkin ympärillä olevan tekstin on oltava mahdollisimman tärkeä ja hyödyllinen. Käyttäjien ei pidä houkutella mainontaa.
 • Saapuvan linkin määrä sivullasi, joka yhdistää sinuun.
 • Linkittävän sivun viranomainen ja maine.
 • Yhteys verkkosivuilla PageRank. Lisäksi sinun on pidettävä mielessä seuraavat tekijät rakentaessasi linkkejä sivustoosi:

  • Monimuotoisuus

  Käännöksesi pitäisi olla rakennettu useille verkkotunnuksille, jotta Google näyttäisi, että sisältösi on arvostettu eri ihmisten lukumäärän mukaan. Lisäksi luomalla linkkejä eri aloilla voit parantaa linkkisi profiilia ja tehdä siitä orgaanisempia.

  • Tasapaino dofollowin ja nofollow linkkien välillä

  Tietenkin useimpien verkkovastaavien ensisijainen linkkirakennustarkoitus on saada dofollow-linkkejä, linkin mehu linkitettyihin lähteisiin. Jotta voit luoda terveellisen ja luonnollisen näköisen kääntöyhteyden profiilin, sinun täytyy luoda sekä dofollow että nofollow ulkoisia linkkejä.

  • Ankkurointitekstit

  Sinun on luotava erilaisia ​​ankkuritekstejä kullekin ulkomaille. Ankkurointitekstien pitäisi lisäksi näyttää samalta kuin tuotemerkki tai kohdennettu avainsana. Muista, että samat ankkuritekstit todennäköisesti loukkaavat maineesi ja aiheuttavat Google-rangaistuksia.

  Ennen suurta Google-päivitystä vuonna 2012 kaikki ylläpitäjät korostivat saapuvien linkkien lukumäärää pikemminkin kuin niiden laatua. Kuitenkin, kun Google Penguin -päivitys tuli esiin, kaikki vanhat mustan hatun SEO-linkin rakentamisen strategiat eivät olleet tehokkaita.

  Joten keskustelemme siitä, miten saada linkit verkkosivustoosi orgaanisesti:

  • Toimitukselliset linkit

  voi saada toimituksellisia linkkejä pelkästään ottamalla yhteyttä niche-suhteisiin korkeisiin PR-sivustoihin ja keskustelemalla heidän kanssaan linkkirakentamismahdollisuuksistasi. Sinun on kuitenkin oltava valmis, jotta voit tavoittaa lukuisat verkkosivuston omistajat, ja tuloksena heitä jättävät huomiotta tai saavat kielteisen vastauksen. Voit tarkistaa niche-sivustojen valtuudet hyödyntäen Semalt Web Analyzer tai Majestic.

December 22, 2017