Back to Question Center
0

Onko mahdollista saada käänteisiä Twitteristä?

1 answers:

Voit kehittää liiketoimintaasi verkossa vain puolet taistelusta. Sen jälkeen sinun on tehtävä sivustosi näkyväksi hakupereille ja tietysti potentiaalisille asiakkaille. Onneksi hakukoneoptimointi toimii tässä tarkoituksessa. Erityisesti linkit voivat auttaa sinua parantamaan tuotemerkkitietoisuuttasi ja houkuttelemaan jatkuvan liikennevirran sivustoosi - companies that offers cloud computing. Saat Googlen TOP-tuloksiin muun muassa tarvitset paljon korkealaatuisia käänteisiä korkean PR-sivustoilta, kuten Google+, Facebook, Twitter ja muut. Tällaisten korkeatasoisten verkkosivustojen signaalit näyttävät Googleille, kuinka suosittu sivusto on. Twitter on suosittu, hyvämaineinen ja korkea PageRank -yhteisöalusta, joka voi tarjota sivustollesi paljon laadukasta linkin mehua. Täällä voit tuottaa paljon laadukkaita käänteisiä maksamatta senttiä. Kaikki, mitä tarvitset, on muodostaa houkutteleva tweet, palauttaa verkkotunnuksesi takaisin linkit, ja jos on mahdollista käyttää useita asiaan liittyviä hashtag-merkkejä.

Tässä artikkelissa käsitellään tarkemmin, miten käännöksiä saat sivustollasi Twitteristä. Toivottavasti nämä tiedot auttavat sinua parantamaan sivustosi sijoitusta ja houkuttelemaan lisää potentiaalisia asiakkaita.

Kuinka käyttää Twitter-profiilia linkkeihin?

Twitter on suosittu sosiaalinen foorumi, joka mahdollistaa käännösten luomisen sen kautta. Se tarjoaa kaksi paikkaa profiiliisi lisätäksesi verkkosivuston linkin. Ensimmäinen on ensisijainen profiilikenttä ja toinen on Bio-osiossa olevien 160 merkkien sisällä. Lisäksi voit saada linkin sivustoihin, jotka vetävät tietoja Twitter-profiileista. Web-lähteet, jotka ottavat tietoja Twitteristä, ovat Twellow, Klout, TwitterCounter, Twitaholic ja Favstar.

Jos sinulla ei vielä ole tiliä näistä web-lähteistä, määritä Twitter-profiili tai muokkaa sitä sisältäen linkkejä sivustoosi sekä verkkosivustoon että bio. Pyydä myös asiakkaitasi tekemään samoin.

On olemassa useita näkökohtia, jotka sinun on pidettävä mielessä rakennuksen linkkejä Twitterissä. Ensinnäkin, suurin määrä linkkejä voit saada tällä sosiaalisella alustalla on nofollow. Se tarkoittaa, että he eivät siirrä liikennettä sivustoosi. Kuitenkin nofollow linkkejä korkean PR-sivuston silti hallussaan suurta arvoa sivustoosi ja näyttää hakukoneet, että verkkotunnuksesi ansaitsee korkeimman sijoituksen hakutulossivulla. Toinen asia, mitä sinun pitäisi tietää linkkirakennuksesta Twitterissä, on, että kaikki linkit näyttävät lihavalta URL-osoitteelta toisin kuin linkit avainsanan ankkurointitekstiin. Siksi sinun on varmistettava, että URL-osoitteesi on luettavissa, selkeä ja optimoitu.

Linkki Twitterissä koostuu seuraavista vaiheista:

  • Kirjaudu Twitterissäsi olevaan tiliisi ja twittaa linkki

jotain viihdyttävää ja viihdyttävää tekstiä, ei vain linkkiä. Heti kun juttusi on lähetetty, nämä tiedot ovat saatavilla seuraajille.

On tärkeää käyttää hashtagia ennen jokaista huomattavaa ja suuren määrän avainsanaa, jonka haluat rank by on SERP käyttäjät käyttävät Twitterissä toteutettavia iskuja. Muuten voit myös korvata linkkisi.

  • Tee seuraajiesi retweet tweettejäsi

Tweetsisi tulisi tarttua kiinni, nokkela ja jopa kompromissi, jotta käyttäjät voisivat rikkoa sen omillaan. Jos sinusta tuntuu, että lahjakkaita kirjoitustekniikoita ei ole, kysy sitten seuraajiltasi, että he tekevät uudelleen linkin alkuperäisessä tweetissä.

  • Navigointi TweetMeme

TweetMeme on web-lähde, joka hakee ja retweets mielenkiintoisimmat tweets. Niinpä ensisijainen tarkoitus on näkyä tällä sivustosivulla, luomalla muistettavan tweetin.

December 22, 2017