Back to Question Center
0

Onko minkäänlaista lopullista lähestymistapaa pyörittäessäni PageRankin kanssa käänteisiä linkkejä?

1 answers:

Käytössä on useita voimassaolevia strategioita, joita voidaan käyttää luultavasti jokaisen verkkosivuston tai blogin PageRankin kääntämiseen. Ja ennen kuin aloitamme, katsotaan kohtaamaan sitä - et voi kirjaimellisesti "kiihdyttää" olemassa olevaa PageRankia käänteisillä, vaikka kuinka hankalaa tai hyvin viritettyjä niitä voi olla. Tietenkin backlink-profiilisi on tärkeimpiä tärkeitä tekijöitä, kun kyseessä on mitattavissa oleva vaikutus, joka lopulta määrittää sivustosi sivun sijoituksen. Muita tärkeitä hakukoneita, kuten Google, ovat muun muassa permalinksit, pääkohdan avainsanat, ainutlaatuinen laatusisältö ja muut sivuston ominaisuudet, jotka ovat vähemmän ratkaisevia SEO: ssä - servidor dedicado e-mail marketing. Palatakseni siihen pisteeseen - se on vain mahdotonta hetkessä parantaa PageRank käänteisiä. Tehtävä on kuitenkin vielä saavutettavissa, koska olet valmis ja valmis työskentelemään kärsivällisesti koko pitkän aikavälin strategiallasi. Seuraavassa on luultavasti kaikkein kohtuullisimmat lähestymistavat linkittämiseen, jotka voivat mahdollisesti vaikuttaa korkeampaan Google-sivusi sijoitukseen.

Ja anna minun antaa viimeinen varoituksen sana - älä koskaan yritä lisätä PageRankia käänteisiä automaatioon. Joten tässä on syytä pitää ensin ja ennen kaikkea:

keskittyä enemmän laatuun kuin määrä

keskeinen käsite, joka tekee leijonan osuuden SEO strategioita on vedonlyönti laatu yksinomaan. Yksinkertaisesti sanottuna, SEO on maailmanlaajuinen tavoite saavuttaa vakaa ja pitkäaikainen tulos SERP: n online-promootiolle. Valitettavasti liikaa bloggaajia ja aloittelevia ylläpitäjiä kohtaavat tavanomaisen ongelman linkkien rakentamisessa. Tarkoitan hyvin usein, että ne antavat etusijalle määrän, epätoivoisessa toivossa, että pudottamalla valtava joukko käänteisiä siellä tekevät heidän yleinen ranking kasvaa. Mutta he ovat kauheasti väärässä, koska heikkolaatuiset tai epäolennaiset linkit eivät ole pelkästään hyödyttömiä SEO-tarkoituksiin. Itse asiassa on suuria mahdollisuuksia ansaita itsellesi vakava rangaistus rangaistus, eikä edistymistä. Pahimmassa tapauksessa kaikki voi jopa päätyä pysyvään hakukieltoon.

Älä koskaan tee tätä kauheaa erehdystä, kuten olin kulunut monta vuotta sitten. Itse asiassa menin väärällä tavalla saada linkit blogiin - vain linkittäminen jokaiseen näennäisesti luotettavaan verkkosivustoon, jonka huomasin kannattaa käsitellä. Näin ollen useimmat äskettäin luoduista backlinksistä eivät olleet pelkästään merkityksellisiä, eivätkä ne kaikki ole oikean. Tämän seurauksena minulla oli tuhlattu valtava määrä aikaa ja vaivaa - vain saada turhautunut, jolla ei ole todellisia voittoja PageRankin käänteisistä. Siksi ennen kuin otan kommentteihin ja aihekeskusteluihin osallistumisen, suosittelen vahvasti, että tarkistat tarkasti, että kohdelähteet ovat täysin omistettuja tai sijaitsevat samassa liiketoiminta-alueella.

Käsittele avainsanatutkimus pitämään ankkurit tehokkaana

No, ei tarvitse sanoa, että sisältö on kuningas. Kaikki noin SEO on kirjaimellisesti liikkuvan noin oikea poimia avainsanoja ja oikea semanttinen analyysi. Myös kaikki sivustosi profiilissa olevat käänteiset linkit, tai ankkurointiteksti on tarkempi. Valitettavasti sama lähestymistapa perusteellisen avainsanatutkimuksen käsittelyyn on liian usein laiminlyöty. Siksi harkitse linkin ankkureiden kirjoittamista mahdollisimman varovasti - ainakin AdWordsin tai muiden kehittyneempien avainsanan tutkimusvälineiden avulla. Näin varmistat väärän linkityksen, koska hakukyselyt eivät ole suosittuja. Varmista vain, että olet ajan tasalla ja noudata kaikkia merkittäviä hakutrendejä ja semanttisia erityispiirteitä. Muista, että kaksi näennäisesti samanlaista ankkuritekstiä voivat tarjota linkin, jossa on aivan eriarvoinen liikenteen tuottava potentiaali ja siten pysyvästi vaikuttavat PageRankiin omilla tavoillaan.

December 22, 2017