Back to Question Center
0

Miten PR6-käänteisiä voi vaikuttaa sivustosi SEO?

1 answers:

Kaikki tietävät, että parhaita lähteitä laadukkaiden ulkomaanlähteiden rakentamiseen ovat korkeat PageRank -verkkotunnukset. Ne palvelevat hakukoneoptimoinnin tehostamista ja siirtävät sijaintisi hakutulossivulla.

Ennen kuin aloitat backlink-profiilin luomisen, sinun on etsittävä ja tutkittava PR6-, PR7- ja muita hakukoneiden sivustoja. PageRank on merkittävä sijoitustekijä, joka näyttää verkkosivuston viranomaisen - ego-t accessories. Se palvelee verkkosivujen tärkeyttä laskemalla siihen liittyvien linkkien määrän ja laadun. Toisin sanoen, se on monimutkainen luokittelujärjestelmä, jonka Google on asettanut sivustot verkkosivuilla. Minimaalinen PageRank on nolla ja maksimi on kymmenen. Päivillämme PageRank ei ole ainoa sivuston menestyksen mittaus. Se ei takaa korkeampaa hakuehtoa eikä liikenteen kasvua.

Kuitenkin käännösten hankkiminen korkeista PR-sivustoista on edelleen välttämätöntä linkkirakenneprofiilisi parannukselle. Google palkitsee vain hyvämaineiset ja pitkät olemassaolevat web-lähteet, joilla on korkea PageRank. Siksi kääntöyhteyden luominen ilmoittaa Googlelle sisällön arvosta. Jos linkkisi profiili muodostuu PR6-PR10-käännöksistä, sijoitat Google TOP: ään.

 • Lainaa kilpailijasi käänteisiä
 • Oletko ei vain yksi verkkokamerasi, joka haluaa luoda hyvän linkin profiilin. Suurin osa verkostasi TOP-lähteistä on vahvoja linkkikampanjoita ja etsitään jatkuvasti uusia linkkirakentamismahdollisuuksia. Uskokaa tai älkää, voit hyötyä kilpailijasi käänteistä. He ovat tehneet kaiken linkinrakennustyön puolestasi. Joten, kaikki mitä tarvitset on edelleen kilpailija käänteisiä kanssa RLR puitteet.

  Sinun on suoritettava kilpailututkimus ja selvitettävä, miten ensisijaiset kilpailijasi ovat linkkien rakentamista. Ja lopuksi, sinun täytyy jäljentää tai vain lainata taktiikkansa. Voit ottaa yhteyttä lähteisiin, joissa kilpailijasi ovat luoneet linkkejä ja kysy verkkotunnuksen rakentamismahdollisuuksista.

  • Skyscraper lähestymistapa

  Olet luultavasti kuullut tästä tehokkaasta linkkirakennustekniikasta, jonka loistava SEO-asiantuntija Brian Dean. Se on yksinkertainen, mutta tarjoavat verkkovastaaville erinomaisia ​​tuloksia.

  Ensinnäkin sinun on tehtävä markkinatutkimus ja löydettävä suosittuja ja erittäin linkitettyjä artikkeleita tai virkoja. Sitten sinun täytyy tehdä sisältökappaleesi innoittamia materiaaleista, joita olet lukenut. Sinun on kuitenkin vältettävä kopiointia, sillä se pelaa sinua vastaan. Sinun pitäisi luoda ainutlaatuinen artikkeli tutkimustesi perusteella. Sitten sinun on laitettava linkki vanhan artikkelin versioon varmistaaksesi, että käyttäjät voivat linkittää uuteen päivitettyyn sisältökappaleesi.

  Tämä linkkirakennustekniikka on samanlainen kuin edellinen. Kuitenkin sillä on yksi suuri ero. Se toimii parhaiten niille, joilla on jo sisältö, jota on edistettävä. Tässä tapauksessa sinun täytyy luottaa lukuisiin pilvenpiirtäjiin linkin mahdollisuuksista. Tämä tekniikka antaa sinulle mahdollisuuden löytää joukko muita verkkosivuja, jotka perustuvat samaan teemaan kuin sinun, joilla on myös monia linkkejä, jotka osoittavat heille.

  December 22, 2017