Back to Question Center
0

Miten saada käänteisiä sivustoosi, jotka toimivat SEO?

1 answers:

Saapuvat (saapuvat) linkit tai linkit, ovat kolmannen osapuolen lähdekoodeja, jotka osoittavat takaisin omalle verkkosivustolle tai blogille. Ja miksi on niin tärkeää ymmärtää, miten saada linkit verkkosivustoosi? Koska backlinksit nähdään nyt Googlen kolmen ensisijaisen tekijän joukossa maailman haastatelevision johtavien virallisten viestien mukaan aiemmin tänä vuonna. Hakukoneoptimoinnin laajan käsitteen lisäksi käänteisiä linkkejä voidaan havaita luottamuksen ääntenä - sisällölläsi on hyvin tunnustettu arvo. Siksi koko sivuston tai blogin valtuudet voidaan luottaa - computers for rent. Näin Google-hakukone tekee oman PageRank -arvioinnin - vertaamalla jokaista verkkoselainta löytyvää linkkiä. Kun ymmärrät luonnollisen ja laadukkaan linkin rakentamisen merkityksen alla, aion näyttää sinulle, kuinka saada takaisin linkit verkkosivustoosi tai blogisi, jotka todella toimivat SEOin puolesta - lopulta löytääksesi sinut 10 ensimmäisten Googlen hakutulosten kohdalta.

Miten saada käänteisiä verkkosivustoosi SEO-tarkoituksiin

SEO-ystävällinen linkiprofiilin luominen kaikesta käänteisistä on väliä - yksilölliset verkkotunnukset, jotka yhdistävät sinut ja oman arvovaltuutetunsa, jokaisen linkin asiaankuuluvuuteen, sekä sen sivun sijoittelun tapa. Tässä on, miten saada linkit verkkosivustoosi oikealla tavalla - varmista, että sinulla on kaikki paikoillaan ottaen huomioon seuraavat luettelopisteet:

  • Viittaavan verkkotunnuksen lukumäärän, jolla on linkkejä, jotka osoittavat sinulle, on luultavasti yksi tärkeimmät tekijät Googlen silmissä, kun etsit linkkiprofiilin yleisiä sijoitusmahdollisuuksia.
  • Linkin luovuttavan viranomaisen - sekä yksilötasolla (lasketaan jokaiselle erilliselle verkkosivulle) ja asteittain. Se tarkoittaa, että pari laadukasta käänteistä, joilla on suuri viranomainen, olisi paljon parempi, eikä pelkästään panostaa niiden määrään eikä mikään muu.
  • Erittäin arvostettu viranomainen ei välttämättä tarkoita sitä, että kyse on maailmanlaajuisista media-verkkosivustoista tai maailman suurimmista julkaisijoista - omien pienyritysten verkkosivuilla tai niche-blogilla voi olla täysin vertailukelpoinen kehitys.

  • Verkkotunnusta voidaan joskus pitää erittäin tärkeänä tekijänä, mikä osittain määrää verkkosivuston viranomaisen SE. Huomaa kuitenkin, että sinun ei välttämättä tarvitse luoda yhteyksiä vanhoihin verkkotunnuksen lähteisiin yksinomaan.
  • Relevantit käänteiset linkit eivät ole vain arvokkaampia Googlelle, kuin ne, jotka tulevat samasta aihekeskustelusta tai vastaavasta yritystoiminnasta vastaavista oikeista paikoista. Itse asiassa hakukoneen tulkitseminen voi olla epäolennaista käänteistä linkkiä epäilyttävänä manipulatiivisena tai jopa halventavana toimintana - joten voit ansaita itsellesi vakavan (joskus jopa peruuttamattoman) rangaistussanoman.
  • Linköprofiilien monimuotoisuutta ei tule koskaan aliarvioida. Älä epäröi saada linkkejä ehdottomasti vertaansa vailla oleviin verkkosivustoihin tai blogeihin, joilla on eri viranomaiset, luottamus, PageRank ja muut niihin liittyvät ominaisuudet.Itse asiassa se olisi teidän parhaiten hyvin muodostettu päätös - koska Google kiinnittää paljon huomiota värikkäisiin käänteisiin, joilla on erilaisia ​​arvoja, luultavasti myöntäen luonnollisen luomistyönsä.

December 22, 2017