Back to Question Center
0

Onko mahdollista luoda laadukkaita linkkejä äskettäin perustetulle verkkosivustolle?

1 answers:

Verkkokauppasivustoilla voi olla melko vaikea saada käänteisiä linkkejä. Voit kuitenkin välttää tämän hakukoneoptimointitekniikan, koska se on sinun yrityksellesi menestys. Se on suurin osa online-yrityksistä. Se voi olla erityisen hankala web-lähteille, joilla ei ole blogia.

Sinun on oltava valmis, että linkki rakentamisen prosessi vie paljon aikaa ja ponnisteluja huolimatta siitä, että voit kuulla tästä prosessista eri hakukoneoptimoinnin virastojen - chicken slot machine. He lupaavat luoda korkealaatuisen linkin profiilin kuukauden sisällä kohtuulliseen hintaan. Sinun tulisi kuitenkin ymmärtää, että kaikki kuulostaa liian hyvältä ollakseen totta. Todellisuudessa se kestää vähintään kuusi kuukautta tai enemmän riippuen yrityksestänne ja markkinarakoistasi.

Viimeisimpien Google-päivitysten perusteella sinun on oltava erittäin varovainen luomiesi linkkien laadusta. Ne on rakennettava asiaankuuluvaksi toimialallesi, indeksoitaviksi web-lähteiksi. Lisäksi sinun on tarkistettava, onko sivustolla rangaistava etukäteen vai ei. Luomalla käänteisiä linkkejä voit joko vahvistaa hakutulossivullasi tai heikentää niitä, jotka näyttävät Googleilta, että et ole luotettava web-lähde.

Tämä viesti on suunniteltu jakamaan kanssasi joitain parhaita linkkirakennustrategioita, jotka toimivat uskomattoman hyvin sähköisen kaupankäynnin web-lähteiden.

  • Liikkuvan miehen tekniikka

Yritysten suuri prosenttiosuus epäonnistuu lukuisia erilaisia ​​menetelmiä. Kuitenkin niiden epäonnistumisen jälkeen niiden linkit ovat käytettävissä. Heidän edelliset liikekumppanuutensa ovat silti yhteydessä heihin, koska heillä ei ole keinoa tietää, että nämä yritykset eivät ole olemassa ja sijoitus enää. Heidän verkkosivuillaan on vielä työtä, mutta niillä ei ole mitään arvoa tai liikennettä. Useimmissa tapauksissa rikkoutuneiden linkkien tarkistajat eivät löydä niitä.


Käyttämällä "liikkuvaa miestä" voit käyttää ei-sivuja hyödyksisi. Voit suosi web-lähteillesi, kuten sinun, löytääksesi kuolleet verkkosivustot, jotka liittävät niihin. Voit pyytää näitä ihmisiä linkittämään takaisin verkkosivustoosi sen sijaan. Käyttämällä Brian Deanin (Backlinko SEO blogin luoja) luomaa yksinkertaista linkkirakennustekniikkaa voit luoda laadukkaita linkkejä sivustollesi ilmaiseksi ja orgaanisesti.

Tämä linkkirakennustekniikka toimii melko yksinkertaisena, ja se voidaan toteuttaa kaikilla online-yrityksillä, jotka haluavat luoda laadukkaita linkkejä. Kaikki, mitä tarvitset, on selvittää, mitkä verkkosivustot mainostavat jo tuotemerkkisi ja vähittäismyyntituotteesi, ja pyydä heitä lisäämään lähdekoodisi heidän arvosteluihinsä. Kuitenkin ennen käännösten pyytämistä sinun on tarkistettava, voiko verkkolähde olla hyvä linkkirakennusmahdollisuus sinulle tai se ei kiinnosta. Toinen asia, jonka täytyy tarkistaa, on se, että tämä maininta on irrallinen.

December 22, 2017