Back to Question Center
0

Mitä työkaluja voidaan käyttää Amazon-avainsanan tutkimiseen?

1 answers:

Avainsanatutkimus on merkittävä vaihe Amazon-hakukoneoptimointikampanjassasi. Oikea pääsy kohdennettuihin Amazon-haun avainsanoihin voi lisätä tulojasi ja parantaa tuotteiden sijoituspaikkaa.

Olet todennäköisesti nähnyt ylioptimoidut tuotenimet, jotka sisältävät paljon merkityksettömiä avainsanoilla täytettyjä tietoja Amazonista - la roche posay lipikar surgras pain. Meidän on kuitenkin myönnettävä, että näillä tuotteilla on korkea sijoitus Amazonin hakutulossivulla. Saatat ihmetellä, miksi käyttäjät napsauttavat tällaisia ​​pitkään roskasimpia nimikkeitä ja ostavat näitä tuotteita. Todellisuudessa käyttäjät eivät luonnollisesti pidä tällaisia ​​otsikoita, mutta Amazon-algoritmi löytää ne olennaisilta ja kuvaavilta. Siksi saatat kohdata tällaiset otsikot TOP: n Amazon-hakutulossivulla. Verkkokauppiaat, jotka käyttävät näitä pitkä nimiä, tietävät, miten Amazon A9 -algoritmi toimii. Suoritettujen, hyvin optimoitujen nimikkeiden valmistaminen verkkokauppiaat tekevät avainsanan tutkimusta, jotta heille määritettäisiin tarkat hakutermit. Ainutlaatuisella Amazon-avainsanan tutkimustyökalulla ne määrittelevät mahdollisten avainsanojen hakutilavuuden ja sisältävät sopivat muunnelmat Tuotteen otsikossa, kuvauksessa, bullet-pisteissä, usein kysytyissä kysymyksissä, palautteissa, jopa kuvissa.

Tässä artikkelissa keskustelemme siitä, mitkä työkalut voit hyödyntää tuotteesi kannalta olennaisimpien hakutermien löytämiseksi ja miten se voi auttaa sinua kasvattamaan sijoitusta ja myyntiä. Joten tarkastellaan tarkemmin ammatillisia työkaluja ja käytännöllisiä strategioita löytääksesi täydelliset avainsanat online-liiketoiminnallesi.

Google-avainsanojen suunnittelija

Googlen avainsanojen suunnittelija on ammattimainen avainsanan tutkimusvälineitä, ovat saatavilla laajalle yleisölle. Se on ilmainen ja käyttäjäystävällinen. Lisäksi se tarjoaa tarkimmat tiedot. Tämä työkalu auttaa sinua arvioimaan avainsanojen ja avainsanojen hakutilavuutta. Lisäksi se antaa sinulle mahdollisuuden löytää muita vastaavia lauseita. Joka minuutti Google kerää teratavua, joten Google-avainsanojen suunnittelija on tarkka tilasto siitä, kuinka monta hausta tietyn avainsanan tai lausekkeen saa. Voit rajoittaa haun maantieteellisten ja yleisöominaisuuksien mukaan (ikä, sukupuoli jne. ). Se on erityisen hyödyllinen, jos haluat mainostaa tuotteitasi Amazonissa tai muilla kauppapaikoilla.


Aloita Google-avainsanojen suunnittelija käyttöön luomalla ilmainen AdWords-tili. Kun sinulla on tili, löydät Avainsanagerin Työkalut-välilehden. Täällä voit aloittaa haun tietyillä päähakusanoilla ja siirtyä vähitellen tarkempia pitkän hakun hakutermeihin, joita käyttäjät etsivät. Tämän tehtävän suorittamiseksi sinun tulee avata "Etsi uusia avainsanoja ja saada hakutilavuutta koskevat tiedot" -osio ja lisätä kohdistetun avainsanasi "Tuotteesi tai palvelusi" -välilehteen.Napsauta lopuksi "Hae ideoita" -painiketta. Tuloksena saat luettelon liittyvistä avainsanoista. Sinun on kuitenkin varmistettava, että haet avainsanaideoiden avulla, ei mainosryhmän ideoilla.

Google Avainsanojen suunnittelija tarjoaa sinulle keskimäärin kuukausittaiset haut vastaaviin avainsanoihin. Todellinen hakuvelvoite Amazonissa voi poiketa GKP: ssä saatavista tiedoista. Nämä tiedot ovat kuitenkin suhteellisen samat, joiden avulla voit määrittää, mitkä avainsanat saavat sinulle eniten liikennettä Amazonissa.

Yksityiskohtainen kuvaus muiden Amazon-avainsanojen tutkimusvälineistä löytyy Semalt Kysymyksiä ja vastauksia sivu.

December 22, 2017