Back to Question Center
0

Onko mahdollista rakentaa pysyviä linkkejä ilmaiseksi?

1 answers:

Jos luet tätä artikkelia, todennäköisesti haluat lisätä liikennettä Web-lähteeseesi, blogiin, artikkeliin ja niin edelleen.Tämä artikkeli on suunniteltu erityisesti niille, jotka haluavat saada pysyviä linkkejä ilman menoja senttiä. Sinun tulisi kuitenkin tietää, että saada korkeat PR-linkit ilmaiseksi, vie kärsivällisyyttä ja kovaa työtä. Jos voisit saada asiaankuuluvia ja korkeita PR-linkkejä ilman vaivaa, niin et tarvitsisi tätä sisältöä, olisitko?

Ensin sanomme muutamia sanoja käänteisistä ja niiden merkityksestä liikenteen generoinnille. Yleisesti ottaen käänteisiä ovat, mitä tapahtuu, kun yksi web-lähde linkittää toiseen. Se toimii melko yksinkertaisena - wieviel kostet umzug 2 zimmer. Ensinnäkin Google-bottien on analysoitava lähde, johon saapuva linkki sijoitetaan. He arvioivat tämän lähteen sisällön merkitystä ja laatua. Lisäksi hakukoneet kiinnittävät huomiota verkkosivuilla PageAuthority ja PageRank sekä määrä ja laatu tulevan liikenteen. Kun tämä tutkimus on tehty, hakukoneet indeksoivat nopeasti linkitettyyn verkkosovellukseen varmistaakseen, että linkki on asianmukainen ja luotettava. Olettaen, että nämä tiedot ovat, Google tekee merkinnän lisäämään liitetyn verkkosivuston sijoitus seuraavan kerran, kun se indeksoi sen ympärille.

Siksi enemmän käänteisiä tarkoittaa enemmän liikennettä ja sen jälkeen korkeampi verkkosivujen sijoitus. Termillä liikenne tarkoittaa uusia asiakkaita, jotka tuovat rahaa verkkoliiketoimintaan. Joten voimme sanoa, että linkit tuovat sinulle rahaa ja korkeaa sijoitetun pääoman tuottoa.

Onko järkevää ostaa pysyviä linkkejä?

Useat verkkovastaavat päättävät ostaa käänteisiä kiihdyttää brändin parantamisprosessia. Sinun on kuitenkin oltava asiantuntija, jotta voit ostaa juuri sellaiset linkit, jotka voivat tuottaa arvoa sivustoosi. Muussa tapauksessa et saa paluuta tai jopa pahentavat asioita.

Verkossa on paljon petollisia SEO-asiantuntijoita, jotka lupaavat rakentaa niin sanottuja "korkeita PR" tai "arvokkaita" linkkejä. Tällaisten linkkien ostaminen, vain tuhlaat rahaa. Koska vaikka linkit ovatkin web-lähteistä, joilla on korkea sivun sijoitus, se ei merkitse mitään, jos ne eivät liity sivustoosi. Lisäksi Google voi helposti tunnistaa ostetut linkit ja rangaista sekä ostajan että myyjän.

Ei ole epäilystäkään siitä, että jotkut palvelut saavat linkit ovat erittäin korkealaatuisia. He voivat rakentaa niin monta käänteistä kuin sinulla on varaa maksaa. On kuitenkin yksi mielenkiintoinen ilmiö, kun lopetat maksamisen palveluista, linkit, jotka on rakennettu sivustoosi, poistetaan. Siksi maksulliset linkit eivät ole paras tapa saada liikennettä hakukoneista.

Mitä muita tapoja saada pysyviä linkkejä?

Voit rakentaa käänteisiä omia, luoda hyviä liikesuhteita niche liittyviä web lähteistä. Tai jos olet ryntäsyt, voit palkata kokopäiväistä SEO-henkilöstöä palauttamaan käännökset oikealla tavalla. Se maksaa paljon enemmän kuin näillä bargain-käännöksillä, joita voit tarkkailla muilla sivustoilla, mutta ne pitävät verkkosivustosi ensimmäisellä SERP-sivulla paljon kauemmin.

December 22, 2017