Back to Question Center
0

Semalt: Web Scrapers. Helpoin tapa käyttää Web Scraping -ohjelmistoa

1 answers:

Web-kaavin on ohjelma tai ohjelmisto, joka on kehitetty tietojen sivustot. Koska web-tietojen poistaminen on tullut yleinen käytäntö yritysten kesken, jotkut sivustot tarjoavat ilmaisia ​​verkkokaappeja, kun taas toinen tarjoaa niitä palveluiksi, joita sinun pitäisi maksaa. Yksi luotettavimmista web kaavin työkaluista on Web Scraper.

Web-kaavin avulla voit luoda omia tietokantoja yritysten sähköpostiosoitteista tai luoda tuotteita tai verkkokauppa-luetteloita. Yksi työkalun parhaista eduista on se, että yrityksen yhteystiedot voidaan ladata nimettömästi lukuisilta verkkosivustoilta hämmästyttävän nopeasti ja erittäin tarkasti! Myös kaavoitettu sisältö voidaan tallentaa eri muodoissa ja eri paikoissa, jotta sitä voi käyttää milloin tahansa - 888 casino bonus codes 2017. Seuraavassa on muutamia ohjelmiston erinomaisia ​​ominaisuuksia.

Web Scraper -ominaisuudet

14 päivän ilmainen kokeiluversio

Web Scraper mukana 14 päivän ilmainen kokeilu. Tämä tarkoittaa sitä, että voit kokeilla ohjelmiston ilmaiseksi kahden viikon ajan. Tämän jälkeen, jos haluat, voit ostaa sen.

Se ei vaadi ohjelmointitaitoa

Web Scraper ei vaadi minkään ohjelmointikielen tai komentosarjan tuntemusta. Sinun tarvitsee vain hiirellä klikata hiirtä ja valita tarvittavat tiedot louhintaan.

Web Scraper voi kaapata tietoja useista web-sivuista yhdellä aikavälillä, ja se voi toimia myös useilla selaimilla samanaikaisesti. Tämä säästää aikaa ja energiaa.

Tietojen poistaminen suojatuista verkkosivustoista

Tämä kaavintainen työkalu pystyy poimimaan tietoja proksipalvelinten välityksellä, jotta se voi ladata ja kaataa tietoja erittäin turvallisilta verkkosivustoilta välityspalvelinten käyttö. Tämä ominaisuus on hyödyllinen yrityksille, jotka kaappaavat tietoja suojatuista verkkosivustoista, kuten LinkedInistä ja Facebookista.

Se voi muuntaa kaavoitettuja tietoja useisiin eri muotoihin

. Se voi viedä kaapatut tiedot TXT-, XML- ja CSV-formaattiin käyttäjän käskyn mukaan. Itse asiassa se voi muuntaa samat tiedot kolmeen eri muotoon.

Se tarjoaa helppokäyttöisen käyttöliittymän

Työkalu tarjoaa helposti ymmärrettävän ja helppokäyttöisen käyttöliittymän, joten sinun ei tarvitse käyttää mitään teknistä tietämystä se. Et myöskään tarvitse käyttää tutoriaaleja tai videon esittelyä sen käyttämiseen.

Kilpailukykyinen hinta

. Kuitenkin se tulee kohtuulliseen hintaan.

Saatavana kahdessa versiossa

Web Scraper. Ensimmäinen versio mahdollistaa kilpailijoiden tarjouksien ja tuotteiden vertaamisen. Toinen versio on tarkoitettu kontaktien poimimiseen. Voit valita yrityksellesi sopivan version. Ei kuitenkaan ole harvinaista, että yksittäinen yritys ostaa molemmat versiot. Voit myös tehdä samoja tuloksia parempaan aikaan.

Lopuksi, koska sinulla ei ole mitään menetettävää, miksi ei kokeilla 14 päivän kokeiluversioa. Saatat päätyä ostamaan sen koeajan jälkeen.

December 22, 2017