Back to Question Center
0

Mitkä ovat sopivat linkit tehokkaaseen linkkirakentamiseen?

1 answers:

Tämä artikkeli on suunniteltu auttamaan sinua ymmärtämään yhden olennaisen modernin hakukoneoptimoinnin taktiikka-linkin rakentamisen perusteet.

Käänteiset linkit ovat välttämättömiä hyvän online-läsnäolon luomiseksi. Verkkovastaavat ja linkkien rakentajat keskustelevat säännöllisesti siitä, miten saapuvien linkkien hankkiminen, miten heidät katsellaan orgaanisesti ja miten löytää laadukkaita linkkimahdollisuuksia. Asia on, että sinun on luotava laadukas ja orgaaninen linkkiprofiili välttäen hakukoneiden rangaistuksia. Sinun on huolehdittava web-lähteiden valtuudesta ja maineesta, mistä linkit tulevat, koska se kertoo hakukoneille sivustosi maineesta. Saapuvat linkit määrittävät sivustosi sijoituksen, joten linkittämisen pitäisi olla olennainen osa markkinointi- ja hakukoneoptimointikampanjoita - top companies in cloud computing.

Tänään keskitymme siihen, mitä käänteisiä ovat ja miksi heillä on johtava rooli verkkosivujen edistämisessä.

Mitkä ovat käänteisiä?

Taustalinkki on hyperlinkki, joka tulee yhdestä sivustosta toiseen. On olemassa kahdenlaisia ​​backlinks dofollow ja nofollow. Dofollow-linkkejä ovat ne, joita tarvitsemme linkkiprofiileillemme. Näillä linkillä on arvo linkitettyyn web-lähteeseen niin kutsutun linkin mehun muodossa. "Google-robotit parsivat dofollow-käännöksiä ja kasvattivat kyseistä sivustoa. Myös linkkien profiiliin ei saa sijoittaa Nofollow-linkkejä, jotka osoittavat Googlelle, että muodostat yhteyden eri web-lähteisiin,. Näillä linkillä on nofollow-tunniste, eivätkä välitä mitään arvoa linkitetylle lähteelle. Ne eivät näy hakueoksille, eikä niitä yleensä voi seurata keskimääräisiä käyttäjiä. Ne palvelevat vain brändin mainintoja. Kuitenkin, jos sinulla on oikea lähestymistapa linkkirakennuskampanjaan, voit korvata nofollow-käännökset dofollowin avulla.

Miksi käännökset toimivat ranking-kriteerinä Googlessa?

Kun Google analysoi linkin, joka palasi takaisin sivustoosi, se yhdistää sivustosi arvon WWW-lähteen, johon linkki on. Google houkuttelee sitä äänestämään verkkosivustolle. Jos äänestys on peräisin hyvämaineisesta sivustosta, se voi vaikuttaa myönteisesti verkkosivujen verkkosivuihin ja päinvastoin, jos äänestys on peräisin roskapostilta, huonolaatuisesta verkkosovulta, se vaikuttaa negatiivisesti sivustoosi SEO.

Yleensä tavallinen linkkirakentamisjärjestelmä näyttää tällä tavoin: "Jos tietyn web-lähteen katsottava, että sisältökappale on riittävän arvokas liittämään siihen, ja tämä lähde on hyvin indeksoiva ja arvovaltainen, niin linkitetyn verkkosivuston on oltava hyvä verkkosivusto myös ".

Mitä sinun tarvitsee harkita käänteisstrategiaasi varten

Laadukkaan käänteisen profiilin luomiseen kannattaa kiinnittää huomiota haluaisi rakentaa linkkejä. Tästä syystä linkkirakennuskampanjanne on tehtävä kattava markkinatutkimus ja löydettävä web-lähteitä, jotka kiinnittävät huomiota. Paras vaihtoehto on ottaa yhteyttä korkeisiin PageRank-sivustoihin ja blogeihin, jotka ovat tärkeitä teollisuudelle.

Yksi parhaista tavoista saada backlinks on vieras lähettämistä. Voit helposti saada linkkejä sivustollesi lisäämällä linkin vierasosoitteeseen. Valitettavasti paljon roskapostitoimintaa tällä linkkirakennustekniikalla hämmästytti vieraan mainetta. Vuonna 2012 Google vahvisti Penguin-päivityksen, joka tuhosi rankattuja verkkosivustoja, jotka käyttivät roskapostin rakentamista.

Siksi nykypäivinä linkkirakentajat suosittelevat käyttämään vain orgaanista tekstiä linkittämällä:

  1. Luonnollinen teksti, joka ei vastaa täsmälleen kohdistettua avainsanaa.
  2. Lause, joka ei ole sama kuin tuotemerkki.
  3. Sen artikkelin nimi, johon viitat.

Sen sijaan, että piilotit backlinksi SEO-optimoidulla ankkuritekstillä, anna lukijoille lisää tietoja, jotta he ymmärtävät, miksi heidän on seurattava linkkiäsi ja miten he voivat hyötyä siitä.

December 22, 2017