Back to Question Center
0

Voitteko näyttää minulle, kuinka voit rakentaa liiketoimintasi liiketoiminnan käänteisiin ilmaiseksi?

1 answers:

Kuten muutkin SEO-tarkoituksiin käytettävät käänteiset käännökset, liike-elämän käänteiset käännökset kiertävät samalla tavoin - saat lisää liikennettä verkkosivustoosi suoraan orgaanisesta hausta. Ei tarvitse sanoa, että Googlen käyttämät käänteiset linkit ovat luultavasti vahvimpia sijoitustekijöitä. Siksi on niin tärkeää kiinnittää riittävästi huomiota korkealaatuisten käänteisten linkkien rakentamiseen, jotka tukevat yleistä markkinointi- ja myynninedistämisstrategiaa asteittain. Katsotaanpa sitä - yritysten rakentaminen yritysten välisiin käänteisiin vie paljon aikaa ja vaivaa. Siitä huolimatta voi olla helppoa vain aloittaa - ja siirtyä vähitellen kohti johdon ottamista ja hallitsemaan verkostosi verkkohakuun - 951g 2hnd mikrotik router. Yksinkertaisesti jatka näitä yllättävän aliarvioituja reittejä alla. Kun olet kokeillut kaikkia heitä, voit hakea muita kohtuullisia käytäntöjä, jotta voit rakentaa liiketoimintasi liiketoiminnalle käänteisiä verkkosivustoosi. Joten tässä on useita melko yksinkertaisia ​​mutta vielä tehokkaita menetelmiä, joiden avulla yrityksesi verkkosivusto pysyvät kilpailussa - ilman penniäkään menemistä.

Paikalliset viitteet ja yrityshakemistot

Suosittelen paikallisten viitetietojen, verkkosivustojen hakemistojen ja online-luetteloiden hyödyntämistä suurena "kickass" -aloituksena liiketoiminnan käänteisiä. Se olisi täydellinen sopiva paikka aloittaa laajemman verkkoaltistumisen verkkosivustollesi. Itse asiassa useimmat näistä hakemistotyypeistä ovat erittäin tärkeitä hakukoneita kuten Google. Joten sinun tarvitsee vain mainita yrityksesi nimi yhteystietoihin ja saada ansaitsemasi backlink vastineeksi. Parhaat esimerkit ovat Google My Business, keltaiset sivut, Yelp, Bing-yritystiedot, Truelocal jne.

Sosiaalinen media

Nämä täynnä paikkoja ovat erittäin hyödyllisiä, jotta voit luoda yrityksesi vankka online-läsnäolo ja tehdä tuotemerkillesi altistumisen laajemmalle aktiivisille käyttäjille. Sinun tarvitsee vain napata sosiaalisen median linkkejä luomalla yrityksesi sosiaalisia profiileja - ja olet valmis. Varmista, että käsittelet aikataulun mukaista ja jatkuvaa toimintaa liiketoimintaprofiileillasi - älä epäröi sijoittaa jonkin aikaa kirjoittamaan säännöllisiä viestejä, jotka julkaistaan ​​suoralla linkillä päätoimiston verkkosivustoon. Tällä tavoin et voi vain saada ylimääräisiä käänteisiä linkkejä, mutta hyötyä kohtuullisen suuresta verkkoliikenteestä. (2)

Lehdistötiedotteet ja vieraskamerat

Vaikka nämä kaksi vanhainkoulua tapaa ansaita liike-to-business-linkkejä liian usein aliarvioitu jostain syystä palvella sinua hyvin. Vakavasti, voit aina löytää joitakin suosittuja lehdistötiedote sivustoja janoavat tuoretta sisältöä. Asia on, että hyvin kirjoitetulla lehdistötiedotteella, joka koskee yritystaloudellasi tai markkinatalokseesi liittyvää kuumaa aihepiiriä - voit nopeasti hakeutua paikalliseen journalistiseen ja bloggaajaliittoon hämillään nopeasti ja laajaan julkiseen altistukseen. Jos haluat levittää maailmaa lehdistötiedotteillasi parhaalla mahdollisella tavalla, suosittelen keskittymään uuden tuotteen tai palvelun edistämiseen niin, että käänteinen linkki näyttää tärkeimmän yrityksen verkkosivustolta lisätietoja. Paljon kuin lehdistötiedotteita tiedotusvälineissä, vieras bloggaaminen kannattaa viettää aikaa - se varmasti maksaa! Vain saada kaikki sopivat vahvan vaikuttajan tai blogin omistajan kanssa - ja lähetä täydellinen räätälöity artikkeli saadaksesi käänteisen linkin. Huomaa, että muiden houkuttelevien linkkien rakentamisen keinoin vieras bloggaaminen on oltava sellaisille, jotka etsivät korkeita PR-linkkejä DoFollowin kanssa. Varmista vain, että aiot kirjoittaa asiaankuuluvat niche-blogit, joilla on riittävä PR-piste.

December 22, 2017