Back to Question Center
0

Kuinka korkeat käänteiset linkit auttavat sinua tekemään sisällöstä näkyville potentiaalisille asiakkaillemme?

1 answers:

Linkkirakentaminen on täydellinen tilaisuus sisällön sijoitusta varten. Laadukkaiden lähtevien linkkien rakentaminen on keskeinen tekijä sivuston näkyvyyden parantamisessa. Linkki rakennus oli, on ja se on ensisijainen Google-ranking-tekijä - hesta superannuation australia. Siksi artikkelimme kohdistuu tehokkaisiin menetelmiin saada korkeatasoiset käänteiset linkit.

Linkkirakenne on paikka, jossa luot linkkejä muihin web-lähteisiin, jotka johtavat takaisin sinuun. Linkkirakennuksessa voit myös luoda saapuvia linkkejä sivustollesi, jotka osoittavat eri ulkoisille verkkotunnuksille. Luomalla paljon tämän tyyppisiä linkkejä, voit luoda verkon. Jos suurin määrä ulkoisia linkkejä, jotka osoittavat sivustosi tulevat korkean viranomaisen hyvämaineisille verkkotunnuksille, sivustosi nousevat arvosta ja ovat korkeammat hakutuloksissa.

Saapuvien yhteyksien hankkimiseen on useita eri tapoja. Monet näistä menetelmistä ovat frowned ja voi saada sivustosi kielletty. Siksi sinun on kiinnitettävä huomiota valkoisiin hattutekniikan tekniikoihin linkin rakentamiseen.

Miten sijoitetaan sisältöä Googlessa?

Merkittävin hetki, jonka sinun pitäisi kohdata, on lisätä sivustosi viranomaisia ​​ja tuotemerkkitietoisuutta. Se ei ole niin kovaa kuin olette sitä mieltä. Sinun on luotava pitkiä artikkeleita, jotka kattavat yleisösi kiinnostavat aiheet. Esimerkiksi tutkimuslähtöinen laadukas ja syvällinen sisältökappale, joka vastaa potentiaalisten asiakkaiden kysymyksiin täysin.

Lisäksi sinun on laadittava laadukkaita, asiaankuuluvia linkkejä tähän sisältöön. Orgaanisesti hankitut linkit ovat välttämättömiä liikenteen tuottamiseksi. On lähes mahdotonta lajitella sisältöä ilman linkkejä, jotka osoittavat sitä.

Miten saada korkeatasoiset linkit?

Käänteisiä linkkejä on jäsennettävä oikein, koska optimointi on vaikuttanut negatiivisesti sivustoosi.

Yleinen virhe webmasters tekevät linkki rakennus on overusing tarkka ottelu ankkuri tekstiä. Sinun täytyy yrittää käyttää eri avainsanoja ankkureille näyttääksesi hakukoneiden tuotemerkkisi monimuotoisuuden. Lisäksi sinun on vältettävä tarkkoja otteluita tai kaupallisia ankkureita.

Toinen eräänlainen käänteisiä linkkejä, joihin sinun on kiinnitettävä erityistä huomiota on sisällölliset linkit. He tulevat niche-aiheisiin blogeihin ja vierasviesteihin. On tärkeätä käyttää luonnollisten, kohdennettujen ja alhaisten kilpailujen hakutermejä, joissa on pitkät hännämuutokset luomalla sisällön linkkejä.

Sisältöluokan parantaminen voi olla aikaa vievä prosessi. Kuitenkin, kun olet rakentanut huomattavan pohjan, voit luoda laadukkaita, suuritehoisia käänteisiä linkkejä, joilla on tarkat ankkurit. Kuten mainitsin aiemmin, sinun ei tarvitse toistaa ankkureita, sillä hakurobot saattavat houkutella sen roskapostina.

Sinulla on paljon askelia, jotta voit luoda verkoston korkealaatuisia käänteisiä linkkejä. Näihin toimenpiteisiin kuuluu käänteisiä linkkejä; rakentaa positiivisia suhteita kapeisiin blogeihin ja verkkovastaaville; lähettää jäljennöksiä ulkoisten linkkien kanssa; luoda blogisi ja tehdä siitä kuuluisa; Jaa yhteystietosi suosituimpiin sosiaalisen median alustoihin.

December 22, 2017