Back to Question Center
0

Semalt: Mikä on sisällön kaavinta? 4 tyyppistä web-sisältöä, joka on kaapattu verkossa

1 answers:

Sisällön kaavinta on verkkosivuston sisällön päällekkäinen käsin tai useiden Työkalut. Useimmat verkkovastaavat ja bloggaajat suojelevat sisältöä tekijänoikeuslakien mukaan, ja varastettujen tietojen lähettäminen alkuperäiskappaleena on vakava rikos!

Valitettavasti verkkosisältöä on enimmäkseen kaavittu kyseenalaisiin ja laittomiin tarkoituksiin, kuten teolliseen vakoiluun, plagiointiin ja tietojen varastamiseen. Sisällön kaapimisen lailliset ja todelliset tarkoitukset ovat kuitenkin tietojen syöttö, sisällönhallinta, tiedonsiirto, kilpailutekijä, maineenhallinta tai liiketoiminnan analytiikka.

Neljä erilaista sisältöä kaavitaan internetissä:

Jotkut ylläpitäjät ja bloggaajia käyttää sisältöä tunnettujen sivustot ja blogit, ottaen huomioon, että määrän kasvu sivustojensa sivuista on hyvä hakuun moottorin rankingissa - curso basico de fotografia pdf. Ja itse asiassa mikä tahansa sisältö on herkkä kaavinta, mutta alla mainitaan neljä päätyyppistä kaavoitettua sisältöä.

1. Digitaaliset julkaisijat ja hakemistot:

Digitaaliset julkaisijat ja online-hakemistot ovat usein ohjelmoijia ja kehittäjiä, joiden tavoitteena on kaapata sisältöä näistä foorumeista yksityisille blogeilleen. Huutaa. com on tällainen esimerkki. Tämä monikansallinen Internet-palveluntarjoaja ja online-hakemisto ovat viime vuosina saavuttaneet valtavan menestyksen. Paljon sisältöä tällä sivustolla on kaavittu, ja roskapostittajat etsivät aina tapoja kaapata useampia sivuistaan. Samoin Manta on kuuluisa sivusto, jossa yli 20 miljoonaa tuotemerkkiä on rekisteröitynyt markkinointitarkoituksiin. Valitettavasti suurin osa sen sisällöstä on kaavittu, ja tätä varten käytetään paljon botteja.

2. Kiinteistöt:

Useita vuosia sitten sisällön kaavinta hyökkäsi kiinteistötoimistoihin ja takaisinperiminen maksoi heille yli 10 miljoonaa dollaria.

3. Matkustus:

Vaikuttaa siltä, ​​että melkein kaikkien matkaportaalien sisältö on romutettu. Nämä yritykset tarjoavat tietoa maailman parhaista kohteista, mutta tarjoavat myös matkapalveluja asiakkailleen. Matkaalueet ovat helppo tavoite sisällön kaavinta. Jotkut johtavista verkkovirastoista, jotka ovat vaarassa, ovat Kayak, TripAdvisor, Priceline, Trivago, Expedia ja Hipmunk. He ovat rakentaneet monen miljardin dollarin meta-haun yrityksiä, ja heidän sisältöään on usein kaavittu ja uudelleenkäytetty pienikokoisilla verkkosivustoilla ja blogeilla.

4. Sähköinen kaupankäynti:

On totta, että sähköisen kaupankäynnin sivuston sisältöä ei voida kaapata helposti, mutta eBay- ja Amazonin kaltaiset verkkosivustot ovat vielä kapeita hinnoittelua ja tuotannon kuvauksia varten.

December 22, 2017