Back to Question Center
0

Semalt: Content Scrapers. Kuinka selvittää, kuka varastaa sisältöäsi

1 answers:

Jos olet bloggaaja tai sisällöntuottaja, kaikkea sisällön kaavinta. Huomaa, että sisällön kaavin voi kopioida tai varastaa verkkosisällön yksityisille blogeille ilman lupaa. Jotkin sisällön kaavinta kopioivat ja liittävät blogikirjoituksesi koko ajan, kun taas toiset käyttävät automatisoituja ohjelmia ottamaan sisältöä RSS-syötteistä ja julkaisemaan sen omilla verkkosivustoillaan. Seuraavassa kuvataan, miten voit löytää, kuka varastaa verkkosisältöäsi ja mitkä toimenpiteet sinun pitäisi ottaa vastaan.

Miten voit selvittää, että sivustosi on kaavittu:

Ellet löydä hakuasi Yahoo-, Bing- tai Google-osoitteesi otsikoista, et löydä sivujesi sivustoja, jotka varastavat sisältöäsi säännöllisesti. Jos etsit tietoja näistä roskapostista mers tai hakkereista, voit kokeilla jotain seuraavista tavoista.

1. Copyscape:

Se on helpoin ja yksinkertaisin tapa selvittää kuka varastaa sisältösi internetissä. Tämän ohjelman avulla voit kirjoittaa Web-sisällön URL-osoitteet ja etsi sen kopiot World Wide Webistä. Voit joko käyttää ilmaista versiota rajallisilla vaihtoehdoilla tai premium-versiolla, jonka avulla voit tarkistaa lähes 10 000 verkkosivuja muutaman taalaa varten.

2. Trackbacks:

Voit myös kokeilla WordPress-sivustosi seurata tunnistamaan ja torjumaan sivustot, jotka varastavat sisältöäsi lähes päivittäin. Jos käytät Akismetiä, monet jäljitelmät näkyvät roskapostikansioissa. Tunnussanan tunnistamisen ja saamisen avain on lisätä viestisi linkit suuriin ankkuriteksteihin. Sisäinen ja ulkoinen linkitys on tärkeää sivustosi optimoinnille.

3. Verkkovastaavan työkalut:

Toinen tapa löytää sisällön kaavinta on käyttämällä Verkkovastaavan työkaluja. Go to the Web> Google Analytics -tilisi linkit ja napsauta Linkitetyt sivut-sarake. Kaikki sivustosi, jotka ovat linkittäneet viestisi, näytetään tällä alueella. Jos haluat löytää omat linkkisi tällä sivustolla, sinun on vain napsautettava verkkotunnusta ja löydettävä tiedot siitä, mitkä verkkosivustosi artikkelit on tähän mennessä varastettu. Täällä voit nähdä, kuinka loistavasti he kopioivat ja liittävät postin otsikot ja sisällön päivittäin.

4. Google-ilmoitukset:

Jos et ole julkaissut säännöllisesti ja haluavat pitää mainoksesi blogikirjoituksissa tai artikkeleissa muissa sivustoissa, sinun on luotava Google-ilmoitukset käyttämällä artikkeliesi otsikoiden täsmällistä vastaavuutta lainausmerkit.

Jos olet luonut WordPress-sivuston, kokeile RSS-alatunnisteen lisäosaa. Sen avulla käyttäjät voivat sijoittaa tekstin mukautetut osat RSS-syötteen sisältöön. Ja jos sinulla ei ole WordPress-sivustoa, sinun on yksinkertaisesti sisällytettävä lyhyt kuvaus tai huomautus sisällön alareunasta tai yläosasta, joka koostuu samankaltaisista tiedoista ja se on viitattava oikein.

Miten lopettaa sisällön kaavinta?

Jos et halua, että joku varastaa tai kopioi verkkosisältösi, sinun on tehtävä muutamia toimenpiteitä. Ensinnäkin, ota yhteyttä sivuston ylläpitäjään ja pyydä häntä ottamaan sivut, joissa web-sisältösi kopioidaan. Voit vakuuttaa hänet saamaan kyseiset artikkelit heti pois.

Jos pääkäyttäjää ei voi ottaa yhteyttä, sinun on tehtävä Whois-haku löytääksesi, kuka omistaa tämän sivuston tai verkkotunnuksen. Jos sitä ei ole rekisteröity yksityisesti, löydät järjestelmänvalvojan sähköpostiosoitteen helposti. Vaihtoehtoisesti voit ottaa yhteyttä GoDaddy- tai HostGator-palveluun ja tuoda heidät huomaan, että kyseinen verkkosivusto tai verkkotunnus jatkuvasti varastaa verkkosisältöäsi ja se on joko poistettava tai jäädytettävä välittömästi.

Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä, voit vierailla DMCA: ssa. Sinun on käytettävä takedown-palvelua, jotta tekijänoikeuksin suojatut kuvat, videot, blogiviestit ja sisältö poistetaan. On olemassa joitain WordPress-laajennuksia, jotka sisältävät DMCA-suojatut merkit ja voit asentaa sen verkkosivustosi varoittamaan mahdollisia hakkereita ja varkaita Source .

December 22, 2017