Back to Question Center
0

Miten käänteisiä PR8-verkkosivustoista voi vaikuttaa sivustosi SEO-sivustoon?

1 answers:

Saapuvat linkit ovat erittäin tärkeitä tekijöitä verkkosivustoille. Jos haluat lisätä verkkosivujen liikennettä ja sijoituskohteita, paras tapa tehdä se on hankkia PR 8 -vastaukset. On monia korkeatasoisia web-lähteitä, joista voit saada laadukkaita dofollow-käännöksiä. Kuitenkaan kaikki verkkovastaavat eivät tiedä, miten saada takaisin linkkejä näistä lähteistä ja ajattelevat, että se ei ole mahdollista tai kallista.

Tässä artikkelissa keskustelemme menetelmistä saada korkeat PR-käänteiset Googlen omistamat web-lähteet ja -alustat, kuten Google+ ja muut. Näytämme sinulle, että Googlelta on helppo ja vapaa käännökset - trampolino elastico bambini baby. Aloita siis!

Miten luodaan PageRank 8 dofollow käänteisiä Google Drivesta?

Seuraavat vaiheet auttavat saamaan Googlelta relevantteja ja laadukkaita ulkoisia linkkejä ja nostamaan verkkotunnuksen valtuutusta. Lisäksi nämä linkit auttavat sinua lisäämään sivustosi PageRankia ja lisäämään orgaanista liikennettä sivuillesi.

 • Kirjaudu Gmail-tilillesi tai jos sinulla ei vielä ole sitä, luo Gmail-kirjautumistietosi.
 • Avaa Gmail ja napsauta "Oma asema" -osiota.
 • Luo uusi kansio Google Driveen. Voit antaa minkä tahansa kansion nimen.
 • Tämän jälkeen luo HTML-tiedosto muistilevyllä. Tässä sinun pitäisi lisätä sivustosi linkki asianmukaiseen ankkuri-tekstiin. Tämän tehtävän suorittamiseksi sinun on annettava erityinen HTML-koodi blogisi tai sivustosi URL-osoitteeseen.

Vapaa käänteisiä sivustoosi

 • Kun koodi on tehty, sinun on tehtävä tämä kansio ja tiedosto näkyväksi Google robotteille. Varmista, että käytät dofollow-tunnistetta sivustosi linkillä. Napsauta sitten "Jaa" -painiketta ja jakaa tiedostosi yleisön kanssa.
 • Avaa jakamisasetukset ja valitse "Julkinen verkossa" -vaihtoehto. Tiedostosi on avoin kaikille nyt.
 • Napsauta kansiota ja valitse "Tiedot ja toiminta" -painike.
 • Oikealla puolella näkyy "Tiedot" -osiossa. Kopioi linkki sinne.
 • Avaa uusi välilehti selaimessa ja liitä kopioitu URL-osoite.
 • Lisää tiedoston nimi ja kirjoita se.
 • Tämän seurauksena noudatat vaadittua sivua dofollowin käänteisillä linkillä.

Miten luodaan PageRank 8 dofollow käänteisiä Google Plus?

Google Plus on Googlen omistuksessa oleva sosiaalinen media -alusta, joka tarjoaa uskomattoman mahdollisuuden SEO-asiantuntijoille luoda laadukkaita dofollow-käänteisiä. Voit rakentaa PR8: n dofollow-käänteisiä Tietoja osiossa ja Story-osassa. Lisäksi voit luoda linkkejä sekä sivu- että profiiliin ankkurointitekstin avulla. Kaikki mitä tarvitset on täyttää tiedot itsestäsi edellä mainituissa osioissa ja lisätä dofollow backlinks sivustoosi siellä.

Miten luodaan PageRank 8 dofollow käänteisiä Wikipediasta?

Sivustosi tai blogisi arvokkaita sisältökappaleita voi käyttää Wikipedia-lähteenä. Haettamalla osaamisalueesi lisäämällä asiaan liittyvä aihe ja lainausvaltuudet luo useita laadukkaita PR10-linkkejä verkkosovellesi.

December 22, 2017